בוקר טוב ושבת שלום לכולם

שבת שלום לכל באי הפורום באשר הינכן

המון אור ואהבה,עונג ,ושלווה אין סופית. שולח מכאן נשיקות לילדי/ות החד הוריות. שבת שלום

סיוולה

New member
גבר נרדף - כמו שאתה כנראה מכיר רק את הנשים

שפושטות את עור הגבר, ככה אני לצערי מכירה כמעט 90% מהגברים שמתנערים מאחריות לגורל ילדיהם באשר הם. אתה כותב כל פעם ומזכיר כל מיני עובדות שכאלו רוב הנשים החד הוריות "משתתפות בעוגה". כתבת שנשים חד הוריות מקבלות השלמת הכנסה. מקבלות תלושי מזון. מקבלות הנחה בארנונה. אז ככה, לידיעתך יש נשים רבות שלא משתתפות בשום דבר ולא זוכות לשום דבר, למה? כי הן יצאו לעבוד, ובשביל 4,000 ש"ח שהן מקבלות על משרה מלאה, הן צריכות לשלם שכ"ד (שקפץ בצורה רצחנית)/כנתא כל הוצ' שמצטברות לכך, שזה ארנונה (למי שלא מקבלות קצבאות בטל"א - זה 20%), חשמל, מים, כבלים, אינטרנט, טלפון, פלאפון, ועד בית, גז וכמובן דבר כזה שנקרא מותרות - וזה לקנות אוכל בסופרים... אני לא מבינה למה אתה חש נרדף.... כמו שאתה חש נרדף.... אני חשה כמו מישהי שמה שלא תעשה לעולם לא תצליח לספק את הצרכים האמיתיים של הילדים שלה. למה? כי האבא שנטש ברח לא רק מהילדים אלא גם מחובותיו הכלכליים. תראה לי גבר נרדף יקר, אבא שהיה מביא במסגרת הנישואין 1,000 ש"ח לקופה המשפחתית, זה כל מה שיש לו? אז למה כשאנחנו מגדלות את הילדים לבד, זה מה שבית משפט חושב שעם זה צריך לגדל ילד. אתה נרדף... אני לא רודפת... אני רוצה לחיות בשקט ובשלום ולהפסיק לפחד ממצבים של אין כסף, להפסיק ליפול למקומות של לצרוח בלי סוף "תפסיקי לדבר בטלפון.... תפסיקי לאכול.....תפסיקי להשתמש בחשמל... תפסיקי להתרחץ....תפסיקי....תפסיקי.... אתה שואל למה אני אומרת לה להפסיק? כי אף אחד לא מרחם עליי, אני בסוף צריכה לשלם את המחיר... ממה? מ- 1,000 ש"ח מזונות, כי מהמשכורות ב- 1 לחודש כבר לא נותר דבר, ישר משתלמות ההוצאות של "המדינה" - ארנונה, שכ"ד וכו'. תעשה לי טובה גבר נרדף, תפסיק לחשוב שכלללללללללללללללללללללל החד-הוריות רוצות לעשוק ולגזול את האבות, ותתחיל להבין שאם הגברים היום לא ידאגו לילדים של המחר..... ככה יראה העתיד של הנכדים שלנו. צריך להבין שהנשים "לא יעשקו" אם הגברים לא יתנערו מהחובות כלפי הילדים הקיימים ונוכחיים, כמו ילדים עתידיים שהם שואפים להביא. עצוב.... מאוד עצוב.... מקוה שתתחיל באמת לראות שמתחת לדרישות הכספיות של נשים, נמצאים ילדים, שגם לילדים יש דרישות, האמהות פשוט מוציאות את מה שהילד בוכה אל הנייר, אל הבקשה מבית המשפט, כי לאבא יש לב קר, והוא מתנער, אז אולי השופט ירחם, אז גם ככה הילדים הללו נמצאים בתא הורי חסר, הם גם ככה נדרשים לוותר על כל כך הרבה, אז גם את המעט גזלו מאותם ילדים. אני מאוד מקוה שהילדים שלי וילדים של עוד רבות וטובות כמוני, יגדלו ויצמחו לחיים טובים, חיים של שמחה ורווחה כלכלית, ואני מאוד מקוה שיבוא היום ואותם הורים - אבות או אמהות - שלא נתנו לילדיהם כדי מחסורם, את העונש יקבלו, אם בידי שמים ואם בידי אדם. מה שכן, לך ולי אני מאחלת, שבת שלום ואינשללה שיהיה קודם כל שלום אצלנו ואח"כ עם כל שאר העולם. שבת שלום בשורות טובות ותקוה למחר טוב יותר ורד

אין אחד כמוני שמוקיר ומעריך חד הוריות

כל מה שכתבת זה גיבוב של אי הכרתי בכלל ואת מה שאני מאמין בו.

סיוולה

New member
זה לא מה שכתבתי וזה לא מה שהתכוונתי, רק

מספיק לכלול את כולנו בחבילה אחת ולקבוע עובדות. אולי אתה האחרון שלא אשם במצב של החד הוריות, כי לדעתי הגורמים האחראים ואשמים בהתנהלות למול זה הם רבים כל כך, וזה להפתעתך, בכלל לא מתחיל באבא, זה מתחיל במקומות גבוהים יותר שמאפשרים לחיים לההפך לכל כך זולים ובלתי אפשריים. לכן שלא תחשוב ולו לרגע, שלקחתי אותך כמודל מייצג או כמישהו שאשם באיזו שהיא מציאות עכשוית, חס וחלילה. פשוט אין לי כח לקרוא, לשמוע, לפגוש, כל כך הרבה אנשים עם דעות כל כך מוצקות על חד הוריות. יש ויש... כמו שיש גברים - מהכל יש ויש. ושיהיה הכי טוב ורד

סיוולה,שתכירי את מה שאני מאמין בו,לא תחשבי

שאני מודל מייצג יותר מאשר את מודל מייצג לסבלן של החד הוריות. תלמדי שבחיים תמיד יש דעות שונות

ilani7

New member
רוצה להוסיף, חשוב .......

יש משפט ידוע כי כל אחד בוכה מאיפה שכואב לו ......... אני גרוש זמן רב וראיתי, בחברה בה אני חי, סוגים שונים של אבות ואמהות, גרושים/ות, פרודים/ות ורווקות - אמהות לילדים: ראיתי אבות שאינם משלמים דבר עבור ילדיהם וחלקם לא בקשר איתם. ראיתי אבות שכמעט כל משכורתם הולכת לגידול הילדים ונפגשים עמם בכל זמן אפשרי, ראיתי אמהות הסוחטות את האב בכל דרך ולא תמיד מאפשרות לו לראות את ילדיו, ראיתי אמהות המוותרות על מזונות מהאב ועדין נוהגות בו ברוחב לב וראיתי ושמעתי (אמיתי לגמרי) אמהות, כיצד הפילו בפח את האב של ילדיהם ונכנסו להריון ממנו. בקיצור, תמיד הכי חשוב לזכור שבכל מריבה/"ברוגז", עומדים באמצע ילדים והם הסובלים הגדולים, לעיתים זוהי צלקת לכל החיים. (ואת זה אני אומר מהצד המקצועי כמטפל). מאחל לכולנו חיים רגועים ושקטים, שנעניק לילדינו את המרחב והחיים הטובים להם הם זקוקים, שיתוף פעולה מלא בין הורים גם אם הם גרושים/פרודים והכי חשוב, אל תשכחו לחבק אותם ולומר להם בכל יום וכמה פעמים כמה אתם אוהבים אותם. כדאי להודות להם, גם אם אינם מבינים עדיין, על שבחרו בנו להיות ההורים שלהם. שבת שלום ובשורות טובות

סיוולה

New member
ועל זה אני מדברת, לא מי הרע בסיפור אלא בואו

נחשוב על הילדים שלנו - בראש ובראשונה.

סיוולה

New member
לא מובן לי גבר נרדף, נכנסתי לכרטיס שלך וקראתי

מדינת ישראל שודדת גברים גרושים. חוק המזונות חייב להיעלם........ למה התכוון המשורר???????????????

סיוולה

New member
ואני לא מייצגת אף סבל של אף חד הורית או חד

הורי. אני רוצה שאלומת האור - תיפול על - הילדים. לשים את הילדים במרכז - לא את עצמנו. צדק אילני7, לחשוב על הילדים - קודם כל ולפני הכל.

mishimashu

New member
איזה דברים מקסימים כתבת

אחד הדברים שאמרתי לבתי ביום שנולדה הוא תודה! תודה שבחרה בי. זה היה רגע מקסים. וכן להגיד להם תמיד כמה שיותר כמה שאנחנו אוהבים אותם.

אiר1

New member
הם לא בחרו בנו להיות הוריהם

אבל אנו יכולים לבחור להיות הורים. הלוואי וזו היתה אופציה אפשרית - לבחור הורים... אוטופיה לשמה.

סיוולה

New member
גבר נרדף... יש שיר שאומר "אז איפה הן הבחורות

ההן עם הקוקו והסרפן". אז איפה הגברים.... ועדיין אני שואלת ורוצה להבין - ממך ומחבריך.... מדוע - מדינת ישראל שודדת גברים גרושים. חוק המזונות חייב להיעלם........ ואיפה מדינת ישראל הזו, אני אתמול עוברת אליה? ונמשיך..... אח..איפה איפה הן הבחורות ההן, עם הקוקו והסרפן...עם ה.... ועם ה.... ואינשללה שאקבל דרכון לאותה מדינת ישראל "שודדת" כי אני מכירה את עצמי בארץ ישראל, ואני חשה כ"נשדדת" אבל עם המון אהבה, וכל שקל ושקל שאני יכולה אני אשקיע בבנות שלי, עם טיפת הכח האחרונה אמשיך לסחוט ולסחוט את עצמי בשביל הבנות שלי, שיהיה להן, וכמה עצוב, את הקצת שאני יכולה לתת, לאחר שנשאר עודף מה"תשלומים". ושוב כולם בשירה...."התשלומים....התשלומים.... כל המשכורת הולך למכולת..... ואינשללה שחבריך וחבריי, יכנסו להבנה, שאנחנו אוהבים את הילדים שלנו אנחנו בחרנו להביא אותם לעולם, ואנחנו צריכים לתת להם את ההמון שאפשר ושיהיה לך הכי טוב והכי קל ולכולנו - חד הוריות / חד הורים יקרים שלי ורד

למעלה