סשה תשמח לשתף פעולה עם לירון ראיון (הקטע הרלוונטי בסוף הראיון) מה אתם חושבים על העניין
ר רוןרוןרון New member 8/3/06 #1 ../images/Emo38.gifסשה תשמח לשתף פעולה עם לירון ראיון (הקטע הרלוונטי בסוף הראיון) מה אתם חושבים על העניין
../images/Emo38.gifסשה תשמח לשתף פעולה עם לירון ראיון (הקטע הרלוונטי בסוף הראיון) מה אתם חושבים על העניין
M mikko1 New member 8/3/06 #2 ../images/Emo45.gif סשה היא אחת מהפייבוריטיות שלי בעונה השנייה של כוכב נולד (ביחד עם מיקה וג'קי). השילוב של שניהם נשמע לי טוב.
../images/Emo45.gif סשה היא אחת מהפייבוריטיות שלי בעונה השנייה של כוכב נולד (ביחד עם מיקה וג'קי). השילוב של שניהם נשמע לי טוב.
T the only DaRdAr New member 8/3/06 #3 נחמד מצידה... טוב היא הייתי איתו בכוכב נולד, באסופית ובשיר נולד..אז הם נהיו חברים ממש טובים...יהיה מעניין שהם ישתפו פעולה
נחמד מצידה... טוב היא הייתי איתו בכוכב נולד, באסופית ובשיר נולד..אז הם נהיו חברים ממש טובים...יהיה מעניין שהם ישתפו פעולה
ש שירלירון New member 9/3/06 #4 שקודם ידאג לדיסק שלו ואחר כך ישתף פעולה עם כל מי שבא לו... לירון מבוקש - גם שירלי לילו אמרה משהו דומה לא? ונסיים כרגיל ב
שקודם ידאג לדיסק שלו ואחר כך ישתף פעולה עם כל מי שבא לו... לירון מבוקש - גם שירלי לילו אמרה משהו דומה לא? ונסיים כרגיל ב