אנשיםםם...

בעעע... ../images/Emo4.gif ../images/Emo168.gif

אני נורא רוצה לבוא אבל העירייה אצלנו קצת מאיימים עלינו כי הם רוצים שנופיע בבמות בדימונה... ואם לא הם לא יתנו לנו יותר את החדר חזרות בלה בלה... אבל נראה כבר... אני מאמיןן שאני אבוא...

אני מנגן... ../images/Emo168.gif

עם כל הלהקה שלנו.. ונראה לי שאני ילך לראשון... אם אלך...

ShadowiT

New member
אישית, אני ממליצה על חיפה..

למרות שאני בדילמה גם... תקראו פה ותבינו

מסטולית

New member
לא הבנתי... אין הבדלים בהופעות?

כאילו גם יוני בלוך יופיע בשניהם או רק בחיפה? ומה עם בלע רוני? היא תופיע רק בראשון? שמישהו יסביר לי כבר את פשר הדברים!

ההבדל בין חיפה לראשון באמנים...:

ראשון לציון: אביב גפן והתעויוט, הדג נחש, הדורבנים, סאבלימינל והצל, ירמי קפלן במופע משותף עם חמי רודנר, מוניקה סקס, שייגעצ, הבליינים ובוטן מתוק בקרקס. את ההופעה ינחו שכטר ויעל דואני
חיפה: אביב גפן והתעויוט, היהודים, הדג נחש, הדורבנים, סאבלימינל והצל, ירמי קפלן עם חמי רודנר, מוניקה סקס, שייגעצ ויוני בלוך. שכטר יככב גם בחוף הכרמל וינחו לצדו (ברגעים שהוא יקפוץ לבדוק מה קורה בראשון לציון) אייל ברקאי והבלונדיניות מרדיו חיפה אז די עדיף ללכת לחיפה... אין את רוני ויש את יוני בלוך (שהוא די גורם מכריע..) (חיחי אין רוני- יש יוני..) למה יוני לא בא לראשון?. בעע יותר קרוב לי...

אה אופסי..

זאת לא רוני דואני.. זאת יעל דואני.. חח לא התעמקתי ואני גם די עייפה (תסתכלו על השעה..) אבל... הו דה פאק איז יעל דואני?.

who is this

New member
מקווה שכן...

למרות שזה כבר לא כל כך רוק עם כל הזבל שמביאים לשם (רוני,סאבלימינל ושות')... אבל עדיין יהיה כיף... וזה יוצא ביומולדת שלי.....

../images/Emo39.gif גמני ממליצה על חיפה...../images/Emo9.gif

ולא בגלל שאני גרה שתי שניות מחיפה... חח, טוב, אולי כן
.. אבל לפחות יעל דואני לא תהייה

האמ האמ ../images/Emo110.gif

ראשון ואין שניה לה *מפגינה אהבה לעיר שלי* בראשון זה כבר מסורת כזאת, אמפי זה הכי פנאן בעולם, ואי אפשר פתאום ככה ללכת לחיפה!! אז מה עם רוני קצת מפריעה, אפשר לעשות כמו שעשינו שנה שעברה בסאבלימינל. ישנוו...

אוי.. עצוף!! ../images/Emo103.gif

גם ההורים שלי עושים לי חיים קשים אבל אני בשלבי שיכנוע אז.. אולי.. *אופטימית.. זרמו איתי..* ויש מצב שמחר אני ילך לבומבמלה!! אאךך נחמד לדעת כתמיד פונים אלי כשיש מקום ריק באוטו של אבא... חחח מחר שייגעצ! ייפיי ייאייי לליי (אולי..
) דרך אגב... אם מישו פה יודע במקרה- כרטיס ליום אחד עולה 95 אבל אמרו לי שביום שבת כרטיס עולה 20... מישו יודע על זה משו?..

../images/Emo39.gif שייגעצ בבומבמלה?!../images/Emo12.gif

איזה כיף לאחותיייייי היא שםםםםםםםםםם.. גמני רוצהההה..
וגם לי אמא לא מסכימה ללכת לרוק עצמאות למרות שזה 10 דק' מהבית שלי... אבל אני מקווה שבסוף יהיה בסדר..אני חייבת ללכת

למעלה