בוקר טוב ל"חברתיים"

נירהמ1

New member
../images/Emo39.gifבוקר טוב ל"חברתיים"../images/Emo140.gif

מאחלת לכולם יום חמים ונעים.

r66

New member
בוקררררר../images/Emo24.gif אני עם קפה ו.......

בלי עוגה

נירהמ1

New member
אין כאן שום דבר אישי - פשוט פורום

מתכונים גדל כל כך (
יש שם "התפוצצות אוכלוסים" - הוא עצום), ולא מכירה שם הרבה אנשים. כאן אני מכירה את כולם (גם פנים וגם ניקים), ולכן אפשר למצוא אותי כאן. אוהבת מקומות קטנים וחמימים.

מאקי

New member
ממש בוקר טוב...

חזרתי מעמל היום... חייבת לספר לכם על מסעדה איטלקית מ ש ג ע ת שישבתי לאכול צהרים היום.. הקפצתי מישהי לרכבת ובדרך חזרה צדה עיני בקצה רחוב העצמאות במסעדה איטלקית... ניכנסתי ונהנתי מכל שניה.. מהאנטיפסטי המדליק.. מהדג סלמון הצרוב על תל שעועית ירוקה.. על סלט מצוין וקציפת תות לקינוח.. והעלות פחות מ 70 שח כולל שתיה ושירות.... שווה ומדהים.. זה כמו מסעדות של פעם... ליל מנוחה... תיכף שינה.. נירוש תודה על הקפה.. געגע.. מה שלומך?? רינוש.. געגעתי.. תוכי הכל פסדר?????????? ואפשר לדעת מיזו החוזרת?:????? וWAN מה שלום הפסטיבלים?????????? שיהיה לכם ליל מנוחה ... מההר הכי ירוק בסביבה... אני ורק אני

ברוזונת

New member
../images/Emo25.gif הנסיך ביקר בהר אתמול

אני סופרת שעות לאחור... כואב אבל יעבור.. אפילו הצלחתי להכין עוגת תפוחים

מאקי

New member
למה? מה הוא עשה???????

יום נפלא... וטוב שכואבות לך הרגליים.. ככה את יודעת שיש לך כאלה... והן תהיינה פסדר.. סבלנות חומד...

ברוזונת

New member
הוא לא עשה כלום..

אנחנו פשוט לא ביחד יותר.. הממ.. לגבי הרגליים אני מקווה שהן יהיו בסדר.. מחר אולי נפטר מהגבס הזה סוף סוף..
ענקית

מאקי

New member
פרידה נעימה.. מהנסיך ומהגבס......

וילך גבס.. יבוא נסיך אחר... ליל מנוחה לכל הממלכה...

ברוזונת

New member
אני גבס LESS!!!

אין לי יותר גבס אבל גם אסור לי לדרוך על הרגל.. הוציאו לי מלא תפרים מהרגל וכמעט איבדתי שם הכרה.. הנסיך שתמיד יהיה נסיך בשבילי (זה השם שלו כאן), פשוט החזיק לי את היד וליטף לי את הראש כדי שאני ארגע.. אני יודעת שעשיתי את הצעד הנכון בפרידה - ימים יגידו אם אנחנו אחד של השני.. אבל זה כואב ואני אוהבת אותו.. לילה מנוחה.. מקווה הלילה להרדם כי לא ישנתי מאתמול בבוקר

למעלה