בוקר נפלא לכולנו

דרדרית

New member
../images/Emo39.gifבוקר נפלא לכולנו

כן, עוד יום חלף, עוד יום מקרבנו לסופהשבוע טרם התאוששנו מהחגים ו...שוב השבת בפתח. מי יתן וסופשבוע זה יהיה שקט ורגוע לכל בית ישראל חגית

דרדרית

New member
חונה- שוב../images/Emo24.gifוברוכה השבה ובימבו-

יש לך חנות מקסימה. מה בדיוק את מוכרת שם???? ככה בשקט בשקט פתחת חנות ונתת רק לחונהל'ה לראות אותה???? יפההההההההההההההה

bimbo.

New member
בוקר טוב../images/Emo141.gif

דרדרית, על איזו חנות את מדברת? נראה שעירבבת אותי עם מישהי

bimbo.

New member
תבת המסרים אינה פועלת אצלי../images/Emo10.gif

גם אצלכם???

דרדרית

New member
בימבו... התיבה פועלת ו...סתכלי בתמו

בתמונה שחונה צלמה וחוצמזה- אני לא מתבלבלת...

odo13z

New member
בקר טוב למשכימים. ../images/Emo24.gif

לפי בקשת הקהל.....שיר של בוקר. . עכביש ברשתו odo13z ו 05:45 | 27/10/05 אורב באפלת החדר מאחורי מקלדת צופה ברשת חושי מחודדים ממתין ללכוד בלחיצת עכבר זריזה פנינים פרפרים יפים לשד תאוותם תמצית אהבתם שברי זעקת פחדם בורר בין מוץ לתבן לוגם לי לשוכרה ושוב ממתין...... . יום נהדר לכם.

odo13z

New member
חונה . איפה החנות ? מה יש בה ?

ספרי. אל תתביישי. אנחנו משפחה . לא ?

אודו, על המסך היא וירטואלית, במסרים

היא פוטנציונאלית-אקטואלית
אתה הבנת את זה ברוך

boaz31

New member
בוקר טוב עם "כוס חלב" סיפור-ישן???

סיפור שקיבלתי במייל כוס חלב יום אחד, ילד עני שנהג למכור סחורה מדלת לדלת כדי לממן את לימודיו בבית הספר, גילה כי חסר לו רק מטבע אחד קטן של 10 אגורות, והוא היה רעב. הוא החליט לבקש ארוחה בבית הבא, אולם דעתו נתבלבלה עליו כאשר אישה צעירה ונאה פתחה את הדלת. במקום לבקש ארוחה הוא ביקש לשתות מים. היא חשבה לעצמה שהוא נראה רעב, ולכן הביאה לו כוס חלב גדולה. הוא שתה באיטיות ואז שאל: "כמה אני חייב לך?" היא ענתה: "אתה לא חייב לי דבר. אמא למדה אותנו שלא לקבל תשלום תמורת חסד." הוא ענה: "אם כך, אני מודה לך מעומק לבי." כאשר הווארד קלי עזב את הבית, לא רק שהוא חש חזק יותר מבחינה פיסית, אלא גם אמונתו באלוהים ובאדם התחזקה. שנים רבות לאחר מכן, אותה אישה צעירה חלתה באופן אנוש. הרופאים המקומיים היו מתוסכלים. לבסוף, הם שלחו אותה לעיר הגדולה, שם ביקשו ממומחים לחוות דעה על מחלתה הנדירה. ד"ר הווארד קלי נקרא לחדר המומחים. כאשר הוא שמע מאיזו עיר היא הגיעה, אור משונה נדלק בעיניו. הוא קם מייד והלך אל חדרה בבית החולים. הוא הלך לראות אותה כשהוא לבוש בחליפת הרופאים שלו, וזיהה אותה מייד. הוא חזר לחדר המומחים כאשר הוא נחוש לעשות כמיטב יכולתו להציל את חייה. מאותו יום והלאה, הוא ייחס תשומת לב מיוחדת למקרה שלה. לאחר מאבק ממושך, הם ניצחו במאבק. ד"ר קלי ביקש מהמשרד להעביר אליו את החשבון הסופי לצורך אישור. הוא הסתכל בו, רשם משהו בצד, והחשבון נשלח אל החדר שלה. היא חששה לפתוח אותו, משום שהייתה בטוחה שהיא תיאלץ לשלם אותו עד סוף חייה. בסופו של דבר היא הסתכלה, ומשהו משך את תשומת ליבה בצד החשבון. היא קראה את המילים הללו: "שולם במלואו באמצעות כוס חלב אחת. על החתום, ד

אנימו

New member
בועז-כן.סיפור ישן../images/Emo6.gifאבל יפה ועם

מוסר השכל אז כדאי להזכר.

emmy5

New member
בועז ,ףגם לי היה חסר 10 לירות ,

אולי היתי היום אדריכלית , בלי ה10 לירות נעשתי מנהלת חשבונות ..אבל אני לא שוחכת ..

אנפה2

New member
בוקר טוב,שיזו מלאכית שקד../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

שלחה לנו על הבוקר.
מאחלת יום טוב יותר מאתמול

p a l o m a

New member
בוקר טוב, הבוקר השני שאני גימלאית

אני יודעת שאני נודניקית...עוד כמה ימים בטח יעבור לי....

למעלה