פרק 99 - הלולאה

liron sa

New member
../images/Emo38.gif פרק 99 - הלולאה ../images/Emo38.gif

פרק מפתיע שיסביר לנו את כל מה שלא הבנו עד היום. *הפרק הוא לא פרק עלילתי.משום מה שונה שמו מ"השען" ל"הלולאה". צפייה נעימה !

ANGELUSPIKE

New member
אז כמו שחשבתי

העונה השניה קרתה לפני העונה הראשונה, כרנולוגית אולי העונה הראשונה שודרה לפני השניה, אבל בציר הזמן היא קרתה אחרי העונה השניה.

dar dahan

Member
פשוט מדהים...

אין לי סבלנות לחכות 10 חודשים על מנת לראות מה יקרה בעונה השלישית... אבל מה שכן, גיורא גאון!

זה לא ממש בטוח

גם אני חשבתי ככה אבל ההיסטוריות האלה הן באמת כמו לולאה.. האחת קוראת בעקבות השניה.. בגלל שדילן יירט את האסטרואיד ההיסטוריה יצרה את קאיראן, זאת אומרת שההיסטוריה של קאיראן (של העונה השניה) קרתה בעקבות העונה הראשונה.. וההיסטוריה של העונה הראשונה לפי ההגיון קרתה אחרי העונה השניה..

ny22

New member
מנהל
לפי דעתי היא קרתה במקביל

כלומר, הטלפון לא בא אחרי ההיסטוריה שהייתה בכפר. הפרק הזה היה די מבלבל ואני אצטרך לראות אותו שוב בשבי להבין דברים יותר לעומק... בכל אופן, נראה לי שזה קרה במקביל כלומר, בהיסטוריה מקבילה...

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאי אפשר להגיד מה בא קודם

זה כמו השאלה "מי בא קודם? הביצה או התרנגולת?". ללולאה אין התחלה וסוף. זה רצף שחוזר על עצמו לנצח.

שלא תהיה עונה שלישית! ../images/Emo185.gif

למי שאמר אתמול שהסיפור לא סגור וחתום-אז הוא כן חתום וסגור. הסיפור הזה של דילן וקאיראן פשוט יתרחש פעם אחר פעם אחר פעם אחר פעם אחר פעם, כל הזמן. כל הזמן דילן יינצח לבסוף, כל הזמן החבורה תיפגש, כל הזמן דילן יהיה עם ליבי וכל הזמן הם ימשיכו לחיות עד ששוב פעם ב9.9 יאיים אסטרואיד ואז הם שוב פעם לא יצליחו ליירט אותו ושוב פעם יישלחו לאי ושוב פעם ייפגשו עם הבנעמים לקרב של המחתרת נגד הקונגרס. אז תסבירו לי בבקשה, מה כבר יהיה בעונה השלישית? איזה רעיון הזוי ימצא גיורא הפעם כדי "לפתוח" את הלולאה וליצור עלילה חדשה? תודה לך גיורא-אבל בבקשה תעצור כאן. לא צריך עונה שלישית, הסדרה הזו מעולה כמו שהיא. אנחנו לא צריכים שוב פעם איבודי זכרון ובעצם סדרה שלמה שנמחקה.

Shir Sparotty

New member
אבל למה זה ימשיך בלופ בהמשך? הילדים לא

הילדים לא ירייטו את האסטרואיד עכשיו כי הם חיו בהסטוריה הזאת בתקופה של לפני 100 שנה,אז איך בדיוק הם יחיו גם ב2009?...

אלוהים ממחזר את עצמו ../images/Emo13.gif ../images/Emo185.gif

אין לו כח ליצור אנשים חדשים-אז הוא ממחזר כאלה שמתו לפני מאה שנה. זו בדיוק השאלה היחידה שחשבתי עלייה בזמן שכתבתי ת'הודעה..אבל אני מאמין שהכל יקרה שוב כך ששוב פעם הילדים יוולדו. בדיוק כמו שהיו 2 חבורות בעונה השנייה יכולים להיווצר 2 חבורות בפער של מאה שנים. איכשהוא.

Shir Sparotty

New member
לפי הפרק הטיימרים נולדו רק במאה ה23

אז אולי כל החבורה טכנית עוד לא נולדה ואז שון (אבא של ג'יני) וכל שאר חברי המחתרת יביאו את הילדים שלהם ל1994 כדי שיתחילו לחיות מחדש?........אבל הם כבר חיו ב1909 כוסעמק זה משגע אותי XD

yonatan samiya

New member
אין כזה דבר. התיאוריה שלה נפסלת אוטומטית

כיוון שהנסיעה בזמן לא קיימת ולא תקיים לעולם. הלפיד כבה ויחד איתו נמחקה גם היכולת לנסוע בזמן. ככה ש... יקרה מה שיקרה, אבל אף אחד לא יוכל לחדור להיסטוריות שונות ולשנות דברים כרצונו. תהיה היסטוריה אחת בלבד.

dar dahan

Member
תן לי לתקן אותך...

אומנם הלפיד כבה, אבל בעקבות זה שהלפיד כבה, ככה גם האסטרואיד חזר ומכיוון שהאסטרואיד חזר לתמונה, אז טיימרים יווצרו בעתיד, מה שיגרום לזה שהוריהם יחזרו אחורה בזמן יקירו מישהו/מישהי והילדים יוולדו, ואז הילדים יעזרו לדילן ששמו טומי לשנות את ההיסטוריה, הוא יצליח אבל צ'יף תחכמוני יביא את ג'יני ואותו אל כפר הטיימרים, מה שייצור את קאיראן, וכך הלאה, בלופ מתמשך, בלולאה אינסופית, אלא אם הבן עמים לא יגיעו לאי או שמשהו יקרה לשען, או שצ'יף יצליח לצאת מהלולאה הנצחית הזאת ויצליח גם להציל את העולם מהאסטרואיד, גם להציל את העולם מקאיראן וגם יצליח לגרום לכך שדילן והוא יהיו קיימים יחד עם היכולת לנסוע בזמן... הבנת?

yonatan samiya

New member
לפי דעתי- זה שהלפיד כבה

זה אומר שגם הנסיעה בזמן נמחקה לתמיד. הרי... הלפיד הוא הבסיס לכל נסיעה אפשרית, והוא העבר של הטיימרים שיווצרו בעתיד, ככהשזה ישפיע גם על היוצרותם של הטיימרים אחרי האסטרואיד. זה כמו שכשהורגים מישהו עוד לפני שהבן שלו נולד בכלל אז גם הבן שלו ייעלם. כמו שקרה עם בן ובלו. רק שבסוף בן לא מת, אבל הכוונה הייתה כזו...

dar dahan

Member
הלפיד זה לא מה שמניע את האי...

אלא הוא מניע את החזרה בזמן, אבל מסע הזמן האמיתי הוא למעשה מהקרינה של האסטרואיד, ככה שבפועל עדיין יש טיימריות, והלולאה הזאת לא תסתיים עד שיקרה משהו חדש בתוך הלולאה עצמה, שישפיע על כל הלולאה, ויתקן את ההיסטוריה...

dar dahan

Member
ושכחתי לומר ש...

צ'יף היה טיימר שהוא הביא את דילן ואת ג'יני לאי ככה שאין פה שום בעיה, אם צ'יף לא היה טיימר בזמן שהוא הביא את ג'יני ואת דילן לאי אז אולי ג'יני ודילן לא היו קיימים (או שג'יני לא היית קיימת),ו למעשה יש כל פעם התחברות בין צד אחד של הלולאה לצד השני של הלולאה מה שגורם לכך שהלולאה תמשיך לפעול, ורק השען יודע באמת מה הולך מעל פני השטח...

Shir Sparotty

New member
סידר הרבה... עדיין יש לי כמה שאלות

שאלות שמתחילת העונה התרוצצו לי ועדיין הסדרה לא הסבירה אותם... -איך ההזמנה לחתונה של קרמיט ודינה הגיעה ל1909? -איך התמונה הגזורה של טומי הגיעה לספר השטן ב2009? -כשהשען הראה לילדים את התמונה שלהם באי זה היה ב1909..ואחרי שאנה ודילן התנשקו התמונה השתנתה..אבל איך זה השתנה בדיוק?לעומת איזו היסטוריה זה השתנה? מתי התמונה הזאת התרחשה שהם לא הסתכלו אחד על השני?קצת בלבל אותי... -והמתח של סוף העונה הוא שפשוט יפגע אסטרואיד בכדור הארץ,ורק משפחת בן עמי תנצל על האי...וכאילו מקס והלנה יהיו שם גם,אבל הילדים לא? כל ההסטוריות האלו בלבלו אותי לגמרי..מקווה שמישו יוכל לענות לי ^^ תודה!

עיננבוש

New member
ההזמנה לחתונה של קרמיט ודינה

הגיע עם ג'יי שעושה הרבה מסעות בעתיד ולוקח דברים משם...

Yarinv

New member
גורדון בא כדי לעזור לילדים להגיע ליעד שלהם

בצורה כלשהי ליבי והשען עבדו ביחד בשביל המטרה שהילדים יגיעו אל הכפר, מתישהו ליבי או הוא הכניסו את התמונה החלקית לספר שגורדון עצמו שאל מהספריה (וזה מסביר למה היה לו את החלק השני של התמונה ולמה דווקא בספר שלו התמונה של דילן הייתה). בנוגע למבטים של דילן ואנה בתמונה. הקשר ביניהם לא היה חזק ולא משהו גדול וכמו שכבר הספקנו להבין מהסדרה - אצל ההיסטוריה כל האמצעים מקדשים את המטרה. להיסטוריה מספר מטרות (שהן מה שנקראים גורלות, אירועים שחייבים ואמורים לקרות). כל מה שבין הגורלות הם אירועים קטנים וזניחים שכל מטרתם להוביל בסופו של דבר לאותו גורל. בגלל שהעלילה היא לולאה התמונה שגורדון הראה לילדים היא מ-1909 של אחת מהפעמים הקודמות של הלולאה, שבה לא קרה שום דבר בין דילן לאנה אבל עדיין קרה הגורל. הקשר בין דילן ואנה לא היה משמעותי מדי ככה שהוא יכל לקרות ויכל גם לא לקרות. הסוף של העונה השנייה אומר שהבן-עמים יגיעו לאי שוב ולא משנה מה. גורדון אמר שהלולאה הזאת תמשך כל עוד משפחה ישראלית אחת (בן עמי) תגיע אל האי הזה. ויכול להיות שבמשפט הזה טמון הפתח לעונה השלישית - או שמישהו אחר יגיע לאי במקום הילדים או שהבן עמים לא יגיעו לאי ואז תפתח פרצה בלולאה.

אבל איך זה יכול להיות? ../images/Emo185.gif

הרי זו לולאה-ובעצם מעולם לא הייתה בה פריצה. בעצם מה שאנחנו ראינו ב-2 העונות זו פעם אחת שהלולאה עבדה. אם ממשיכים בעלילה של הסדרה בעצם זה יקרה עשרות אלפי פעמים ואנחנו הצטרפנו לכל הלולאה בפעם אחת בלבד. לפי מה שאני מבין-גורדון מילר הוא זה שמתחיל את כל הלולאה בכך שהוא "נתקל" בעלמה בפיצוצייה וכך נותן לה את הכוחות שמאוחר יותר יגרמו למשפחה שלה לזכות בכסף, יגרמו לה להדריך את דילן וכו'. אז מה יכולה להיות סיבה לפתיחת הלולאה? אולי רק משהו שיקרה לגורדון מילר.

למעלה