הדמות של מירב בן בסט צפויה לחזור ?
C ComplicatedCutie New member 25/7/08 #2 נראה לי שכן. כי לא נראה לי שמלשנית כמו אנה תשאר כ"כ הרבה זמן... ולפעם הבאה לשרשר
ה הגולש באינטרנט New member 26/7/08 #7 אני לא חושב שיש לה כוונת זדון כמו מירב ../images/Emo185.gif אני חושב שיש לה אובססיה לצה"ל, היא רוצה להוציא לו שם טוב. לא נראלי שמעכשיו היא תלשין על כל דבר, רק על דברים שדרכם לצה"ל יצא שם טוב.
אני לא חושב שיש לה כוונת זדון כמו מירב ../images/Emo185.gif אני חושב שיש לה אובססיה לצה"ל, היא רוצה להוציא לו שם טוב. לא נראלי שמעכשיו היא תלשין על כל דבר, רק על דברים שדרכם לצה"ל יצא שם טוב.
C ComplicatedCutie New member 25/7/08 #3 ../images/Emo38.gif קשור לפורום ../images/Emo192.gif כל השאלות/תהיות/דעות וכו'. נא לשרשר לכאן
I izikas New member 26/7/08 #6 סדרה טובה אחלה סדרה אחלה סדרה ממש מעולה שמעתי שהאריכו אותה ל 120 פרקים במקום 70 זה נכון או שזה סתם שמועות
סדרה טובה אחלה סדרה אחלה סדרה ממש מעולה שמעתי שהאריכו אותה ל 120 פרקים במקום 70 זה נכון או שזה סתם שמועות
C ComplicatedCutie New member 27/7/08 #10 תהיה עוד עונה עם 70 פרקים. ../images/Emo192.gif../images/Emo189.gif ולא נראה לי שהאריכו את העונה הראשונה לעוד 50 פרקים מבלי שאף ידע את זה או קרא על זה
תהיה עוד עונה עם 70 פרקים. ../images/Emo192.gif../images/Emo189.gif ולא נראה לי שהאריכו את העונה הראשונה לעוד 50 פרקים מבלי שאף ידע את זה או קרא על זה