בוקר טוב לכולם

tiaa1

New member
../images/Emo39.gifבוקר טוב לכולם

אין ברירה ,הוצאתי אצבע מצחת לשמיכה- עבר בשלום...הוצאתי עוד אחת, חטפתי "ביס" מאחד שיודע שכשהשעון מצלצל -מגיע לו האוכל...וכך הוא מוביל אותי למטבח....ואחריו עוד שתיים שעושות טובה וזזות. סתיו פרשה באמצע....לא מצא חן בעיניה שאין פעילות בחדר של האזרח והיא השתחלה מתחת לשמיכה שלו והתחילה לדקדק אותו עם האף הרטוב שלה....מיד התחילו הטרוניות ההדדיות...אני קמתי להכין לי קפה ושוב חזרו ואמרו שביום שלישי שלג -איזה כיף בוקר טוב ישראל

מרוצה

New member
טיה בקר טוב.../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif

זאת הודעה רביעית שאני כותבת לך. מעניין אם יעבור. בקשר לפשטידות, הן צמחוניות. דלות קלוריות. את יכולה לאלתר עליהן בכיף. תשובתי אליך, אני מגישה לך כלנית מכל הלב. מאחלת לך בריאות.

2099

New member
טיה את חולת נפש

יש לך צורך לתקוף אנשים ואין אחד שלא סבל ממך. המשתתפים בפורום השכנים שלך הקולגות בעבודה. אז תעשי לנו טובה ותפסיקי למכור לוקשים הרשימה של הקרבנות שלך ארוכה כאורך הגלות כמה פעמים הצפת את הפורום מבלונים ועד קללות והשמצות גסות. יש עשרות פגועים שלא נכנסים לפורום בגללך. המזל שלך שכל פעם את מוצאת קרבנות חדשים דור חדש שלא ידע את יוסף ה א.... תרתי משמע. צאי לנו מהורידים לפני שעוד מישהו יפגע ממך.

mira ker

New member
קפה של בוקר, חתולים חמודים

ציפיה לשלג, החיים ממש טובים

tiaa1

New member
ששששש הס עוד לא סיפרתי להם

למה שיתאכזבו...ביום ג' בבוקר נפתח את התריסים ונראה להם. אנחנו גרים מול פארק גדול ובודאי יבואו כל הילדים עם הנילונים שההורים קנו לחלונות(אני לא) ויחליקו על הנילונים במורדות הגבעה...כאן יהיה ממש פסטיבל...החתולים פחות יהנו..הם ממש לא מבינים בשלג...

mira ker

New member
אבל מה, תמנעי מהם התנסות בשלג?

זה יהיה מאוד מעניין להראות את זה לחתולים. וגם לצלם אותם איך שהם הולכים בזהירות בשלג. מנערים כף רגל לכל מדרך בשלג. אויש איזה מאמים כאלה...:)))))

tiaa1

New member
חתולים....

מירה, החתולים שלי מפונקים...הם לא יוצאים החוצה...פעם סתיו העיזה ויצאה לחדר מדרגות וחזרה בריצה וקפצה לי לידים....רוני הגיבור יוצא לשוטט בין הקומות ואז מילל כי לא זוכר באיזה קומה הוא גר..אז בטיולים האלו אני מלווה אותו. אין סיכוי שיסכימו לצאת בשלג, קודם כל מיקה- אם נופלת עליה טיפה אחת של מים...היא עוזבת את כל עיסוקיה ומתחילה להתנקות בצורה יסודית ויש לה שיטה קבועה...שבילים שבילים. אחר"כ היא נחה ,מחליפב צד ו"עושה ציפרניים" לא חשוב שאין לה ציפרנים קידמיות(פגם גינטי) היא עושה מניקור לכל אצבע ואצבע עד שהכל נוצץ....אז היא תצא לשלג???מה שכן, אולי האזרח יביא איזה גוש לבן בדלי שירטו ממקור ראשון....בוקר טוב ישראל... כמה כיף לי בבית

סמדר8

New member
החתול החירש שלי...../images/Emo54.gif

דווקא משוגע על מים... מנצל כל גיגית, ברז דולף, גשם וכו' כדי להתרחץ...אוהב לשכב בכיור הרטוב או לנוח בתוך מכונת הכביסה... זה שהוא מסובב - אנו יודעים מזמן, אבל הוא מסרב ללקק ולנקות את זנבו... כך כל גופו לבן ומצוחצח, וזנבו... אבוי לאותה בושה... שחור... מחכים לימים חמים כדי לקרצף את הזנב... ובינתיים - בהמתנה דרוכה לשלג!! יום נעים ומושלג

mira ker

New member
חתולים כמו בני אדם, בעלי אופי שונה

חתול כזה עוד לא היה לכם

tiaa1

New member
זה כנראה חתול אנגורה ש....

התפתה וטבל את פרצופו המתוק במילקי....

tiaa1

New member
לא אני צילמתי, לא דומה קצת ../images/Emo54.gif

לתולו שלך?

sayv

New member
קצת, אבל הוא לא עד כדי כך ספורטיבי.

... וגם כמובן יש לו שיער ארוך....... הוא גם אוהב אמבטיות אבל לא עד כדי כך....

dodo281

New member
מירלה - יפיוף זה - ../images/Emo54.gif

הוא היפיוף שזכה במקום ראשון בתחרות העולמית ? ראיתי תמונות - אך פחות טובות מזו - האם זה הוא?

למעלה