DesertRose7
New member
../images/Emo38.gif רשימת קשר ../images/Emo38.gif
כל כך הרבה חדשים (יחסית.. בחיים הכל יחסי) שכבר קשה לפעמים להתמצא ולעקוב.. ויש לי הרגשה שהתקופה הצפופה עוד לפנינו (או לפחות ככה אני מקווה) אז פשוטו כמשמעו.. כל אחד שבפורום ימלא את הפרטים שלו. אני אעלה את זה למאמרים והכל יהיה שמור ומאורגן שם (אל תצפו שזה יהיה מסודר לפי הא'-ב'!) וכשתצטרכו לתקשר עם אנשים ולא דרך הפורום הגישה תהיה יותר קלה. וככה גם נוכל לעדכן את זה כל פעם במקום לפתוח עוד ועוד שרשורי היכרות למרות שכולם כבר מכירים את כולם שם: כינוי: תאריך לידה: מסנג'ר: איסיקיו: אחר:
ובאותה הזדמנות.. אני רוצה להגיד לכן שאחרי המפגש הזה.. אני פשוט גאה בפורום הזה..גאה בכן..בכל מי שנמצא פה
אז נכון שיש קטעים שעולים לי העצבים. ונכון שיש קטעים שפשוט אין לי חשק להיכנס (היו מקרים..)מקרים שיש פה כל כך הרבה בלאגן, או שסתם יבש אבל בסופו של דבר אני פשוט אוהבת אותכן
ואני שמחה שנפל בחלקי לנהל את הפורום הזה. אתן פשוט לא מבינות כמה היה לי כיף אתמול לראות כל כך הרבה בנות שהגיעו והיה לנו כיף (אל תגידו שלא!!) קיצר.. קצת רגשי..קצת צומי.. אני יודעת.. אבל סתם רציתי להוציא את זה
כל כך הרבה חדשים (יחסית.. בחיים הכל יחסי) שכבר קשה לפעמים להתמצא ולעקוב.. ויש לי הרגשה שהתקופה הצפופה עוד לפנינו (או לפחות ככה אני מקווה) אז פשוטו כמשמעו.. כל אחד שבפורום ימלא את הפרטים שלו. אני אעלה את זה למאמרים והכל יהיה שמור ומאורגן שם (אל תצפו שזה יהיה מסודר לפי הא'-ב'!) וכשתצטרכו לתקשר עם אנשים ולא דרך הפורום הגישה תהיה יותר קלה. וככה גם נוכל לעדכן את זה כל פעם במקום לפתוח עוד ועוד שרשורי היכרות למרות שכולם כבר מכירים את כולם שם: כינוי: תאריך לידה: מסנג'ר: איסיקיו: אחר: