ביקורת זה דבר חיוני ורצוי ../images/Emo13.gif
שלום לך אביתר בן ארי, מדבריך אני מבין כי הנך חדש בישובנו\בפורום (ברוך הבא
),שהרי אחרת היית מכיר את השרשורים הבאים ,
כדוגמת זה, ובהם תוכל לראות כיצד הגבול בן ביקורת להשמצות, פשוט אינו קיים. זו לא ביקורת,,זה לא הומור וסרקזם, ואפילו אנטלגנציה אני לא מוצא בזה-
אלו סתם השמצות ! ביקורת אצלנו בכפר האורנים נשמעת כשצריך ולא נשמעת כשלא צריך. לתושבינו יש את שיקול הדעת הראוי כיצד לעשות זאת בצורה בונה ולא משמיצה או נגררת להתלהמות, כפי שאתה יכול
לראות כאן לדוגמא. מאידך , מספר אנשים (שלא מהיישוב שלנו) ששמם ידוע בכינוי זה או אחר,והם לובשים פנים חדשות ותמימות מדי פעם בתקווה שלא יזהו אותם בדרכם להשמצה ולהתגרות הבאה (
) מנסים לנצל את הבמה הזו לזריעת זרעים של הרס, שליליות והתססת איש על רעהו בשני הישובים על מנת להשיג מטרות פוליטיות למינהן. חלק מתפקידי וחובתי כמנהל פורום ציבורי הינו לזהות מצבים אלו ולמנוע אותם כשהדבר מגיע לשרשור שהוביל\יוביל להשמצות ולהטחת האשמות חוזרות ונשנות, חסרות תוחלת, וזאת מניסיון רב ועגום לצערי. ברור לך (אני מקווה) כי הדברים למעלה, שנכתבו באמצעיתו של שרשור חיובי בנוגע לפעולת התנדבות שעשתה אחת התושבות (טל כספי), לא נכתבו לשם שמיים, אלא על מנת להקניט,להתגרות וליצור שוב שרשור שסופו ידוע מראש,
בדיוק כמו זה ועוד רבים אחרים שמטרתם להרוס כל דבר חיובי שנעשה בכפר האורנים. אני לא אתן לזה לקרות , ואתה?