רעיונות לפורום, הצעות וכו'

../images/Emo38.gif../images/Emo38.gifרעיונות לפורום, הצעות וכו'

זה המקום להעלות הצעות, רעיונות וכו'. ושאלה חשובה שלי, איזה אירוחים הייתן רוצות בפורום?

../images/Emo45.gif ועוד

אם כבר, אז איזה משיהו שהוא קניין אופנה בחו"ל וקונה עבור חברות ישראליות או מעצב של חברה גדולה כמו קסטרו כדי שנוכל להבין מה מביא אותו לעצב פריטים כמו שהם מעצבים ואיך מחליטים מה יהיה בסוף בקולקציה סטייליסט זה נחמד, אבל מה ישאלו אותו? עיקרון אירוח זה קצת מוזר אפשר גם להזמין בלוגרים של אופנה או אם יש מישהו שכתב ספר על אופנה ישראלית אם לא, אולי אני אכתוב .... :)

שאפולי

New member
טיפוח

איפור שיער אקססוריז כל הדברים שמשלימים הופעה... אהמ בנוסף אפשר אנשים שידעו להפנות למקומות שושווה לקנות מהם... מבחינת איכות ומחיר <וכמובן ייחודיות>

כדי שגולשות מעל גיל 30 יגלשו צריך קונספט אחר

של נושאים לגלישה "פאפרצי" מעניין בנות עשרה ולהן יש פורום אופנה צריך מענ ה ועניין לנשים בוגרות יותר גם סבתות במוני

נושאים לדיון שיעניינו נשים בגילאים שונים

התאמת הגזרה לגוף .התאמת צבעים ,נעלים תיקים אביזרים ואקססוריז, לבוש להצלחה( לפגישה עסקית ) ועוד

מסכימה!

למרות שאני באמצע שנות ה 20 שלי... עוד דבר - בפורום "בוגר" יותר לא כולן ירגישו נוח לפרסם תמונות של מה הן לובשות...

דינוסיק

New member
אני חושבת שיש מקום להכול

לפחות אני ניסיתי לעושות משהו עם הפורום. קל לתת ביקורת אם לא יוזמים שום דבר.

מחזקת אותך

גם אני יזמתי שרשור לבוש שבועי, אבל כמעט ואף אחת לא נענתה. אז באמת לא כיף לשמוע ביקורת שאנחנו די היחידות שמנסות. וחוץ מזה לכל אלה שמעניין אותך דברים כמו לבוש להצלחה ( לא בטוח שיש דבר כזה ) כי כל אחת צריכה ללבוש מה שבא לה טוב ולהיות עצמה, או כל ענייני התאמות צבעים וכאלה, יש הרבה אתרים באינטרנט שמדברים על זה. העניין בפורום הוא שניתן לפגוש ולדבר עם אנשים אמיתיים על עצמינו וכן חלק מזה זה גם להציג מה אנחנו אוהבות ולובשות. אבל כאמור, יש מקום להכל, אז בואו ניראה את שאר חברות הפורו םיוזמות גם. נשיקות

לבנת4

New member
לא הבנתי איפה שמעתן ביקורת?

כל אחד נשאלה לדעתה וענתה... מה הבעיה עם זה? אני מאמינה שאלה יותר הצעות ייעול מביקורת....

koshka81

New member
שלום לכולם!

אני חוזרת אחרי הפסקה ארוכה בה לא הייתי בפורום, עקב תכנון חתונתי הקרבה קצת עברתי לפורום מתחתנים... אני הייתי שמחה לפינת "הקניה השווה" או "מקום לשופינג מדהים" ורק כדי להתחיל- לפני שבוע, הלכתי לחפש נעליים לחתונה. אמנם אני לא בדעה שכלה חייבת נעליים לבנות, בסופו של דבר קניתי נעליים בצבע לבן פנינה. באאוטלט של סטיב מאדן, בביל"ו סנטר. והנעליים הם קניה שווה והמתחם הוא מקום לשופינג שווה!!!! אז כמה מסקנות: המתחם מדהים, יש שם המון המון אאוטלטים וכד' של החנויות השוות ביותר, בין היתר של פקטורי 54 עם מחירים מטורפים (חיובי) של בגדי ונעלי מעצבים. בנות, אם אתן בעניין של שופינג רציני, ממש אבל ממש שווה להגיע לשם גם אם זה לא קל"ב. לגבי הרכישה- נעלי כלה מהממות שעלו לי 109 ש"ח. בדקתי באתר של סטיב מאדן- הן עולות 119$. אני מנסה להיות כלה שפויה ולא להוציא הון תועפות בטוענה שאני מתחתנת פעם בחיים, אבל הייתי מוכנה להוציא סכום יותר גבוה מזה על נעליים ( שיתווספו לאסף ההתמכרות שלי- זוג 243) וסוף יצאתי שפויה ביותר. אני מקווה שלא נשמעתי כמו בעלת המקום שעושה פרסומת
רק רציתי לשתף

למעלה