אנשיםםםםם....

../images/Emo39.gif אנשיםםםםם....../images/Emo124.gif

למה יבש פההההההההה??? פור גאד סייק
יש בעמוד הראשון הודעות מלפני שבועעע
תתחילו להזיז ת'צמכם ותעשו פה איזו מש'ו

מואחאחאחא

חחחחח בואו נעשה פגישת פורום אני נואשת לזה חחחח תוכלו להגיע לעזריאלי איזה פעם?? כדי שכולנו ניפגששש =] ואמממ חחחח אכן משעמם אבל טוף נו אני לא יודעת איך לשעשע אתכם בואו נשחק משחק...שאומרים שורה שר שיר של באסטד או מקפליי מכל הזמנים חחח וכל מי שמנחשת אז היא עושה משפט חדש...וככה עד שיימאס לנו חעחעחע וכילו מי שמנחשת ראשונה אז אני מכריזה עליה (חחחחח) והיא יכולה להמשיך... טוב אני מתחילה: I've never felt so alone after all of this so much left to lose ......

MolsBolsRules

New member
יאפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ מיפגש

היום הייתי בשל ווסטוש יאללה מיפגש!

DawnR

New member
חחח

שמעי, יש פה אנשים שאני בטוחה שיכירו כל שורה בדיוק מאיזה בית ואיזה סינגל...וכמה פעמים המשפט מופיע בשיר
אממ....נחשוב על משהו... The Aliens Are In Your Home Wishing You Were Far Away Here Comes Your Father It Happened Naturally Because She Turned Me On הם לא קשים במיוחד לדעתי...

DesertRose7

New member
תשובות..

מקווה שהפעם אני גם צודקת.. The Aliens Are In Your Home - let it go Wishing You Were Far Away - that's entertainment Here Comes Your Father - Late Night Sauna It Happened Naturally Because She Turned Me On - My Good Friend

Tempest17

New member
זאת שחר, אני אצל מאיה...

וצדקת!
טוב, זה לא קשה...הא? תני את, נראה אם גם אני מזהה. שחר.

DesertRose7

New member
אז כמה בשבילך...

Don't be mad please I've given up and never reminisce You can call me crazy

DawnR

New member
תשובות

Thunderbirds Are Go - Don't Be Mad Please Stop The Hating... Can't Break Through - I've Given Up And Never Reminisce.... C'mon - That was a piece'a'cake :eek:) = What I Go To School For - You Can Call Me Crazy But I Know That She Craves Me :eek:) שחר.

../images/Emo39.gif מפגששש../images/Emo45.gif..

יפעתתתתתתתתת...זה היה של ווסט ישראל או של תפוזזזזזזזזזז
?
אני לא ממש מכירה פה מיש'י [חוץ מאת יפעת
]..למיש'י בא להתכתב באיי סי/מסנג'? [לפני שאנחנו עושות מפגש
]

למעלה