בוקר טוב אנשים יקרים

קרן_ס

New member
../images/Emo39.gif בוקר טוב אנשים יקרים

יש לי שאלה לא כ"כ קשורה לפורום, שאלה בעיניין מזג-אויר והגוף שלנו. אני טיפוס שתמיד הסתובב עם חולצה קצרה (גם בחורף, מקסימום חולצה קצרה ואיזשהו ג´אקט), לאחרונה אני ממש סובלת מקור, אני עם גולף, סוודר וצעיף בעבודה ועדיין קר לי, מדי פעם אני מתכסה במעיל שלי. האם יכול להיות שבעקבות הדיאטה צנח לי איזה מדד חשוב ? (ברזל, ויטמינים, המוגלובין או כל דבר אחר...אני לא ממש מבינה בזה...) תודה חברים

בוקר נהדר קרן...

אין לי מושג אם צנח לך משהוא... (בריאותית.....בריאותית) ואת זה את יכולה לדעת רק בבדיקות.... מה שבטוח זה שאת מתאמצת פחות... יותר קל לעשות דברים הכי פשוטים כמו ללכת, לטפס מדרגות, להתלבש ואפילו רק לנשום..... לכן יכול להיות שפחות חם........ בכל מקרה........ להתכסות בחורף זה ממש כיף וחם....... חורף קל חמודה

עדי.פ

New member
ודאי שזה קשור לירידה במשקל

נסי לסחוב שק קמח כל היום ויהיה לך הרבה יותר חם

קרן_ס

New member
ברור לי שהיום אני יותר קלה

מלפני חודשיים, אבל אני עדיין שמנה, במשקל הנוכחי שלי בעבר היה לי חם והיום אני ממש גוש קרח. אני עדיין סוחבת יותר משק קמח אחד...אני מעדיפה לדמיין את השומן שהורדתי בחבילות מרגרינה - 1 חבילה = 200 גרם, 20 קילו = 100 חבילות מרגרינה...WOW ... נכון שזה נשמע הרבה יותר עכשיו ?!

רוייקו

New member
אם אני לא טועה, קרן, הצלחת להוריד

כ 20 קילו, לא ?? את מתפלא ? ירידה במישקל גורמת לאי סבילות לקור (לפחות עד שנתרגל), אבל כדאי שתעשי גם בדיקות דם. יכול להיות שמשהו לא מאוזן.. אבל תגידי שזה לא שווה עור ברווז ?!

למעלה