בוקר טוב לכל הגרוזינים שיהיה לכם :
M Miri 3 New member 28/11/04 #1 ../images/Emo39.gifבוקר טוב לכל הגרוזינים../images/Emo132.gif שיהיה לכם :
נ נערת החדר New member 28/11/04 #3 למירוש../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif היי מירוש מה המצב????הנה עכשיו אני פה חחח זה לא שאני נעלמתי, פשוט אולי לא יצא לך לראות אותי חחחחח הייתי קצת חולה ולא יצא להיות פה הרבה, אבל לא רק בגלל שהייתי חולה אלה גם בגלל שיש לי לחץ רב בלימודים וזה גוזל לי המון זמן..לכן בקושי יש לי זמן למחשב... לטלוויזיה ובכלל... והאמת אני לא אשמה בזה שנהיה יבש בצ'אט בזמן האחרון אולי צריך להביא דלי מים לשפוך עליו והלרטיב אותו קצת חחחחחחחחחחחח אז מקווה שיצא לנו לדבר באיי סי קיו או ...אולי בצ'אט... מתגעגעת אלייך ממני אירנה!!! תיהיה בקשר...
למירוש../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif היי מירוש מה המצב????הנה עכשיו אני פה חחח זה לא שאני נעלמתי, פשוט אולי לא יצא לך לראות אותי חחחחח הייתי קצת חולה ולא יצא להיות פה הרבה, אבל לא רק בגלל שהייתי חולה אלה גם בגלל שיש לי לחץ רב בלימודים וזה גוזל לי המון זמן..לכן בקושי יש לי זמן למחשב... לטלוויזיה ובכלל... והאמת אני לא אשמה בזה שנהיה יבש בצ'אט בזמן האחרון אולי צריך להביא דלי מים לשפוך עליו והלרטיב אותו קצת חחחחחחחחחחחח אז מקווה שיצא לנו לדבר באיי סי קיו או ...אולי בצ'אט... מתגעגעת אלייך ממני אירנה!!! תיהיה בקשר...