שרשור היכרות

../images/Emo38.gifשרשור היכרות../images/Emo38.gif

אז כדי שנכיר אחד את השני או אחת את השניה יותר טוב, שרשור היכרות קטן:
שם:
תאריך לידה (לא חובה שנה):
הסצנה הכי אהובה (תשתדלו בלי ספוילרים)*:
משהו אהוב:
תמונה אהובה מאוסי:
מסר לאומה: *** הכוונה לספוילרים היא ספוילרים מהעונה השנייה מפרק 21 והלאה (סוף עונה שנייה, שלישית ורביעית)

../images/Emo38.gif

שם: רוני
תאריך לידה (לא חובה שנה): 2.3
הסצנה הכי אהובה (תשתדלו בלי ספוילרים)*: הסצנה שסאמר וסת' מתנשקים הפוך
והפרק האחרון בעונה הראשונה
משהו אהוב:
תמונה אהובה מאוסי:
מסר לאומה:

תיקון ../images/Emo122.gif

שם: רוני
תאריך לידה (לא חובה שנה): 2.3
הסצנה הכי אהובה (תשתדלו בלי ספוילרים)*: הסצנה שסאמר וסת' מתנשקים הפוך והפרק האחרון בעונה הראשונה
משהו אהוב:
תמונה אהובה מאוסי:
מסר לאומה: החיים קצרים! תיהנו מכל רגע!

../images/Emo188.gif../images/Emo60.gifעונה...

שם:מעין תאריך לידה (לא חובה שנה):4.10.89 הסצנה הכי אהובה (תשתדלו בלי ספוילרים)*:אהמ...לא עולה לי משהו כרגעX: משהו אהוב:הרבה דברים אהובים
תמונה אהובה מאוסי:
מסר לאומה:יהיה טוב..מתישהו.

West Doll

New member
עונה../images/Emo144.gif

שם: חן
תאריך לידה (לא חובה שנה): 03.06.89
הסצנה הכי אהובה (תשתדלו בלי ספוילרים)*: הסצינה שסאמר וסת' מתנשקים הפוך
וגם הסצינה שסאמר התחפשה לוונדר וומן
ועוד הרבה
משהו אהוב: אממ...מוזיקה ודיאט קולה
תמונה אהובה מאוסי: וואו, יש המון! אבל נגיד שזאת
מסר לאומה: אמממ תהיו חמודים

YARDENIS11

New member
אני..

שם: ירדן תאריך לידה (לא חובה שנה): 23.5.1991 הסצנה הכי אהובה (תשתדלו בלי ספוילרים)*: הרבה חח משהו אהוב: לא יודעת חח תמונה אהובה מאוסי: אין לי כוח לשים ח מסר לאומה: אם אין אני לי מי לי

החביתה

New member
חדשה

שם: לא משנה תאריך לידה (לא חובה שנה): לא משנה, אבל אתמול היתה לי יומולדת הסצנה הכי אהובה (תשתדלו בלי ספוילרים)*: אויש יש המון. מאד אהבתי את אנה. אז כל הקטעים איתה. משהו אהוב: מוסיקה ופירות. תמונה אהובה מאוסי: אנה. את סת אני לא סובלת (אל תהרגו אותי). מסר לאומה: למה מריסה לא אוכלת כלום?

אני ../images/Emo58.gif

שם: אלעד תאריך לידה (לא חובה שנה): היום ! הסצנה הכי אהובה (תשתדלו בלי ספוילרים)*: עונה רביעית, לא זוכר איזה פרק שטיילור מתחננת מקירסטן שתדבר עם אמא שלה על הגירושים והבעל והכל, וקירסטן מסרבת וכל פעם טיילור בוכה לה בצרפתית ובסוף היא מסכימה... משהו אהוב:...מוזיקה תמונה אהובה מאוסי: מסר לאומה: תחיו במחוז אורנג' !

אני =]

שם: טל תאריך לידה (לא חובה שנה):24.12.1990 הסצנה הכי אהובה (תשתדלו בלי ספוילרים)*: אממ כל הסצנות של ראין וסאמר כשהם מדברים וכאלה ושל סת' ומריסה (לא שיש הרבה) משהו אהוב: אוכל! תמונה אהובה מאוסי:
יש הרבה אבל זה מה שיש עכשיו.. מסר לאומה:בעעע לאיודעת...

sukrazit

New member
עונה..../images/Emo9.gif

שם: סיון תאריך לידה (לא חובה שנה): 14.4 הסצנה הכי אהובה (תשתדלו בלי ספוילרים)*: ממ..התחלתי לא מזמן לראות ממה שאני זוכרת יש את הסצנה הזאת שמריסה אומרת לריאן "אני אוהב אותך" והוא עונה "תודה.." חחח זה היה מצחיק..ואז גם אהבתי את הסצנה במסיבת סילבסטר שזה היה הפוך.. משהו אהוב: פיצה וקולהה תמונה אהובה מאוסי: סתם אוהבת אותה מסר לאומה: ממ אינלי ממש...

SaRaS GirL

New member
אני..

שם: אור תאריך לידה: 30.12.90 סצנה אהובה: משנה את זה לציטוט אהוב..אז יש שניים כשסת' אומר לסאמר בפרק "הקניון" בעונה השנייה "Seems that the fantastic four is becoming to be fantastic again" וגם בעונה השלישית בפרק 5, כשריאן אומר למריסה "אני לא יודע מה העתיד שלי, אבל אני יודע שהוא איתך".. ממש יפה. הא כן, וגם בעונה השנייה נראה לי שקירסטן אומרת לכיילב שריאן הוא בן לה ולסנדי ואח לסת'. מרגש. מסר לאומה: חיה ותן לחיות.

Dr koko

New member
אני..

שם- עוז זיו תאריך לידה- 14.1.91 סצנה אהובה- אממ... זה יותר פרק אהוב, החנוכריסמס היה מגניב והפרק בלאס ואגס. וכמובן הסצנה הכי טובה לפי דעתי כמה שזה נדוש שסאמר וסת' התנשקו הפוך כמובן וזאת גם התמונה הכי מגניבה לפי דעתי. משהו אהוב- משחק "מפקד צבאות" יש לו קהילה גדולה מאד פה בתפוז, זה משחק מלחמה אסטרטגי למי שרוצה. תמונה אהובה- סאמר וסת' מה שכתבתי למעלה, אין לי אותה. מסר לאומר- בסוף תמיד טוב, ואם לא טוב אז זה לא הסוף :)

P A T D F A N

New member
עונה באיחור ../images/Emo9.gif

שם: מאיה :] תאריך לידה (לא חובה שנה): 23.5.93 הסצנה הכי אהובה (תשתדלו בלי ספוילרים)*: אממ סצנת נשיקת הספיידרמן. וגם הסצנת סקס של סאמר וסת', וגם אחרי הסקס, זאת סצנה קורעת XD משהו אהוב: אממ שוקולד .. תמונה אהובה מאוסי:
מסר לאומה: Welcome to the O.C, bitch ! יאללה ביי D:

ester6

New member
../images/Emo192.gif

אני חדשה פה..
שם: אסתר.
תאריך לידה (לא חובה שנה): 17/03
הסצנה הכי אהובה (תשתדלו בלי ספוילרים)*: הצחיקה אותי הסצנה בעונה הראשונה שריאן ומריסה היו במיטה שלו ואז קריסטן נכנסת מסתכלת עלהם בשוק ואומרת: It never happend with seth
והסצנה שסת' מספר לריאן על הסקס הגרוע שהיה לו עם סאמר, והוא אמר לו: I was nemo ryan and I just wanted to go home
ואת הקטע שסת' ניסה לסדר את הלויין מהגג עם מסכה של ספיידרמן ונתקע שם, וסאמר הגיע ונישקה אותי הפוך בגשם
משהו אהוב: קולה
תמונה אהובה מאוסי: קטע חמוד.. מצחיק אותי איך שסת' התרגש כשהוא ראה את סאמר
מסר לאומה: החיים קצרים, נצלו כל שנייה

עונה

שם: ניב תאריך לידה (לא חובה שנה): 17.10.92 הסצנה הכי אהובה (תשתדלו בלי ספוילרים)*: הסוף של עונה 2 (מריסה יורה בטריי), קירסטן חווה תאונת דרכים, כיילב מקבל התקף לב ומת, הנשיקת ספיידרמן, טריי *מנסה* לאנוס את מריסה....וזהו נראה לי משהו אהוב: אממממ הרבה תמונה אהובה מאוסי: מסר לאומה: חופשיות על הבר זה סרט מדהים

למעלה