בוקר טוב לכולם!

נירהמ1

New member
../images/Emo39.gifבוקר טוב לכולם! ../images/Emo140.gif

מה שלומכם הבוקר? שיהיה לכולנו סופשבוע נעים וחמים.

ayeletba

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif (אין אייקון של אבק..

והקפה?? אוחח - מזכיר נשכחות של רק לפני כמה ימים - אוי ברצלונה ברצלונה - נחתנו ביום שלישי ואחרי יום כבר הכל נשאר כחלום יפה. ולמה נזכרתי? בגלל הכוס קפה! כמה קפה שתינו שם - זול וטעים טעים. מה עוד דגמנו? פאייה כמובן. שיהיה יום נעים וכתום. כמה אבק בחוץ!

נופר א

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo141.gifבוקר טוב לכולם!../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

ANNABELL

New member
בוקר טוב ושבת שלום יקרים../images/Emo24.gif

מצטערת על האיחור הבוקר (יום שישי את יודעת....) אמנם אין בעיר מסיבה אך יש משפחה יקרה ומה לעשות שהאמא התעוררה מאוחר לאחר ליל בישולים. פשוטו כמשמעו. מקוה להכנס להילוך (גבוה) ולסיים הכל בזמן. "אנו נתגבר". רוצה לאחל לכולכם שבת מקסימה, חמה ונעימה. השבת אפשר באמת לפצוח בשיר: מה טוב ומה נעים שבת אחים גם יחד". זה טוב לגבי כל יום אך השבת במיוחד לאור מזג האויר הסוער מאד בחוץ. שבת שלום ומבורך.

Big Mama 1

New member
../images/Emo98.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo70.gif אפשר שאלה../images/Emo35.gif

אני מתכננת סוף סוף להשתמש בסיר חשמלי לבישול איטי שקיבלתי מחברה לפני חודשים ולא יצא לי עדיין לחדש. זקוקה לעצה לגבי השימוש בו לבישול חמין השבת. על איזה חום להתחיל, מתי להנמיך אם בכלל, וכו'..... תודה מראש BIG MAMA

ayeletba

New member
תשובה לביג מאמא

אצלי בסיר יש שלוש דרגות חום: נמוך גבוה ו - auto shift. מנסיוני - אני מתחילה את הבישול שעה שעה וחצי על חום גבוה (עד שהולכים לישון) ואח"כ - חום נמוך כל הלילה עד הצהריים. בדוק.

Big Mama 1

New member
תודה רבה איילת ../images/Emo140.gif

בטח יצא לי החמין הכי מדהים שעשיתי אי פעם רק בזכות העיצה שלך והסיר החדש. תקבלי עדכון אחרי הארוחה. סוף שבוע רגוע לכולם.

למעלה