בוקר טוב, יום מקסים ושאלה...

אפרסקה

New member
../images/Emo39.gif בוקר טוב, יום מקסים ושאלה...

מקווה שכולן במצב רוח טוב! שאלה קטנה: יכולה להיות שמיץ האשכוליות עושה לי כאבי בטן? אתמול כאבה לי הבטן בצורה די נוראית (אין לי מושג איך נשים עומדות בכאבי צירים...) יכול להיות שזה קשור לזה שפתאום התחלתי לשתות מיץ אשכוליות טבעי (כוס-כוס וחצי ביום? כבר שלשה ימים) אגב, אני רואה שיש עדיין בעיות בהשגת ערכת מיבי ביבי. מקווה שזה יסתדר במהרה. בינתיים אני די מרוצה (ואולי החודש היא תעזור לי להקלט סוף סוף????)

יפעת99

New member
אפרסקה מתוקה

יכול להיות שמיץ האשכוליות עשה לך כאבי בטן משום שיש בו המון חומצה. יפעת

אפרסקה

New member
זה גם מסביר את תחושת הצרבת, לא?

אז אולי כדאי לי להפסיק או למתן.... יום כן יום לא (כמו סקס
) תודה על התשובה המהירה!

יפעת99

New member
יכול מאוד להיות

אני לא תזונאית אלה אשת חינוך אבל אני יודעת שיש הרבה חומציות בפרות הדר אולי תשתי אחרי האוכל כך שהקיבה לא ריקה מידי ואולי תימהלי אחצי מיץ אשכוליות וחצי מים. זה מה שנראה לי. מקווה שעזרתי. יפעת

בוקר טוב ../images/Emo24.gif

כמו שתארתי לעצמי הבוקר המכשפה הגיעה ובאיזה תרעות כאבי בטן כאלו בחיים לא היה לי. שיהיה לכולכם בהצלחה החודש הזה אמן ואמן

תרגישי טוב

שלא יכאב לך יותר מדי, מחזיקה אצבעות ומתפללת שהחודש תצליחו בהצלחה נעמה

Gill Gallad

New member
אויש...

לפי התופעות שתארת לפני כמה ימים כבר ממש חשבתי שהנה... אך אל יאוש! אני מקווה עבורך שהחודש זה יקרה! מחזיקה אצבעות.

m i c h a l y

New member
לאפרסקה, ולליאת

ליאת - קבלי חיבוק חזק חזק חזק ממני. גם אני מתחילה היום מחזור חדש, עם המון כאבי בטן. מה שטוב זה שלפחות אפשר לקחת כדורים חזקים להקלה על הכאבים (בניגוד לשבועיים של ה"אולי בהריון"... ואפרסקה - מקווה שיעברו לך כאבי הבטן. האם את שותה מאותו הבקבוק - אולי פשוט מדובר במיץ מקולקל? בכל אופן, תרגישי טוב... מיכל

Gill Gallad

New member
זה יכול להיות גם

אהם... גזים... ממליצה לך לאכול לפני שאת שותה, ואם ארוחת הבוקר שלך קטנה, אולי כדאי להמתין עם המיץ לצהריים או לערב? והעיקר: בהצלחה!!!

פוקית27

New member
בקשר לאשכוליות אין לי מושג וליאת מא

חלת לך שהזמן עד הנסיון הבא יעבור מהר.

למעלה