הדבר הטוב של יום שישי

always be me mc

New member
../images/Emo39.gif הדבר הטוב של יום שישי../images/Emo39.gif

יאללה אנשים רציתם פינות אוף טופיק ? קיבלתם! בפינה הזאת כמובן יש להשתדל ולכתוב רק דבר או דברים חיוביים
והיא תפתח באקראי פעם בכמה זמן. אז אני אתחיל ואגיד את הדבר החיובי שלי שבוודאי ישמע קצת מוזר. הדבר החיובי שלי הוא שיעור פרטי במתמטיקה שמעניק לי בטחון עצמי וידע לעבור את הבגרות
וגם המורה הוא ממש נחמד
בקיצור באופן מעוות כיף לי ואני מצליחה ללמוד ולהבין
עוד דבר חיובי זו שזו השבת האחרונה שלי עם בגרות בפתח השבוע הבא
כי אחרי זה אין יותר בגרויות
אני כבר מריחה את החופש מתקרב
ומה איתכם חברים?

adi love noa

New member
התגעגעתי אליך../images/Emo99.gif

לא היתי פה הרבה זמן כי היה לנו מצב חירום משפחתי לצערי אין לי כ"כ דברים חיובים השבועיים האחרונים היו מאוד קשים,אבל אני מניחה שהבגרות ביום שני היא הדבר החיובי כי היא הבגרות האחרונה. שיהיה לכולכם סןף שבוע מעניין

always be me mc

New member
התגעגעתי אליך גם../images/Emo99.gif

וצר לי על המצב חירום המשפחתי
אני עדיין מקווה שזה יסתדר בשבילך
ומה גם את עושה בגרות במתמטיקה? ?
אם כן אז שיהיה לך בהצלחה!(זו בגרות שעושה רושם שממש מפחידה אבל השד לא כזה נורא ברגע שלומדים.. אז תלמדי
) אפרופו מתמטיקה כיוון שגם לי יש ביום שני אז עד אז אני לא אהיה בפורום כי למרות שאני אוהבת את האנשים שבו(כמו עדי
שאם כבר הזכרתי אז אני עוד מחכה שתקבעי תאריך לחתונה
), אני באמת חייבת לעשות מאמץ כביר אחרון ולסיים עם הסיוט הזה. אבל אל דאגה. ביום שני מאוחר יותר אני מקווה שאעשה לפה קאמבק בדיוק בזמן להגיב למלך השכונה
(אם לא אז ביום אחרי) וזהו ברגע שאני אסיים פה עניינים אני אזוז אבל אל תחשבו שנפטרתם ממני לנצח כי אני עוד אחזור
נ.ב- עדי חשבתי שזה יעניין אותך חח- אין יותר תיקו בסקר של הפורום!

danielle23

New member
אממ שלי ../images/Emo13.gif

א. נפטרתי סןף סןף מהתור לרופא עוד (עכשיו יש עוד בדיקות מפחידות =\) ב. אתמול הייתי בים, ואחר כך הלכנו בערב עם חברים לבריכה של ידיד שלי עד הבוקר והיה מגניב

always be me mc

New member
חכי חכי אני אשיג לך רופא שקסי ואת תראי אותו..

האם גרגורי האוס מתאים בשבילך?
סתם. ונכון אומנם בדיקות זה דבר מפחיד(רק בדיקת דם מפחידה אותי אז תארו לכם איך התנהגתי כשתפרו את הפצע שלי ברגל
), אבל זה עובר אז תחזיקי מעמד ואל תחשבי על בדיקות.. תחשבי על החופש שתקבלי אחרי שתעשי אותם
(כלומר תחשבי על משהו חיובי
) ומה ??! יש לידיד שלך בריכה?? לנו אין פה אפילו ים
בכל מקרה שמחה שנהנית

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifעם כל הכבוד

לתפירת רגל, לי תפרו את השפה.. וזה עוד היה בגיל שלהישאר ערה עד 11 היה נורא מאוחר ומעייף..

always be me mc

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

ואני לא התכוונתי לומר שבסולם של כאב הכי סבלתי פה.. ממש לא. דיברתי על פחד וניסיתי להרגיע אותה שהיא לא פחדנית כמוני וסכה"כ היא עוברת כמה בדיקות אז שלא תפחד ותשאר אופטימית כי יש אור אחרי הבדיקה
אבל כן צר לי על מה שעברת ועדיף שאני לא אשאל מה קרה שעברת את זה כי זה כבר עניין שלך אבל לפחות עברת את זה
נ.ב- גם אני הייתי מאוד קטנה כשזה קרה אז זה לא שזה היה הליכה בפארק גם בשבילי

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifהנני מנחמת../images/Emo201.gif

אבל האמת שנראה לי שהרדימו אותי.. כאילו את האזור.

danielle23

New member
חחח אני אנסה לא לחשוב על זה..../images/Emo9.gif

וכן
זה של סבא שלו בעיקרון, אבל הוא גר ליד, ואנחנו תמיד מתנחלים שם.. זה ממש כיף
סבא שלו בכלל לא שם, זה לא בבית שלו. טנקס

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifיש שני דברים:

אחד זה שהיום התחיל סופשבוע אבריל לאבין ב-MTV. זה כל-כך מגניב
והשני זה - עד כמה שזה ישמע מוזר - יום שישי ה-13! אני חולה על יום שישי ה-13!!!!! סרטי אימה, אמונות טפלות-זה פשוט חג בשבילי! והאמת שגיליתי משהו על יום שישי ה-13: לכולם מתהפך המזל. לכולם סביבי יש חרא של יום אבל בשבילי? מה פתאום! לרוב בני האדם יש מזל טוב יחסית בחיים, אבל בגלל שלי יש מזל גרוע, יש לי יום טוב!

always be me mc

New member
באשר לסופ"ש אבריל אז...

תהני!
ואם את אובססית כמו שאני רק למאריה ואת לאבריל אז תקליטי
דבר שני נשמע שאת שואבת את כל המזל הטוב מהסובבים אותך אז אני שמחה שאנחנו לא שכנות

YaEl 15

New member
אין שום דבר חיובי ביום הזה..

ניסתי למצוא. אפילו מה שבד"כ מעודד אותי, לא הצליח לעודד אותי. עכשיו אני יושבת פה, ומרחת על עצמי.. ( . )( . ) ^_ --->> פרצוף חסר הבעה..

always be me mc

New member
סתכלי על הודעת הרופא השקסי שלי

אולי זה יעודד אותך
(אגב הבדיחה הוקדשה לך למקרה שלא הבנת
)

always be me mc

New member
אם זה לא עזר לך אז..כמה דברים שיעודדו אותך:

האמת כשמתעלמים מהגיל שלו אז הוא דיי נאה

always be me mc

New member