שרשור קשר!

../images/Emo38.gif שרשור קשר! ../images/Emo38.gif

עבר המון המון המון זמן מאז שעשינו אחד כזה, ואני בטוחה שעניינים השתנו או התעדכנו אצל רובינו! בואו נתעדכן קצת.
שם:
תאריך לידה:
מוטו לחיים:
הגיגים של הרגע:
אייסיקיו, מסנג'ר, או כל תוכנת מסרים מיידים אחרת:
אימייל:
בלוג, עמוד ב"במה חדשה", בדוויאנטארט, בפליקר או בכל גלריה אחרת: ותמונה שלכם, אם בא לכם להוסיף.

RTur

New member
עונה:

שם: ארתור תאריך לידה: 19.11.88 גיל: 18 תחביבים עיקריים: לשיר, לנגן, אינטרנט, טלוויזיה מוטו לחיים: לא יודע הגיגים של הרגע: אה? אייסיקיו, מסנג'ר, או כל תוכנת מסרים מיידים אחרת: מי שרוצה שישלח מסר.. מעדיף לא לפרסם סתם לכל העולם אימייל: כנ"ל בלוג, עמוד ב"במה חדשה", בדוויאנטארט, בפליקר או בכל גלריה אחרת: http://www.stage.co.il/Authors/ArturKatz - אגב, בקרוב יהיה בו משהו שקשור לדורבנים..

1Reebok

New member
וול!

שם: אלון תאריך לידה: 09/07/1989 גיל: 17 תחביבים עיקריים: נו מה שכולם עושים
מוטו לחיים: אנאערף
כל דבר שאני אכתוב פה יצא כזה מעפן שכזה. הגיגים של הרגע: בא לי על איזה לימונענע. אייסיקיו, מסנג'ר, או כל תוכנת מסרים מיידים אחרת: 125246153 אימייל: [email protected] בלוג, עמוד ב"במה חדשה", בדוויאנטארט, בפליקר או בכל גלריה אחרת: 41197 בישראבלוג.

../images/Emo20.gif

שם: ירדן, בטח היה נורא קשה להבין חח. תאריך לידה: 11.12.88 גיל: 18..... וואו זה כל כך מוזר לכתוב את זה. תחביבים עיקריים: מוזיקה, כתיבה, קולנוע וטלוויזיה, וכמובן כמובן שחברי האהובים. מוטו לחיים: לחיות את הרגע, לשאת בתוצאות. [אבל לא בצורה מפגרת, כן?] הגיגים של הרגע: "מה חשבתי לעצמי שהוספתי את ה"מוטו לחיים"???". אייסיקיו, מסנג'ר, או כל תוכנת מסרים מיידים אחרת: אייסיקיו- 256712394. אימייל: [email protected] [מישהו רוצה לשלוח לי הזמנה לג'ימייל?
] בלוג, עמוד ב"במה חדשה", בדוויאנטארט, בפליקר או בכל גלריה אחרת: חח אין לי כוח למצוא את הכתובות.

עדנונית

New member
../images/Emo9.gif

שם: עדן תאריך לידה:28.9.88 גיל:18 תחביבים עיקריים:לנוח
חחח מוטו לחיים:תן חיוך הכל לטובה הגיגים של הרגע: איה הבטן ..בעע אייסיקיו, מסנג'ר, או כל תוכנת מסרים מיידים אחרת: חח אין כח לרשום יש בפרטים שלי
אימייל:כמו המסן בלוג, עמוד ב"במה חדשה", בדוויאנטארט, בפליקר או בכל גלריה אחרת:אין

The BullsEye

New member
מי!

שם: ניצן תאריך לידה: 25/04 גיל: 16 וחצי תחביבים עיקריים: לנגן, לראות סרטים ולשמוע מוזיקה מוטו לחיים: אין כרגע הגיגים של הרגע: אין כרגע אייסיקיו, מסנג'ר, או כל תוכנת מסרים מיידים אחרת: 320551053/ [email protected] אימייל: [email protected] בלוג, עמוד ב"במה חדשה", בדוויאנטארט, בפליקר או בכל גלריה אחרת: עוד לא קיים אחד כזה...בתקווה שבקרוב יוקם.

../images/Emo194.gif

שם:הדס תאריך לידה:14.8 גיל:15 תחביבים עיקריים:רישום, כתיבה, ספורט, מוסיקה! מוטו לחיים:הממ. משהו שמישהי חכמה אמרה לי פעם-"מי שמביט בי מאחור לא יודע מי אני". ^^ הגיגים של הרגע:ת"א, היא עיר מטונפת וחביבה למדי. אייסיקיו, מסנג'ר, או כל תוכנת מסרים מיידים אחרת:hadaseyal()walla.co.il אימייל:[email protected] בלוג, עמוד ב"במה חדשה", בדוויאנטארט, בפליקר או בכל גלריה אחרת:בלוג, בעולם שלי[:

Bassיסט

New member
וואו שנים!!!!!

לא הייתי פה המון זמן אז נכנסתי לראות מה קורה!!! ארתור סחטיין על השהייה הממושכת... ראיתי שהרבה עזבו... שם: רון תאריך לידה: 3.2.85 גיל: אוטוטו: 22 תחביבים עיקריים: לנגן לנגן ולנגן... מוטו לחיים: תאמינו באהבה אבל אל תחשבו שתמיד היא תהיה שם! הגיגים של הרגע: DO LESS LIVE LONGER RC COLA אייסיקיו, מסנג'ר, או כל תוכנת מסרים מיידים אחרת: יש אי סי קיו ומסנג'ר (לפרטים נוספים - מסרשו לי) אימייל: [email protected] בלוג, עמוד ב"במה חדשה", בדוויאנטארט, בפליקר או בכל גלריה אחרת: זה ניראה לי בחתימה שלי... ותמונה שלכם, אם בא לכם להוסיף. ואללה בא לי... זה תמונה ממש ישנה שלי מהמפגש פורום דאז... לפני איזה שנתיים שלוש...

למעלה