מקושרים

hodayoyo

New member
../images/Emo38.gifמקושרים../images/Emo38.gif

אולי דניאל לא עושה שום דבר שאנחנו יכולים ממש לדבר עליו, אבל בואו נדבר על משהו בכל מקרה
אני מתחילה משחק די מוכר, אבל הנה הסברים למי שלא מכיר: אני נותנת שם של זמר/זמרת/להקה (מהארץ, כמובן) ואתם צריכים למצוא קשר בין דניאל לשם שנתתי, דרך אנשים אחרים, לדוגמה: אם אני נותנת את היהודים, אז הקשר יכול להיות- היהודים->מיטלמן->אביב גפן->דניאל. זה כמובן היה קל, אבל זה רק לצורך הדגמה. מי שמצא קשר נותן את השם הבא וככה ממשיכים. עדיף שתתנו שם שאתם יודעים בערך מה הקשר, כדי שזה לא יהיה מישהו שבלתי אפשרי למצוא קשר אליו וכמובן עדיף להימנע מקשרים שעוברים דרך אביב גפן, פשוט כי זה משעמם
. הקשר יכול להתבסס על עבודה משותפת, חברות, זוגיות או כל דבר דומה, למשל, העובדה שדניאל מנגן על פסנתר לא תקשר אותו לאדם אחר שמנגן על פסנתר, הקשר יכול לעבור גם דרך אנשים שהם לאו דווקא מוזיקאים. אני נותנת שם ראשון וקישור קל, רק אל תקשרו דרך אביב גפן!! תודה.
נינט

Simple Sam

New member
אוי הבנתי עכשיו../images/Emo3.gif

טוב אז נינט>עברי לידר>אביב
>דניאל!

לי יש אחד מאוד קשה !

פרופסור מיכאל הר-סגור. אם מישהו יצליח לפתור איך הוא קשור לדניאל- יקבל
של

hodayoyo

New member
קרובי משפחה או משהו?../images/Emo12.gif../images/Emo60.gif

זה משהו שאנחנו יכולים לדעת בכלל?

התשובה המשעשעת משהו ...

פרופסור הר-סגור> "ככה לא מתנהגים" > גורי אלפי > הנשיקה שלו עם דניאל בטקס עמ"י...
וחוץ מזה- קראתי פעם איפשהו שדניאל אהב את "ככה לא מתנהגים".

hilape

New member
לדוגמא

אישה אחת רגילה הפכה למכשפה בתוך להקת מכשפות ואינן היו ממש פיות טובות כאשר הוסרה המסכה מפניה של מכשפה נראו פניה של אישה רגילה ושמה ענבל שנכתבה כמו זיכרון אחרון בתוך מוחו של דניאל סלומון

למעלה