ביתן ש.ג.

../images/Emo39.gifביתן ש.ג.../images/Emo20.gif

שימו לב לביתן ש.ג. בכניסה לישוב כל המחמאות והתודות מגיעות לטל כספי על הרעיון והביצוע - ממש מקסים

malovec

New member
../images/Emo24.gifכל הכבוד לטל../images/Emo127.gif

ראיתי את טל עובדת על הביתן ולא הספקתי לאמר כל הכבוד. מזל שבישוב שלנו יש הרבה אנשים מוכשרים שמוכנים להעניק ולסייע לישוב.
יישר כוח!!

1אורנים

New member
הביתן מקסים

כל הכבוד לטל. אבל יש לי שאלה - בשביל מה צריך ביתן ש.ג אם אין שם ש.ג? אמנם הביתן נראה הרבה יותר טוב עכשיו, אבל הוא לא מיותר?

ronpel

New member
ביתן לשומרים

במנוחה - חובר לחשמל ומים וצויד בקפה כדי שישמש את השומרים כך שגם במנוחה יהיו במקום שתורם לבטחון. ישמש גם כדי לארח את סיורי הצבא שמגיעים מדי פעם ובשעת חרום משמש נקודת חבירה לכוחות חיצוניים. במקרים מיוחדים ניתן לאייש באופו קבוע. רונן

eldad at far

New member
../images/Emo8.gifאופס....ואני לתומי חשבתי....

שהוא נועד לשומר העומד בשער..... אם יש "בודקה" אזי צריך להיות בו ש.ג. .... אם יש ש.ג. אזי הוא צריך לעמוד בשער... אם יש שער, אזי לעיתים הוא יכול להיות פתוח ולעיתים הוא יכול להיות סגור....(טבעם של שערים) אם לעיתים הוא יכול להיות סגור אזי כנראה שכוונת המתכננים והמבצעים כן הייתה לסגור את השער הזה ביום מן הימים....(עם סיום עבודות הקמת הישוב?) אם השער נועד לסגירה מלכתחילה, על מה אנחנו מתווכחים לעזאזל .....(עד שלארי יצנזר אותנו, כמובן). חד גדיא, חד גדיא.

נוב14

New member
אופס ... ואני לתומי חשבתי ....

שיכולים לעשות משהו יפה ונחמד בלי תגובה צרת עין. טעות לעולם חוזרת

אברהם ג

New member
אלדד כמה נקודות לרענון זכרונך:

1. כביש המעבר בין לפיד לבין כפר האורנים ישאר פתוח לעולמי עד. אתם יכולים לקרוא לכביש הזה, שער, בוטקה , ש.ג, כביש בטחון וכל מה שדמיונכם הפרוע יכול להעלות תוך כדי התפתלויות סמנטיות מעוררות רחמים. לא יעזור לך כלום- רצון התושבים, הן שלנו והן שלכם חזק מכל מיני פוליטיקאים כדוגמתך וקשרי החברות בין הישובים חזקים ממך! גם נכדינו יזכו לעבור בכביש הזה בין הישובים, הרבה אחרי שכביש הגישה האלטרנטיבי דרך כפר רות יקרום עור וגידים. אגב, אתה עוד עורך סקרים סטטיסטיים בשער הכניסה לישובך, מתי חוזרים תושבי כפר האורנים לביתם?
2.ביננו (שששששששש... אף אחד לא שומע), אני מקווה שתהליך הסקת המסקנות הלוגיות שלך, בהיר יותר מהבנת הנקרא שלך שגם היא, איך נאמר, לא מי יודע כמה.... 3. מסכים אני עמך שטבעם של שערים להיות סגור, וכבר אמרו חזלינו שסייג לחכמה -שתיקה, וידוע ששערו של האדם הינו פיו וידיו- אזזזזזזזזזזז ...? 4. כמו שאמרו כבר לפני: תגיד, אתה באמת חייב להכניס את הרעל שלך לתוך כל דבר חיובי שאתה רואה ברדיוס מטר מסביבך? אתה באמת חושב שנסיונות ההתגרות מעוררי הרחמים שלך יובילו מישהו מתושבי כפר האורנים לגרד בפדחתו ולאמר: אלדד צודק! הסתפק נא במסמך מאת הימים המאלף שכתבת (בקרוב הסרט) ועזוב אותנו לנפשנו, עם כוס התרעלה שאתה מנסה לעורר - בייייייייייייייייייייייי !

EldadAdar

New member
ועל זה נאמר "מלאכתם של צדיקים"....

תודה לך. אתה באמת נחמד. מקסים. חומד.נשמה. פיוטי ממש. ג'נטלמן אמיתי.

ר ו נ ס

New member
אברהם הלנצח נוכל פקקים

ואתה תמשיך לחיות בשקט ובאיכות חיים שם למעלה? אני מוחה בתוקף!

עמית אר

New member
מספיק

מספיק עם הבכי על הפקקים. להזכירך. כולנו נוסעים בכביש של "מודיעין" ואח"כ בכביש של "ירושלים" או "תל אביב" אז נראה למשהו הגיוני של ניסע משם ? כרגע אין כביש אחר ואם היה הייתי נוסע מאיפה שנוח לי כי אין כביש "שלי" וכביש "שלך"

ר ו נ ס

New member
איכות החיים שלך

באה על חשבון איכות החיים שלי. על זה אני באה ומוחה.

לארי

New member
../images/Emo31.gif עוד ניסיון התגרות מיותר, וחסר

תוחלת שמרתו שוב להתסיס את האווירה ולעורר ריב ומדון בפורומנו "המפוהק", מציע להתעלם מהפרעות חולפות שכאלו.

לארי למה אתה היסטרי?

תן לאנשים להגיד מה שהם רוצים מותר להם לחשוב אחרת ממך. אפילו אם לא נוח לך הפורום שלנו לא יכול להיות מונוליטי. מותר לחשוב אחרת ממך זה לא פשע. אז מה אם מותחים ביקורת??? אסור? חוץ מזה שנכתבו דברים בקצת הומור (לדעתי האישית ולטעם שלי לפחות זה נחמד מאוד) וזה אף פעם לא מזיק לאף אחד אלא רק למי שפוחד מהומור. לא יקרה כלום אם כולנו נשמע לפעמים דעה אחרת גם אם זה לא נעים לנו וגם אם זה כתוב בצורה סרקסטית ואינטלגנטית.

לארי

New member
ביקורת זה דבר חיוני ורצוי ../images/Emo13.gif

שלום לך אביתר בן ארי, מדבריך אני מבין כי הנך חדש בישובנו\בפורום (ברוך הבא
),שהרי אחרת היית מכיר את השרשורים הבאים , כדוגמת זה, ובהם תוכל לראות כיצד הגבול בן ביקורת להשמצות, פשוט אינו קיים. זו לא ביקורת,,זה לא הומור וסרקזם, ואפילו אנטלגנציה אני לא מוצא בזה- אלו סתם השמצות ! ביקורת אצלנו בכפר האורנים נשמעת כשצריך ולא נשמעת כשלא צריך. לתושבינו יש את שיקול הדעת הראוי כיצד לעשות זאת בצורה בונה ולא משמיצה או נגררת להתלהמות, כפי שאתה יכול לראות כאן לדוגמא. מאידך , מספר אנשים (שלא מהיישוב שלנו) ששמם ידוע בכינוי זה או אחר,והם לובשים פנים חדשות ותמימות מדי פעם בתקווה שלא יזהו אותם בדרכם להשמצה ולהתגרות הבאה (
) מנסים לנצל את הבמה הזו לזריעת זרעים של הרס, שליליות והתססת איש על רעהו בשני הישובים על מנת להשיג מטרות פוליטיות למינהן. חלק מתפקידי וחובתי כמנהל פורום ציבורי הינו לזהות מצבים אלו ולמנוע אותם כשהדבר מגיע לשרשור שהוביל\יוביל להשמצות ולהטחת האשמות חוזרות ונשנות, חסרות תוחלת, וזאת מניסיון רב ועגום לצערי. ברור לך (אני מקווה) כי הדברים למעלה, שנכתבו באמצעיתו של שרשור חיובי בנוגע לפעולת התנדבות שעשתה אחת התושבות (טל כספי), לא נכתבו לשם שמיים, אלא על מנת להקניט,להתגרות וליצור שוב שרשור שסופו ידוע מראש, בדיוק כמו זה ועוד רבים אחרים שמטרתם להרוס כל דבר חיובי שנעשה בכפר האורנים. אני לא אתן לזה לקרות , ואתה?

לאביתר היקר זה מיותר

אני חושב שלארי משתמש בשיקול דעת נכון כשהוא עוצר דעות קנטרניות שפועלות נגד ולא בעד. יש אנשים קנטרניים שנכנסים לפורום ויוצרים סכסוכים סתם בלי צורך ומנג'סים עם סיפור הפקקים שכבר נמאס לשמוע מזה. כמה אפשר. הפורום נועד בעיקרו להעברת אינפורמציה חשובה ולא לויכוחי סרק והשמעת דעות מרגיזות בכוונה. מי שרוצה להתווכח ולהשמיע דעות שלא מובילות לשום מקום שימצא לו פורום אחר.באנו לכאן למצוא שקט ושלווה.

למעלה