מלחמת השחקנים

crazy girl2007

New member
../images/Emo38.gifמלחמת השחקנים../images/Emo38.gif

משחק חדש שהמצאתי.כול פעם אני יגיד שתי דמויות ואתם תגידו מה אתם אוהבים בדמות
מה אתם שונאים בדמות
מה הייתם רוצים לשנות בה
. והפעם.. פלור ודלפינה-האחיות החורגות שלא כול כך מסתדרות.העם אתם חושבים שההתנהגות של דלפינה אל פלור מוצדקת
מה יש לכם להגיד על כול אחת מהן לפי הקטגוריות שלמעלה
כמובן שאתם גם יכולים להוסיף ולהגיד עוד מה שבא לכם על הדמויות
תשתתפו זה משחק ממש כיף,זה נושא לדיון וממש חביב,עם תשתתפו יהיה MUY כיף

crazy girl2007

New member
עונה לעצמי../images/Emo26.gif../images/Emo23.gif

פלור-מה שאני הכי אוהבת בפלור זה את האהבה שלה לילדים,היא תמיד דואגת להם ושומרת עליהם,מתנהגת כמו האמא המחליפה שלהם,מצד שני היא ילדותית וקופצנית.הקטעים שהיא אומרת:"פיות...." לייד אנשים זה ממש מפגר,אנשים חושבים שהיא משוגעת
אבל פלורנסיה היא ה-
של הסידרה,היא מצחיקה,טובה וקרועה.למרות שפדה "מת",היא עדיין אוהבת אותו ולא מסכימה לפתוח את הלב שלה לאהבה חדשה.בסוף ההודעה אני אכתוב על ההתנהגות שלה ושל דלפינה אחת לשנייה. דלפינה-כולנו יודעים מיהי דלפינה,נצלנית,מרשעת,שונאת את פלור ואת הילדים,אגואיסטית ואנוכית אכפת לה רק מעצמה,שקרנית ואכפת לה רק מכסף.היא מסוגלת לעשות הכול אבל הכול כדי לקבל כסף,כמו להעמיד פנים שהיא בהיריון ועוד.היא ומללה מאמינות ששומדבר לא יכול לנצח את הרשע,אבל הטוב תמיד מנצח
.דלפינה לא מסתפקת רק בירושה של פדה,היא רוצה לגזול מפלור(או קקטוסית כמו שהיא מכנה אותה)את החלק שלה בירושה כדי להתעשר יותר וגם זה לא מספיק לה
היא רוצה להתחתן עם מקסימו כדי לקבל את הכסף שלו ומתחזה בפני מקס כקדושה שאכפת לה מהילדים.בסוף היא תקבל על הראש
.דלפנה מסתירה סוד שבזכותו היא יכולה להגיע לכלא:היא נשואה ללורנסו ומסתירה זאת.פשוט bruja
איסבל מסדו מגלמת את הדמות של דלפי בצורה מצויינת
שחקנית מקסימה. הקשר של פלור ושל דלפינה כמו שכולנו יודעים,לא כול כך מוצלח.דלפינה שונאת את פלור ורוצה להרוס אותה,ואילו מה פלור כבר יכולה לעשות לה
היא כולה עוזרת
.פלור תמימה לעומת דלפינה,עם היא תראה את דלפינה בוכה,היא מיד תחשוב שהיא השתנתה(זו רק דוגמה
).למרות שהן אחיות,כמו בסיפור סינדרלה הקשר בין סינדרלה לאחיותיה החורגות ולאמה(מללה)החורגת אינו טוב אבל בסוף סינדרלה והנסיך התחתנו וחיו בעושר ועושר עד עצם היום הזה(כולל ילדים
).

crazy girl2007

New member
למנהלות אתם יכולות למחוק את השרשור הזה?

אני לא רוצה לעשות תמשחק הזה...מלבד לזה שאפחד לא משתתף זה סתם משחק...

רונילי92

New member
טוב..

בהתחשב בזה שדלפינה הפכה להיות טובה.. ואני גם רואה את המשחק המדהים שלה באלמה פיראטה.. והיא מדהימה.. אז אני נמנעת מלקטרג על דלפי....... ד"א.. כמה זמן לא הייתי פה..???

למעלה