רשימת קשר

DesertRose7

New member
../images/Emo38.gif רשימת קשר ../images/Emo38.gif

כל כך הרבה חדשים (יחסית.. בחיים הכל יחסי) שכבר קשה לפעמים להתמצא אז פשוטו כמשמעו.. כל אחד שבפורום ימלא את הפרטים שלו. אני אעלה את זה למאמרים והכל יהיה שמור ומאורגן שם (אל תצפו שזה יהיה מסודר לפי הא'-ב'!) וכשתצטרכו לתקשר עם אנשים ולא דרך הפורום הגישה תהיה יותר קלה. וככה גם נוכל לעדכן את זה כל פעם במקום לפתוח עוד ועוד שרשורי היכרות למרות שכולם כבר מכירים את כולם
שם: כינוי: תאריך לידה: מסנג'ר: איסיקיו: אחר:
ובאותה הזדמנות.. אני רוצה להגיד לכן שאחרי המפגש הזה.. אני פשוט גאה בפורום הזה..גאה בכן..בכל מי שנמצא פה
אז נכון שיש קטעים שעולים לי העצבים. ונכון שיש קטעים שפשוט אין לי חשק להיכנס (היו מקרים..)מקרים שיש פה כל כך הרבה בלאגן, או שסתם יבש אבל בסופו של דבר אני פשוט אוהבת אותכן
ואני שמחה שנפל בחלקי לנהל את הפורום הזה. אתן פשוט לא מבינות כמה היה לי כיף אתמול לראות כל כך הרבה בנות שהגיעו והיה לנו כיף (אל תגידו שלא!!) קיצר.. קצת רגשי..קצת צומי.. אני יודעת.. אבל סתם רציתי להוציא את זה

DesertRose7

New member
הייתי גאה גם לפני

אבל אתמול פשוט זרחתי.. כל שניה ספרתי את האנשים.. להנות כמה שיותר מהכמות של האנשים שבאו (פשוט התרגלתי לאני חן ועוד 2 אנשים) וגם שכחתי להזכיר (תמיד אני שוכחת משהו) את כל הבנות שמפרסמות את הפורום וגורמות לעוד אנשים להיכנס להתמכר לבאסטד ולהתמכר לפורום בסופו של דבר כי הרי זאת אחת המטרות הכי עיקריות שלנו - לקדם אותם בארץ
לפחות את מה שנשאר..

Hip Hop star

New member
מי רוצה להכיר?../images/Emo9.gif

שם:אלה כינוי:Hip Hop star תאריך לידה:28/3/1991 או 2/2/1991..איך שנוח לכן
מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:אין אחר:הפלאפון שלי הוא 144. שחר,גם אני גאה בפורום ובזה שהיו המון בנות שהסכימו ועשו מאמצים לבוא..ואציין שאני הכי השקעתי מאמצים להגיע
וזה באמת היה המפגש הכי כייפי עד היום.אף אחד לא התפצל..ופעם ראשונה ששחר לא ברחה לנו באמצע!

DesertRose7

New member
השתדלתי..

ואני לא מדברת על מפגש רק.. על הפורום בכלליות. זה לא הכמות.. זה האיכות!

Hip Hop star

New member
כל הכבוד לך!

שלא ברחת
ולמה את לא רושמת את הפרטים שלך? ואשכרה יש לנו בפורום(שרובו היה מקפליי)בנות איכותיות

D4Ever

New member
אני

שם:דניאל כינוי: פה D4Ever ובהייד פארק parityshot תאריך לידה:4.5.89 מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:----- אחר:---

just jenny

New member
../images/Emo168.gifאני../images/Emo13.gif

שם: ג'ני
כינוי: just jenny
תאריך לידה: 27.5.90
מסנג'ר: [email protected]
איסיקיו: 215672622
אחר:חולה על מקפליי

loner in love

New member
אניאניאניאני

שם: חן כינוי: loner in love תאריך לידה: 13.7.1988 מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 232063414 אחר: אני יודעת תסוף של טלנובלה בע"מ ואתם לאאאאאאאאאאא

D4Ever

New member
לא חח אבל אני מכירה אנשים..

שהיו נציבים בפרקים האחרונים והם סיפרו לפני חודש מה יהיה..

maayan2rox

New member
אני../images/Emo66.gif

שם: מעיין כינוי:Maayan2rox תאריך לידה:5.4.90 מסנג'ר:וואי תאמינו לי לא זוכרת חח איסיקיו: 306508503 אחר: -

SurfeR Babe

New member
אמממ הנה

ושחר אני שמחה להגיד בשביל כולנו שאנחנו גאות שיש לנו אותך כמנהלת ! שם: קארין כינוי: SurfeR Babe תאריך לידה: 27.3 מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: -- אחר: --

bustedit

New member
אהמ..

יש לי הבדל של 8 ימים מהתאריך של דני
אני ב4 למרץ והוא ב12 חעחע
-כבוד-

Hip Hop star

New member
חעחעחעחעח../images/Emo6.gif

גם אני במרץ,אבל שבועיים אחריו... כל מי שיליד מרץ זה שליטה!!!וכל מי שמזל טלה יותר!

bustedit

New member
אכן מרץ שליטה

אבל טלה לא יותר! הם גם סוג של שליטה.. אבל אחרי דגים! חחחחחח

למעלה