היום מפגש פורום

veredmp

New member
../images/Emo38.gif היום מפגש פורום ../images/Emo38.gif

כזכור, אנחנו נפגשים ב-17:00 בתחנת הרכבת תל אביב אוניברסיטה וב-17:15 נצעד לגני יהושע. מי שמגיע באיחור, תגיעו ישירות לגני יהושע. אנחנו נתמקם ליד הכניסה כדי שיהיה קל למצוא אותנו, ובכל מקרה מי שמסתבך תרימו טלפון אלי או למירב (לכולכם יש את הטלפונים שלנו, נכון? מי שלא, שלחו לי מסר) שכל מי שמגיע יביא לעצמו בקבוק שתיה, ותביאו חטיף לחלק לחבר'ה. מי שרוצה להביא כדור, גיטרה, משחקים, או סתם מתנה בשבילי - אל תעצרו את עצמכם
נתראה!

yafit1305

New member
לצערי לא אוכל להגיע.

אני צריכה לנסוע להלוויה באזור ירושלים

I מ י ר ב I

New member
היה ממש כיף!

היינו צוות מצומצם. הגענו לגני יהושוע ונכנסנו ממש לתוך הפארק,ליד אגם ענק וישבנו שם. ראינו באגם ספינה שנוסעת ו-ורד הגאונה החליטה שאנחנו עולים. עלינו לשיט תענוגות,עם מוזיקה חסידית ברקע ושטנו בלב הירקון. היה מצחיק בטירוף. אח"כ ישבנו לנו בדשא,צחקנו,אכלנו,שמענו שירים של קרן ומירי. יש מלא תמונות עם פוזת חובי סטאר ש-ורד צילמה,תעלי קצת לשתף חוויות... אני ממש ממש נהנתי.תודה לאיריס,אביב,גבי,הילה,ויקו ו-ורד

איריס מ

New member
איזה מפגש מיוחד ../images/Emo13.gif

שמחה שהפעם לא נפגשנו כרגיל בעזריאלי אלא לשם שינוי היה גיוון ונפגשנו בפארק, היה כיף להתראות איתכם ורד, מירב, ויקו, גבי, הילה
השייט היה ממש נחמד ממש נכנסנו לקצב של המוסיקה החסידית, אני חושבת שהשתלבנו יפה לא?
אפילו אפשר להגדיר את זה כשירי השבוע לא של מירי
אך יחד עם זאת האזנו למוסיקה שהיא כן משירי השבוע של מירי
חוצמזה, הצטלמנו ובעיקר ורד צלמת השטח שלנו צילמה את הנוף המקסים. היה מפגש עם אוירה נעימה וכייפית, אחרי השייט ישבנו על "מפיות"
לאור העובדה שהיינו פורום מצומצם כולנו מצאנו מקום במפיות
בסיכומו של דבר אני בעד עוד מפגשים מחוץ לקניון ואפילו בפארק של גני יהושוע פשוט מקום אידיאלי למפגשים הבאים

ה 22

New member
שמחה בשבילכם ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

veredmp

New member
סיפור שהיה כך היה

נאספנו לנו בתחנת הרכבת. בהתחלה מירב, אביב ואני (היינו על אותה רכבת), בהמשך ויקו ולבסוף איריס. התחלנו בצעדה לכיוון גני יהושע. כשהגענו לגני יהושע מירב החליטה שאני צריכה להכיר את אמפי וואהל. או, בשמו הצרפתי, אמפיתיאטרו וואהל

veredmp

New member
שימו לב לכניסת האמנים. מסתבר שהם מתארגנים

בגיהנום.........

veredmp

New member
סתיוי, למרות שלא היית איתנו בגופך

היית איתנו ברוחך! עד כדי כך התרגשנו שהחלטנו שאנחנו עולים עליך! כלומר, על הספינה

veredmp

New member
היינו החילוניים היחידים על סיפון הספינה

מה שלא עזר לנו כ"כ כי כל השירים שהושמעו במהלך 20 דקות השייט היו שירים חסידיים.......... מה שכמובן גרם לנו מיידית לחשוב על חובי סטאר!

veredmp

New member
כך עברו להן 20 דקות וכשירדנו מהספינה

החלטנו להתמקם בדשא לא רחוק מהמים. ישבנו על מה שמירב הגדירה "מפיות" (כנראה שמירב חושבת שהיא ממש ממש ננסית, ובזכות זה חמישה אנשים הצליחו להתיישב על מפית ראשונה ושניים נוספים על מפית שניה.......). בשלב הזה גם גבי הצטרף אלינו. דיברנו, אכלנו, שמענו מוזיקה. היה ממש נחמד

למעלה