בוקר טוב עולם מה שלום כולם חחחח בוקר טוב לכולם.. שיהיה יום מעולה והמשך חופש מהנה ביותר שלמות
ג ג ב ש ו ש New member 29/12/05 #1 ../images/Emo39.gifבוקר טוב עולם../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif מה שלום כולם חחחח בוקר טוב לכולם.. שיהיה יום מעולה והמשך חופש מהנה ביותר שלמות
../images/Emo39.gifבוקר טוב עולם../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif מה שלום כולם חחחח בוקר טוב לכולם.. שיהיה יום מעולה והמשך חופש מהנה ביותר שלמות
ח ח נ ו ו ו ש New member 29/12/05 #2 בוקר טוב../images/Emo24.gif חברה שלי בפסטיגל עכשיו היא התקשרה ואמרה שרן מזה חמוד שם (הוא חמוד בכל מצב חח )
בוקר טוב../images/Emo24.gif חברה שלי בפסטיגל עכשיו היא התקשרה ואמרה שרן מזה חמוד שם (הוא חמוד בכל מצב חח )
R RoNi Is My StAr1 New member 29/12/05 #3 ../images/Emo42.gifבוקר אור../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif עוד יומיים אני הולכת לפגוש את רן ושאר כוכבי הפסטיגל.. אני אמסור לו שניפתח לו פורום מתפוז ואולי אבקש ממנו גם לחתום לנו
../images/Emo42.gifבוקר אור../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif עוד יומיים אני הולכת לפגוש את רן ושאר כוכבי הפסטיגל.. אני אמסור לו שניפתח לו פורום מתפוז ואולי אבקש ממנו גם לחתום לנו
ח חולה על סיון אלבז New member 29/12/05 #5 בבקשה תצביעו לשירי מימון בטקס העמ"י שירי מתמודת בכמה קטגוריות פליזזזזזזזזזז תצביעו לה http://www.music24.co.il/imc/default.aspx
בבקשה תצביעו לשירי מימון בטקס העמ"י שירי מתמודת בכמה קטגוריות פליזזזזזזזזזז תצביעו לה http://www.music24.co.il/imc/default.aspx
ה הילה עם שלם בנשמה New member 29/12/05 #6 מורעעע מזל טוב על הפורום מאמי :] אז מה, עכשיו גם את כחולה?
ט טול טולה New member 29/12/05 #7 בוקר מצויין!! אני עדיין בתהליכים למצוא כרטיס לפסטיגל..=/ תחזיקו לי אצבעות!
מ מאמיייייייייי New member 29/12/05 #8 בוקר טוב!../images/Emo42.gif כל הבוקר אני עם הרגשה כאילו עכשיו פסח חברה שלי זכתה ב2 כרטיסים לפסטיגל אז אני בסוף אוכל ללכת!!!!(כשנזכרנו לקנות כרטיסים כבר לא נשארו...) אני מקווה שנקבל אותם לפני שתהיה ההופעה יום קסום לכולם!
בוקר טוב!../images/Emo42.gif כל הבוקר אני עם הרגשה כאילו עכשיו פסח חברה שלי זכתה ב2 כרטיסים לפסטיגל אז אני בסוף אוכל ללכת!!!!(כשנזכרנו לקנות כרטיסים כבר לא נשארו...) אני מקווה שנקבל אותם לפני שתהיה ההופעה יום קסום לכולם!
ח חולה על אפרת בוימולד New member 29/12/05 #9 בוקר מצוין...חחחח אני חדשה פה...אל תחשבו שלא שמעתי על הפורום ברגע שהוא נפתח... בטח ששמעתי...פשוט לא היה לי זמן להכנס ולהגיד שלום אז עכשיו אני אכנס המון ואגיד שלום שלום שלום
בוקר מצוין...חחחח אני חדשה פה...אל תחשבו שלא שמעתי על הפורום ברגע שהוא נפתח... בטח ששמעתי...פשוט לא היה לי זמן להכנס ולהגיד שלום אז עכשיו אני אכנס המון ואגיד שלום שלום שלום
מ מאמיייייייייי New member 29/12/05 #11 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif למרות שאני מכירה אותך מפורום הש"ש
ה המושלמים של נופי New member 29/12/05 #12 תודה גם לך../images/Emo24.gif איייייייייייייייייייייייייייייץ השלמות