אנשיםםםםםםםםםםםם

../images/Emo39.gifאנשיםםםםםםםםםםםם../images/Emo70.gif

תמליצו לי על שירים יפים..עברית, אנגלית, לא משנה מה...רק, כמובן-לא מזרחית... תודיתתתתתתתתתתת

OCֹJB

New member
ושלי........

שם: אוסי קלר גיל:14וחצי משו בסגנון... איזור מגורים[אם בא לכם]:גבעת שמואל...חח תחביבים:אמממ התמכרות נאושת לאינטרנט בכל אופן שהו.. טוב לא בכל אופן..אבל ברוב האופנים...אממ.. אני אוהבת לכתוב שירים... לישון! אויש לישון! מכורה לאמ טי וי היטס... ולאמ טי יו בכלל....אממ מעריצה גם את בלו ומקפלי...ו..את ברטניה כמובןןןן!!!! את מי הוא הכי אוהב מבאסטד:ג'ימסיי האני שלי!

Young N Hopless

New member
הנה כמה שאני אישית אוהבת

תורידי עם בא לך.. :) eamon-fuck it kelis-good stuff,trick me Will Young-Leave Right Now (אחד השירים שאני הכי אוהבת) שי גבסו-משלים את המילים החסרות hoobastank-כל השירים =) pink-last to know וזהו.. זה מה שאני מוצאת כרגע ברשימת שירים שלי ששוה הורדה =) אם תרצי עוד תגידי

Young N Hopless

New member
קבלי

מיכל אמדורסקי-מה שתבקש ממני עברי לידר-כבשים,כשהקיץ יבוא רינת גבאי-עוד פעם אחת שוטי הנבואה-משתוללים בכפר Lustra-Scotty Doesn't Know גלעד שגב-עכשיו טוב blink182-down חמי רודנר-שוב לא יהיה לי רגע

SShiRaS

New member
אם את עדיין צריכה ../images/Emo13.gif

הנה כמה שירים שאני אוהבת... תורידי אם את רוצה...
Mario Winans - I don't wanna know Maroon 5 - This love New found glory - All downhill from here Outkast - Roses חח איזה קליפ שווה! AFI - Girl's not grey Simple Plan - I'd do anything Frankee - Fuck you right back וגם של איימון אבל כבר כתבו אותו אז לא חשוב
ניתן רק את הדיס של פראנקי על איימון.. למרות שזה הכל יחסי ציבור!! טוב חפיף חח זהו לבנתיים מקווה שזה פסדר

הנה כמה שאני אוהבת...../images/Emo3.gif

אממ... אני אתן לך שיר אחד מכל להקה, טוף
באסטד-אני מניחה שיש לך.... לינקין פארק-by myself אוונסנס-Haunted אבריל לאבין-Freak Out (מהדיסק החדש... שיר שולט
) כנסיית השכל- כל השירים
אני לא מצליחה להחליט איזה שיר אני הכי אוהבת...
עברי לידר-בתי קפה (שיר ישן אבל שולט....
)

למעלה