רשימת קשר

DesertRose7

New member
../images/Emo38.gif רשימת קשר ../images/Emo38.gif

כל כך הרבה חדשים (יחסית.. בחיים הכל יחסי) שכבר קשה לפעמים להתמצא ולעקוב.. ויש לי הרגשה שהתקופה הצפופה עוד לפנינו (או לפחות ככה אני מקווה) אז פשוטו כמשמעו.. כל אחד שבפורום ימלא את הפרטים שלו. אני אעלה את זה למאמרים והכל יהיה שמור ומאורגן שם (אל תצפו שזה יהיה מסודר לפי הא'-ב'!) וכשתצטרכו לתקשר עם אנשים ולא דרך הפורום הגישה תהיה יותר קלה. וככה גם נוכל לעדכן את זה כל פעם במקום לפתוח עוד ועוד שרשורי היכרות למרות שכולם כבר מכירים את כולם שם: כינוי: תאריך לידה: מסנג'ר: איסיקיו: אחר:
ובאותה הזדמנות.. אני רוצה להגיד לכן שאחרי המפגש הזה.. אני פשוט גאה בפורום הזה..גאה בכן..בכל מי שנמצא פה
אז נכון שיש קטעים שעולים לי העצבים. ונכון שיש קטעים שפשוט אין לי חשק להיכנס (היו מקרים..)מקרים שיש פה כל כך הרבה בלאגן, או שסתם יבש אבל בסופו של דבר אני פשוט אוהבת אותכן
ואני שמחה שנפל בחלקי לנהל את הפורום הזה. אתן פשוט לא מבינות כמה היה לי כיף אתמול לראות כל כך הרבה בנות שהגיעו והיה לנו כיף (אל תגידו שלא!!) קיצר.. קצת רגשי..קצת צומי.. אני יודעת.. אבל סתם רציתי להוציא את זה

DesertRose7

New member
הייתי גאה גם לפני

אבל אתמול פשוט זרחתי.. כל שניה ספרתי את האנשים.. להנות כמה שיותר מהכמות של האנשים שבאו (פשוט התרגלתי לאני חן ועוד 2 אנשים) וגם שכחתי להזכיר (תמיד אני שוכחת משהו) את כל הבנות שמפרסמות את הפורום וגורמות לעוד אנשים להיכנס להתמכר למקפליי ולהתמכר לפורום בסופו של דבר כי הרי זאת אחת המטרות הכי עיקריות שלנו - לקדם אותם בארץ
בטח יהיו לי עוד תוספות כי אני תמיד שוכחת

Hip Hop star

New member
אני../images/Emo3.gif

שם:אלה כינוי:Hup Hop star תאריך לידה:28/3/1991 מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:אין אחר:הפון שלי=======>144 ומה שאמרתי בבאסטד,האמת שכחתי...

D4Ever

New member
אני

שם:דניאל כינוי: פה D4Ever ובהייד פארק parityshot תאריך לידה:4.5.89 מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:----- אחר:---

just jenny

New member
../images/Emo168.gifאני../images/Emo13.gif

שם: ג'ני
כינוי: just jenny
תאריך לידה: 27.5.90
מסנג'ר: [email protected]
איסיקיו: 215672622
אחר:חולה על מקפליי

M c F l y

New member
../images/Emo9.gif

שם: שיר ^^ כינוי: M c F l Y [מקורי איי נאו :p] תאריך לידה: 15.8.91 מסנג'ר:[email protected] איסיקיו: אני במילא לא ממש נכנסת אז זה לא ממש יעזור
אחר: אני אוהבתותכםםםםםםםם וכלכך נהנתי אתמולללללללללל

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif אני../images/Emo9.gif

שם: לירון ענבל כינוי: inbal287
תאריך לידה: 2/8/89 מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 266534788 אחר: אם שחר השתפכה קצת, אז גם לי מותר
. אני בטוחה ששמתן לב שבשבוע-שבועיים האחרונים לא הייתי פה [ובעיקרון כמעט באף פורום שאני קבועה בו] יותר מדי
. וגם שלא היה את המצעד
... וגם שלא באתי למפגש...
אז קודם כל, סליחה.
השבועיים האחרונים היו מטורפים בשבילי. וחוצמזה שבנוסף עוברים עליי דברים, ויותר מדי מצברוח אין לי
. אז לא הגבתי כי לא רציתי לצאת לא נחמדה, לא עניתי לאנשים במסן באייסי, לא באתי למפגש, לא עשיתי כמעט כלום חוץ מלבהות בתקרה. ואני ממש מצטערת, אני אוהבת כל אחת ואחת מכן, ואני מקווה שאתן יודעות שאתן חשובות בשבילי המון! אני חושבת שהמצברוח השתפר, והרבה בזכות דברים קטנים שעשיתן [ובטח לא שמתן לב] אבל הם עשו לי את היום! אוח אני אוהבת אתכן

Hip Hop star

New member
נממממ

באמת תהיתי למה לא ענית לי
... עכשיו אני יודעת,ואני מקווה שאת מרגישה יותר טוב
וענבי חזרה?

just jenny

New member
זה בסדר../images/Emo13.gif

את לא צריכה להתנצל, לכולנו יש מין תקופות כאלה שאין לנו חשק לכלום וואין מצב רוח והכל.. אני מבינה ואת באמת לא צריכה להתנצל
אני שמחה שאת מרגישה טוב יותר, ואם את צריכה לדבר ולשפוך הכל ותמיכה אני תמיד יהיה פה במסנג'ר [למרות שלא יצא לנו לדבר המון], או אפילו בפלאפון רק תגידי
אוהבים אותך גם המון ונורא שמחים שחזרת

SurfeR Babe

New member
שחר חמודה שכמותך !

אני יודעת שלא יכולתי להגיע למפגש אבל אני שמחה בשביל כולכן בכל מקרה ..! שם: קארין כינוי: SurfeR Babe תאריך לידה: 27.3 מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: -- אחר: -- וענבל מה קרה ? אני מקווה שתרגישי יותר טוב !

bar jones

New member
this is me...then...

שם: מור :) כינוי : bar jones אייסי: 222667909 מסנג'ר: [email protected] אחר: אתן פשוט... ב!ב!ת ! ותמשיכו לפרסם את מקפליי!! כמה שיותר- יותר טוב !

SPFAN

New member
נו, אין מה לעשות ../images/Emo13.gif

אז עונים ברשימת קשר
שם: יונתן
כינוי: SPFAN
תאריך לידה: 21.9.1991
מסנג'ר: [email protected]
איסיקיו: 178023471
אחר: כן, אני מכור ל

למעלה