אורזת מזוודות

רומי 007

New member
../images/Emo39.gif אורזת מזוודות

חברי וחברותי היקרים מאוד מאוד - מאז המעבר לתפוז לא כל כך התעדכנתי בפורום, תוצאה בלתי נמנעת של השילוב המוחץ: תחילת השנה עם העובדה שיצאתי להפסקה בטיפולים. לאחר הכשלון הצורב של הקיץ ששרידיו עוד עמי ושבעטיו כמעט נפלתי לבור עמוק של דיכאון, הייתי מוכרחה להפסיק קצת ולנוח. חיזקתם אותי. בתוכי פנימה אני זוכרת כל הזמן את העצות הנהדרות שקיבלתי כאן כשהתנדנדתי על סיפו של אותו בור ואני מייחסת לפורום וחבריו, בכל הכבוד, חלק גדול מהעובדה שלא נשאבתי פנימה. בפעם הראשונה מזה קרוב לשנה אני נקיה מהורמונים ותרופות וההרגשה לא תאמן. הייתי צריכה לעשות את זה כדי להבין: מומלץ מאוד לעשות הפסקות. כדי למצות את העניין עד תומו אני אורזת עכשיו ונוסעת לחו"ל עד לאחרי החגים. אז למרות שלא נכנסתי לכאן זמן רב, חושבת על כולכם/ן ומקווה שבהעדרי תגענה רק בשורות משמחות. נשיקות לכולם.

עמית@

New member
נסיעה טובה שתהיה לך רומיתי ../images/Emo24.gif

מחכה לך שתשובי.

רומי. טוסי לשלום.

ותחזרתי אלינו בהריון או בכוחות מחודשים. שנה טובה שרה

שחר חדש

New member
רומי,

רומי היקרה, אני שמחה שההפסקה עושה לך טוב - תחליפי כוחות ותחזרי... בהריון (הלוואי). יש כאן סיפורים על כאלה שעשו את זה בחו"ל ויש סיפורים על כאלה שעשו את זה בדיוק בהפסקה... לך יש את שניהם - אחלה סיכוי לחזור שמנה מהסיבות הנכונות. שולחת לך
שיהיה לך קל, ו -
לנסיעה טובה, וגם -
(בנדנה) שהשמש לא תכה בך... שחר.

love joy

New member
רומי בונד ../images/Emo74.gif

נסיעה טובה ושנה מקסימה. מי ייתן והשנה יתגשמו כל משאלותיך לטובה
LOVE JOY

מרב.

New member
רומיקה יקרה מאוד,

אולי זה בגלל הווינטלטור שמאחורי, אבל אני ממש בטוחה שאני מרגישה את משב הרוח של החירות וההתאווררות נושב אלייך. וכמה זה נכון שעד שאתה לא לוחק לעצמך הפסקה, אתה לא יודע כמה זה טוב, ומרענן, ומחיה, ודרוש וחשוב כל כך. מאושרת לשמוע שאת נוסעת, ובטוחה שתתמלאי באנרגיות נפלאות. אל תחשבי על פוריות, על הורמונים או על ספירות וביוצים (רחמנא ליצלן
), רק תבלי, תחזרי להיות עצמך. תבלי, תבלי, תבלי ושנה מתוקה מאין כמוה, מלאה בהגשמת חלומות ותקוות
מרב

אם יש סיבה שאני שמח על קיום חגים

אז זה בכך שהם מאלצים לפעמים חופש. וכמגיעים לחופש לא מבינים יך הסתדרנו בלעדיו. אז תנוחו , תבלו ואפילו אל תנסו להקשיב לביוץ !!! יצא - מה טוב, לא יצא - לפחות לא העסקתם את הראש יותר מדי. צאתכם ושובכם לשלום. ליאור

נועם@בת

New member
בונדית, קחי לך ת´זמן, וקחי לך את

גיימס (ואולי קחי לך רק חברה טובה
) ותהני מכל רגע של טיול. אני מזדהה בכל
עם ההרגשה של נקיון מהורמונים (אם כי אצלי יש עדיין פגיעה בריכוז ובזכרון שלא הצלחתי להתגבר עליה). החוכמה בטיפולים זה לדעת להסתער קדימה למרות הקשיים, אבל לדעת לעצור מידי פעם להתרעננות. וטוב שידעת לעצור ולנוח. סעי בשלום ותהני גם בשבילנו- הנשארים בארץ
תכלה שנה וקללותיה תחל שנה וברכותיה נועם

טלי2

New member
רומי יקרה ../images/Emo20.gif

שמחה לשמוע שלקחת חופשה, ושההרגשה השתפרה לך (כך זה גם קרה אצלי) תהני ותנוחי, כל כך כיף לצאת פתאום מהתמונה, לפעמים אני מרגישה שבמירוץ הטיפולים, נשאבתי לתוך תמונה, ובתוכה כל פרט ופרט קיבל מימדים גדולים, ואי אפשר היה לראות כבר מה מצויר. לאחר שיצאתי לחופשה, פתאום יכולתי לראות את התמונה ממרחק מה, והיא באמת נראתה לי כך שונה... מקווה שרק תעשי לעצמך טוב והלוואי ויצא מזה גם הריון
מקווה לראותך כאן שוב לאחר החגים, כם כוחות מחודשים.

yaelhul

New member
נסיעה טובה רומי (אין אייקון של מטוס

להתרחק בחגים זה רעיון מצוין. לפעמים קשה מדי לשבת עם כל המשפחה בארועים האלה, גם אם כולם מאד רגישים למצב ולא שואלים שאלות. אני מגלה שדווקא בטיפול הזה, ובעיקר לקראת סופו , הייתי שוב רגישה ממש כמו בתחילת הטיפולים, לכל מילה מההורים, מחברים, לכל דבר... זה בא בגלים, וחשוב לדעת מה עושה לנו טוב ומה מקל עלינו עד שהגל יעבור ושוב נוכל להתמודד. אז שוב - נסיעה טובה , חופשה נהדרת ונקיה מהורמונים, וחזרה מהירה לטיפול אחד יחיד ומוצלח שיביא לך את האושר. יעל.

נסיעה טובה וחופשה מענגת

סעי לך לשלום, תנקי את הראש והגוף מכל הלחץ שסובב אותנו כל הזמן
מרב

רומי בונד ...ניתגעגע ../images/Emo24.gif

שולחת לך נשיקות תעשי חיים ותהני מכל רגע איזה כייף לך ...ותחזרי אלינו אישה חדשה .. אוהבת יונית

רומי 007

New member
../images/Emo66.gif תודה ושנה טובה לכולם

תודה על כל הברכות החמות.ושנה טובה טובה לכולם (איך שכחתי שלא אהיה פה כדי לברך בזמן אמיתי?) לא נראה לי שאני הולכת לאמת את המיתוס הידוע שבחו"ל נכנסים להריון פשוט משום שהחלטנו להמנע מהדיון במודע בתקופת הנסיעה. לצערי, הסיכוי שלי להריון חוץ רחמי הוא כל כך גדול, שהמחשבה שזה יקרה לי בחו"ל יכולה רק להרוס את מצב הרוח. אז החלטנו להישמר כדי שלא נצטרך למצוא מומחה לפוריות בשפה זרה אבל ללא ספק אני מתכוונת להשמין מהאוכל הטוב ומנחת. אז לכולם שוב שנה טובה וכל טוב ואיך לא? - שנה פוריה לכולנו, אוהבת רומי.

יפעתי&

New member
רומי בונד - נסיעה טובה ושאגדת חו"ל

תעבוד עלייך ותחזיר אותך אלינו עם בשורות טובות לשנה החדשה... שתהיה לך התחלת שנה נהדרת ורק בשורות טובות

למעלה