לינקים וחדשות בעולם המוזיקה

hilali1

New member
../images/Emo38.gif לינקים וחדשות בעולם המוזיקה ../images/Emo38.gif

נינט המאיסה את עצמה בקשר להופעות.

הייתי בהופעת הבכורה שלה והיה כיף לא נורמלי, אך היא כל כך האריכה את סיבוב ההופעות שלה שזה אבסורד
היא בסך הכל זמרת מתחילה, היא לא צריכה להיסחף עם כמות ההופעות. אפילו זמרים כמו שלמה ארצי וריטה לא פוצצו את עצמם בכמות הופעות כמו שהיא עשתה. ועובדה - מאולמות גדולים היא עברה למועדונים קטנים עקב אי הצלחה במכירות, ועכשיו היא בקושי מוכרת... נינט, תורידי להילוך שני. ותוציאי אלבום יותר טוב...

מה הקשר?

שחכו לציין שהההופעה הייתה ר ק של יוני בלוך ונינט אמורה הייתה להתארח ל2-3 שירים. ושכחו לציין שכרטיס עלה 160 שקל ,אז למה שהקהל של נינט ישלם מחיר כזה בשביל 2-3 שירים שהופעה מלאה של יחפה עולה בין 90-120שקל לכרטיס?. חוץ מזה שכל ההופעות של נינט מלאות והכרטיסים נגמרים בשבוע-שבועיים הראשונים. ככה שלי לפחות לא נמאס ללכת להופעות,לכל הופעה יש קסם משלה,כל ביצוע נשמע טוב יותר והשירים לא נמאסים.

היא לא מוכרת כמו בחלק

הראשון של סיבוב ההופעות. תעזבי את המקרה האחרון - אני מדבר בכלליות. ההופעות שלה קיבלו תפנית חדשה ועברו למקומות יותר קטנים. הכרטיסים לא נמכרים במהירות כמו בחלק הראשון, ממש לא.

אני בן זה אחד.

ההופעות עברו למקומות קטנים יותר כי נינט אמרה שהיא רוצה להרגיש את הקהל. הרי אומנים לא ישר באו ומילאו היכלים ואולמות כולם התחילו מדברים קטנים ומהופעות אינטימיות מה שלא היה לנינט. וחוץ מזה שהכרטיסםי נמכרים אפילו יותר מהר -קח לדוגמא תהופעה בזאפה שתיהיה עוד שבועיים ואין כבר כרטיסים.

שלא תבין לא נכון -

אני ממש רוצה שהיא תצליח מפני שזה מגיע לה, היא זמרת מדהימה ומרגשת, אך אי אפשר להתעלם מהעובדה שהמכירות שלה פחתו בתקופה האחרונה. בעיניי היא נסחפה עם כמות ההופעות. המכירות שלה בחלק הזה של סיבוב ההופעות ממש לא מתקרבות למכירות של החלק הראשון. להופעה שהייתה לה בבאר שבע היה ניתן להזמין כרטיסים בכל עת, ההיכל לא היה הכי מלא בעולם. בכל אופן, מאחל לה את כל ההצלחה שבעולם.

ג ב ש ו ש

New member
המכירות פחתו../images/Emo35.gifאיפה שמעת את זה?../images/Emo88.gif

ממש לא!!! ולא שצריך כל כך להתגאות בזה [למרות שאפשר] אבל מההופעה הראשונה של נינט בסיבוב ההופעות של "יחפה" תמיד,אבל תמיד אזלו כל הכרטיסים.גם כשזה היה באולם גדול וגם במועדון בינוני-קטן. כמו שאור כתב למעלה,יש הופעה בזאפה בעוד שבועיים וקצת והכרטיסים אזלו כבר לפני שבוע וחצי..ושוב,לא משנה איפה ההופעה,אנשים נהנים להגיע להופעות שלה וזה לא סוד. אני בכל אופן הייתי בהמון[!!!] הופעות שלה בשנה האחרונה [וגם לפני] ותמיד ההופעות הולכות ונעשות טובות יותר.

נכון, ההופעות שלה מעולות.

הייתי בשלוש, אם אני לא טועה
כפי שכבר אמרתי - אני מאחל לנינט את כל ההצלחה שבעולם, היא זמרת מצויינת ובעלת כריזמה על הבמה.

ג ב ש ו ש

New member
למה חייבים לדחוף את השם שלה?../images/Emo46.gif../images/Emo88.gif

זו הופעה של יוני בלוך[
] ולא של נינט נתחיל מזה. הוא זה שמארח אותה וחוצמזה לא קרה כלום,אז לא קנו כרטיסים להופעה שלו...ממש ביג דיל.

למעלה