את יכולה לכתוב את השם בלועזית??
ו... למה את שואלת? האם רופא רשם לך? אם כן, הוא בטח אמר לך במה הוא רוצה לטפל ונתן הנחיות ללקיחה. אם לא, לא לוקחים תרופות ללא מרשם רופא!!!!!! אם הוא רשם ואת רוצה לדעת יותר, אנא כתבי מידע מלא: מה הבעיה, מה הרופא נתן וכיצד הוא הסביר למה, אילו אזהרות הוא נתן (או הרגעות כמו: זה לא תרופה ממכרת) ולסיום, פרטי למה את שואלת, מהו סימן השאלה שעולה לך? מהו הספק? בכל מקרה, יעזור אם תכתבי את השם באנגלית. הסבר: כנטורופתית, אסור לי לתת ייעוץ רפואי. אני לא נותנת דיאגנוזות רפואיות (שם של מחלה) אני לא רשאית לתת או להורות להפסיק תרופות שניתנו במרשם רפואי (מלבד תרופות שהאדם מכוון את לקיחתן כדוגמת: אנטיאסיד, משלשלים, נגד כאבים, להרגעה ולשינה) לכן, חשוב שיהיה לי כל המידע שניתן ע"י הרופא. אני יכולה לתת לך מידע מהכתובים, בין אם להרחיב את המידע שלך על מה התרופה כן עושה, ובין אם להאיר את עינייך לנזקים אפשריים או לתופעות לוואי. כמטפלת אישית, אני יכולה להתנות מתן טיפול: בהיות האדם נקי מתרופות, בקבלת מידע רפואי ישיר מן הרופא, בהסכמת הרופא המטפל למתן הטיפול, או לפחות שיידע על כך, ולפעמים אפילו בדיאלוג דו צדדי עם הרופא המטפל (למשל במאובחנים פסיכיאטרים אובדניים). שיתוף פעולה בין רופא קונבנציונלי לבין מטפל הוליסטי פועל לטובת המטופל, וזכותו של המטופל לדרוש זאת. הרופאים הקונבנציונליים לא אוהבים את זה. הרופא יודע הרבה יותר ממני על התרופות, למרות שפעמים רבות מתן תרופה X נובע משיקול מסחרי, יותר מהיות התרופה התשובה הטובה ביותר האפשרית. לא פעם, חשוב לדעת מה המטרה של הטיפול. הרופא רוצה להפסיק סימפטומים, אני (כנטורופתית) רוצה לפתור את הבעיה מהשורש, והמטופל? מה הוא רוצה? לפעמים, התרופה היא התשובה המתאימה ביותר חשוב לזכור את זה. אז... איך קוראים לתרופה בלועזית? ומה הסיבה בגללה הרופא רשם אותה?