בוקר טוב - ג'סי אני שונאת

נירהמ1

New member
../images/Emo39.gifבוקר טוב - ג'סי אני שונאת../images/Emo140.gif

להיכנס לפנייך, אבל אני צריכה ללכת לעבודה כבר. שיהיה לכולם יום נעים.

jessy19

New member
בוקר טוב ../images/Emo25.gif

חחח, נראה זה בסדר, לך אני מוותרת

מריני

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

הולכת לספר את ה
ה עוד מעט... זה כ"כ מצחיק, מפני שאחרי התספורת היא נראית כמו כלבה אחרת
שיהיה לכולנו יום נהדר

בוקר../images/Emo42.gifטוב

אני הולכת לקניון לתת בדיקת דם, כדי להיכנס למאגר מח העצם של "עזר מציון". מקווה שתבואו גם, צרפתי רשימת מקומות, בהודעה של אתמול. שיהיה לכולם יום מקסים ושקט!!!

mich78

New member
הלוואי והיה לי אומץ

הבעיה היא לא בדיקת הדם או התרומה אלא... איך מתבצעת התרומה עצמה אחרי שיש התאמה, זה כואב מאוד עד כמה שאני יודעת ורק הפחד הזה מונע ממני לתת דגימת דם לבדיקת התאמה
נויה
המון הצלחה

בלבי

New member
mich78 דודה שלי עברה את זה לא

מזמן. היא תרמה, התאימה ונבחרה. והיא הצילה חיים ! זה נכון שהטיפולים שהיא עברה בתור תורמת לא היו קלים בכלל (בלשון המעטה). הם היו לא נעימים כלל. היו המון בדיקות, המון הכנות. היא קיבלה זריקות עם הרבה תופעות לוואי, לקחה חופש מהעבודה, שכבה במיטה מספר ימים, הרגישה לא טוב... א ב ל !!! היא כל הזמן ראתה מול העיניים את החיים שהיא מצילה !! חיים של ילד חף מפשע מאוד מאוד חולה, שבלעדיה לא היה לו סיכוי. זה חיזק אותה ועודד אותה. היא מאוד רצתה לעזור. היא מאוד רצתה לעשות את זה !! זה בא לה מבפנים. נתינה היא הקבלה הכי עוצמתית וטהורה שיש ! היא קיבלה המון מהחוויה הזו ! אין ספק כי צריך להיות בשל לחוויה כזו. שום דבר לא בכח mich78 . אם את לא שם, אז את לא שם. זה לא הופך אותך לבן אדם פחות טוב. לכל דבר בחיים יש את הזמן שלו

mich78

New member
כל דבר בעיתו

אבל ..... כרגע מול הצלת החיים אני רואה יותר את המחטים
, בתקווה שזה יעבור יום אחד ואוכל גם להצטרף למעגל מצילי החיים. ישר כח לכל האמיצים

בלבי

New member
כל דבר בעיתו, וה"אבל" מיותר !

זה ברור לי שאת , ועוד רבים, רואים את המחטים מול העיניים. וזה בסדר ! זה בדיוק המקום בו את נמצאת וזה בסדר גמור !! זה לא עניין של "יעבור". זה לא "שפעת". זה קשור למקום בו את נמצאת בחיים, לבשלות שלך, לתפסית עולם שלך, ובעיקר ל state of mind שלך. אף אחד לא שופט את מי שלא מתאים לו, או את מי שלא מסוגל. כל אחד גם בנוי אחרת. יש המון סוגים של נתינה לחברה. זו לא חייבת להיות הדרך שלך. לא היום, וגם לא בעוד 20 שנה. לדודה שלי לקח 50 שנה להגיע למקום בו היא היתה "בשלה" לעבור את התהליך. ויש כאלה שלעולם לא יהיו "בשלים". אפשר לתרום לחברה גם בדרכים אחרות.

mich78

New member
../images/Emo45.gif צודקת בהחלט

אם כך נותר לי עוד חלום אחד ומיוחד להגשים
ואז תרומתי לחברה ולי תהיה גדולה

בלבי

New member
מקווה שתגשימי עוד חלומות רבים !!

ובאפיקים נוספים !! את בת 25, כל כך צעירה, כל החיים לפנייך... בטוחה שתגשימי עוד המון המון חלומות
ואין לי ספק שתתרמי גם תתרמי (לעצמך ולחברה!). זרמי לך עם החיים mich78 ... דברים בדרך כלל מסתדרים כפי שהם אמורים ! וכל עוד תחייכי
החיים יחייכו אליך בחזרה

Mורני

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo140.gif

איזה רוח יש בחוץ וחם . יום מקסים לכולם

בלבי

New member
מה זה הרוחות האלו ?? רק אצלי ??

"רוח רוח רוח רוח למה לא תשכב לנוח הכביסה מלאה אבק יאללה חלאס קישטא די
"

מריני

New member
לא../images/Emo70.gif גם אצלנו ה../images/Emo121.gif משתוללת

חחחחחחחח.......אהבתי את השיר
בנוסף לכל המעלות שלך את גם
משוררת
, הא
חזרתי עכשיו מבחוץ, והשיער נראה כמו השיער של יהושע הפרוע. ה
ה לעומת זאת, מהממת...התספורת מאוד מחמיאה לה, למרות שעכשיו רואים כמה שהיא רזה

בלבי

New member
מריני ממי איזה משוררת איזה .....

זה מהקריז
הלכה לי הכביסה !! צריך לכבס מחדש !! ה
רזה ? הייתי מציעה לה שוקולד, אבל אסור לכלבים !!!

מריני

New member
אוף,ממש מבאס../images/Emo46.gif...הנה ../images/Emo88.gif ל../images/Emo121.gif

ובנוגע ל
ה, אם היית רואה כמה היא מסוגלת לאכול, לא היית מאמינה שהיא כ"כ רזה...היא אוכלת הכל
ותמיד
(גם שוקולד היא טעמה, למרות שאסור...הקטנטונת דאגה להתחלק איתה באיזה ממתק שוקולדי).

בלבי

New member
אולי יש ל ../images/Emo107.gif קיבת ברזל. מחוסנת !

התרגלה לחיים הטובים ! כבר לא חיה חיי כלב אה ?

למעלה