גבר נרדף - כמו שאתה כנראה מכיר רק את הנשים
שפושטות את עור הגבר, ככה אני לצערי מכירה כמעט 90% מהגברים שמתנערים מאחריות לגורל ילדיהם באשר הם. אתה כותב כל פעם ומזכיר כל מיני עובדות שכאלו רוב הנשים החד הוריות "משתתפות בעוגה". כתבת שנשים חד הוריות מקבלות השלמת הכנסה. מקבלות תלושי מזון. מקבלות הנחה בארנונה. אז ככה, לידיעתך יש נשים רבות שלא משתתפות בשום דבר ולא זוכות לשום דבר, למה? כי הן יצאו לעבוד, ובשביל 4,000 ש"ח שהן מקבלות על משרה מלאה, הן צריכות לשלם שכ"ד (שקפץ בצורה רצחנית)/כנתא כל הוצ' שמצטברות לכך, שזה ארנונה (למי שלא מקבלות קצבאות בטל"א - זה 20%), חשמל, מים, כבלים, אינטרנט, טלפון, פלאפון, ועד בית, גז וכמובן דבר כזה שנקרא מותרות - וזה לקנות אוכל בסופרים... אני לא מבינה למה אתה חש נרדף.... כמו שאתה חש נרדף.... אני חשה כמו מישהי שמה שלא תעשה לעולם לא תצליח לספק את הצרכים האמיתיים של הילדים שלה. למה? כי האבא שנטש ברח לא רק מהילדים אלא גם מחובותיו הכלכליים. תראה לי גבר נרדף יקר, אבא שהיה מביא במסגרת הנישואין 1,000 ש"ח לקופה המשפחתית, זה כל מה שיש לו? אז למה כשאנחנו מגדלות את הילדים לבד, זה מה שבית משפט חושב שעם זה צריך לגדל ילד. אתה נרדף... אני לא רודפת... אני רוצה לחיות בשקט ובשלום ולהפסיק לפחד ממצבים של אין כסף, להפסיק ליפול למקומות של לצרוח בלי סוף "תפסיקי לדבר בטלפון.... תפסיקי לאכול.....תפסיקי להשתמש בחשמל... תפסיקי להתרחץ....תפסיקי....תפסיקי.... אתה שואל למה אני אומרת לה להפסיק? כי אף אחד לא מרחם עליי, אני בסוף צריכה לשלם את המחיר... ממה? מ- 1,000 ש"ח מזונות, כי מהמשכורות ב- 1 לחודש כבר לא נותר דבר, ישר משתלמות ההוצאות של "המדינה" - ארנונה, שכ"ד וכו'. תעשה לי טובה גבר נרדף, תפסיק לחשוב שכלללללללללללללללללללללל החד-הוריות רוצות לעשוק ולגזול את האבות, ותתחיל להבין שאם הגברים היום לא ידאגו לילדים של המחר..... ככה יראה העתיד של הנכדים שלנו. צריך להבין שהנשים "לא יעשקו" אם הגברים לא יתנערו מהחובות כלפי הילדים הקיימים ונוכחיים, כמו ילדים עתידיים שהם שואפים להביא. עצוב.... מאוד עצוב.... מקוה שתתחיל באמת לראות שמתחת לדרישות הכספיות של נשים, נמצאים ילדים, שגם לילדים יש דרישות, האמהות פשוט מוציאות את מה שהילד בוכה אל הנייר, אל הבקשה מבית המשפט, כי לאבא יש לב קר, והוא מתנער, אז אולי השופט ירחם, אז גם ככה הילדים הללו נמצאים בתא הורי חסר, הם גם ככה נדרשים לוותר על כל כך הרבה, אז גם את המעט גזלו מאותם ילדים. אני מאוד מקוה שהילדים שלי וילדים של עוד רבות וטובות כמוני, יגדלו ויצמחו לחיים טובים, חיים של שמחה ורווחה כלכלית, ואני מאוד מקוה שיבוא היום ואותם הורים - אבות או אמהות - שלא נתנו לילדיהם כדי מחסורם, את העונש יקבלו, אם בידי שמים ואם בידי אדם. מה שכן, לך ולי אני מאחלת, שבת שלום ואינשללה שיהיה קודם כל שלום אצלנו ואח"כ עם כל שאר העולם. שבת שלום בשורות טובות ותקוה למחר טוב יותר ורד