החוליה החלשה – תוצאות

veredmp

New member
../images/Emo38.gif החוליה החלשה – תוצאות ../images/Emo38.gif

אחרי 13 שירים ו-6 שבועות, המשחק שלנו נגמר. המנצח הגדול של הדיסק (באמת גדול, הוא ניצח ברוב של 17 מול 5
) הוא שיר מספר 10 מה עשית, שבמקרה או לא במקרה הוא הסינגל החדש של מירי
בואו נסכם את סדר השירים, לפי אהבת הפורום: 1. שיר מספר 10 מה עשית 2. שיר מספר 2 הי אחותי 3. שיר מספר 5 יום ראשון 4. שיר מספר 4 פנינים בנהרות 5. שיר מספר 7 על הכתף של תל אביב 6. שיר מספר 1 חדשות טובות 7. שיר מספר 12 נטלי 8. שיר מספר 13 הוכחה 9. שיר מספר 3 לרגע נדמה 10. שיר מספר 11 שתי גדות 11. שיר מספר 8 התזמורת נגנה 12. שיר מספר 6 נוצות 13. שיר מספר 9 עזבוני לנפשי ברכות לזוכה

veredmp

New member
איזה קטע,שיר 2 במקום ה-2 ושיר 4 במקום ה-4 ../images/Emo3.gif

חייבת לציין שהטופ 3 במצעד פה משקף גם את הטופ 3 שלי, וכך גם הבוטום 2, אבל שאר השירים בדירוג האישי שלי קצת שונים. איך אצלכם?

shay keran21

New member
אצלי לגמריי הדברים היו דומים

זה היה החמש טופ שלי: 1.הוכחה 2.מה עשית 3.יום ראשון 4.היי אחותי 5.פנינים בנהרות חוץ מהוכה הכל במקום... כמובן שאני חושב שהוצאנו מהר מדי את "נוצות" לפי דעתי זה הפיספוס הגדול ביותר...אבל למען האמת השיר לא מתאים רדיו,הוא טו מאצ דרמטי טו מאצ תיאטרלי,ולכן אני אוהב את השיר הזה מכל הדיסק,כן כן,אפילו יותר מהוכחה....זו אהבה שלי..החיבור בין דרמטיות ולבין תיאטרליות...ומירי היא בין הזמרות היחידות,אם לא היחידה בעצם,שיכלה לקבל את השיר הזסה,ולתת לו ביצוע כזה מושלם...למרות שקראתי לא זוכר מי רשם שבהופעה הבכורה או בטרום ההופעה מירי איכזבה כששרה את השיר...בלי נדר שאלך להופעות אקווה שמירי תשיר ואז כבר אחליט בעצמי..אני חושב שהוכחה ונוצות,אלו שירים שאין הרבה כמותם...2 הפנינים של האלבום...ככה למראית עיני.. חייב להודות שבתחילה "עזבוני לנפשי" היה במקום הראשון שלי,אבל הוא ירד למקום העשירי כעת..אני מבין למה התחברתי אליו...זה החיבור של הלחן המיוחד,האתני הקצת יווני הזה,אם המילים שמאוד התחברתי אליהין באותו זמן...זה שיר ספיציפי...שיר של זמנים... קיצרר חפרתייייייייייייי תודה לך ורד מקסימה על המשחק,שדי עורר כאן שדים אצל כולם..חחחחחחחח לעיתים היית כמו מורה בגנון על כל מה שקרה כאן..חחחחחחחחח אבל זה רק מראה כמה אפשר להתיידן בלי סוף על האלבום הזה..ולכן הוא הטוב ביותר מבין השניים...כי הוא רב גווני...

veredmp

New member
לא היית אמור לדרג את השירים לפי מה

שיכול להצליח כסינגל או לא. מבחינתי, מדידה של שיר כ"מוצלח" או "לא מוצלח" לא נשענת דווקא על הרדיו. אני מסתכלת על המכלול של המילים, הלחן, העיבוד והאם השיר "עושה לי משהו בלב" כשאני שומעת אותו. דרך אגב, "נוצות" לא נמצא בהופעה, כך שלא תוכל להחליט בעצמך
היא שרה אותו לדעתי רק בהרצליה (ואולי גם בפרמיירה? לא זוכרת) אבל הורידה אותו מאז. בקשר להיותי מורת גנון, זה היה משעשע. הזכיר לי למה אני לא מתאימה להוראה מלכתחילה

shay keran21

New member
אז אצטרך לפנטז על זה אה? חח ואת צודקת

אבל אני תמיד חושב רחוק..אבל אם נטו אהבה,היא לא שונה במיוחד...ולפי דעתי את מאודדד מתאימה להוראה...מן מדריכה כזו..מדריכת כזו שבטבע שנדריכה נערים..חחחחחח ואומרת להם,"או משמאלכם הר סיני ומימנכם נחל בלה בלה"..חחחחחחחחחחחחחח הכי מתאיםם לךךךך בעולםםםםםםםםםם

veredmp

New member
../images/Emo6.gif להגיד "מימינכם נחל בלה בלה" זה באמת

הכי קרוב שאי פעם אוכל להדריך מישהו בידיעת הארץ

Crurifragium

New member
וזה יהיה מאוד עצוב

כי אין כרגע בארץ (או בעצם במצרים, אם את אמורה גם להיות מסוגלת להגיד לילדים שמשמאלם הר סיני. לוקחים בכלל טיולים של גני ילדים לסיני?? ) שום נחל שנקרא "בלה בלה".

veredmp

New member
נכון ירון. זו היתה הכוונה.....

חוצמזה עברנו מגנון להדרכה לנערים. תהיה מרוכז

Crurifragium

New member
נערים זה כמו גנון, רק צריכים יותר אוכל.

וקשה לי להיות מרוכז כשאני מנסה לדמיין אותך בתפקיד הוראה מול קבוצת ילדים. כל כך קשה להחליט אם לצחוק או לבכות, שאין אפשרות גם להתרכז באותו הזמן

shay keran21

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חולה עלייך ורד..חחחח את הורגת אותי

אין בכלל טיולים לגני ילדים...

לפחות לא לגן שלי.. ולגבי סדר השירים של המשחק... לגבי סוף הרשימה אני בעד, ואז לקראת המקומות הראשונים הכל מתבלגן (מבחינת הטעם שלי לגבי השירים)... אבל זה כל אחד וטעמו:) ואם רוב הפורום זה מה שהוא אוהב כנראה הבעיה אצלי חחח:p

shay keran21

New member
קלוולולולולולולולו../images/Emo106.gifלהגיד שהנני מופתע? לא

חחח עכשיו ורד תהיי רגועה...שניםםם לא יהיו יותר פה איומים וכאלו.... חחחחחחח אגב,מעניין מה מירי הייתה אומרת על על "המצעד" הזה...ובאמת מאוד משמח שהוציאו את השיר שכולננו פה אחד אוהבים מכל...רק חשוב לי להדגיש שאני בחרתי לפי המחשבה שלי למה מהשירם יכלו להצליח בתור סינגל,כאילו בתור שיר לרדיו,נגיד שיר מסחרי,ולא סספק מה עשית,הוא מצוין מהבחינה הזו....רשמתי בעבר,לפי דעתי "מה עשית" זה גירסה הרבה יתר מצוינת של "פיז'ו" אין לי ספק שהשיר יצליח בידיוק כמוהו או יותר אפילו...פשוט עונג...נראה לי אהיה באטרף שאשמע את השיר הזה בהופעות שאלך למירי..בע"ה!!!!!!

באמת אחד השירים הטובים!!../images/Emo42.gif

אצלי השניים הראשונים הפוכים, קודם היי אחותי ורק אחר כך מה עשית, אבל בגלל החלטת הרוב אני אשלים עם זה חחח ופחות או יותר הדירוג דומה לשלי.. יש כמה שירים כמו הוכחה ונוצות שבעיניי מקומם גבוה יותר
מקווה שהסינגל יצליח ברדיו, כמו שהצליח פה בפורום!! בהצלחה!!

ofree15

New member
ברכות לזוכה! ../images/Emo49.gif

התאהבתי בו מהפעם הראשונה ששמעתי אותו, ואצלי המיקום של "התזמורת נגנה" גבוה יותר

למעלה