הדיון השבועי 2

TheCharm

New member
../images/Emo39.gifהדיון השבועי 2../images/Emo39.gif

לא הכי שבועיים, אבל הדיון השבועי הראשון כבר מיצה את עצמו וממילא צריך לפתוח אותו עד מחר (ביום רביעי-חמישי לא תהיה פעילות פורום מבחינתי, לפחות לא כזאת של עדכונים וכו'). אז אחרי שThe OC נקבעה ברוב מכריע להיות יותר טובה מ"מגרש ביתי", הנה שאלה שאולי תעורר את עצמה רק בעתיד, אבל בכל זאת כדאי לשאול כבר מעכשיו (ותודה לvand על הרעיון החלקי): "מספ7ים" (הכוונה לNumb3rs) היא סדרת פשע עם גוונים מתמטיים שעולה בסוף השבוע הבא לערוץ yesWeekend, וחוץ מאולי-סדרה-טובה, היא גם אולי תעלה לי את הציון במתמטיקה מ-61
לעניינו. השיבוץ של "מספ7ים" הוא ערב שישי ב-19:15, כלומר על גבי רצועת הדרמה של YW ותחליף את "או-סי". אבל "מספ7ים", שלמרות שבחילוק הקדום לז'אנרים (דרמות, קומדיות, ריאלטי, לייף סטייל) משתייכת לדרמה, היא עדיין סדרת פשע משטרתית למעשה. אז מה העמדה שלכם בנושא השיבוץ? האם נראה לכם שהיה מקום יותר טוב לשיבוץ, ואם כן אתם גם יכולים להגיד מהו?
 

Aviad1987

New member
בהיעדר דרמות נעורים אחרות

אין לי בעיה עם השיבוץ הזה. יש מספיק שידורים חוזרים ואני אהנה מכל דרמה טובה שתשובץ שם, זה לא משנה מאיזה ז'אנר היא. אם היא טובה, אני אצפה ואהנה. עניין השיבוץ, לפחות ביס, אף פעם לא היה משנה לי בגלל שרוב התוכניות מקלות מספיק שידורים חוזרים במספיק שעות וימים כדי שאיזשהו שיבוץ ימצא חן בעיני הצופה.
 

snier1991

New member
לפי דעתי היה צורך לצרף לנאמברס

את מחוק וסדר ונשמרת שלישית ואני אפילו אהיה נועז ויגיד שהיו ציכים לחכות קצת ולצרף את פריזון בריק ואולי את ncis שלא מקבלת את הכבוד הראוי בארץ (והולמרק בשידור יומי זה לא כבוד) ואולי לצרף את פשע מן העבר לאיזה רצץ רציני ואיכותי של סדרות פשע. בכלל היה יותר לצרף את זה ליס פלוס עם הסופראנוס בבלוק גדול של יום אחד ולחזק בויקהנד את תוכניות הבידור הגוססות (8 כללים נגמרת פחות ממושלמת משעממת והופ ופיית לא תאריך ימים עוד עונה שתים אולי)
 

TheCharm

New member
מההודעות האחרונות שלך כל מה שאני

מצליח לקלוט זה שאתה צופה ביס וויקנד מברירה ולא מבחירה. קודם כל, NCIS אמנם (לדעתך כלומר) שייכת לערוץ שמשדר אותה בחרא של שיבוץ, אבל היא עדיין שייכת לערוץ הזה ואין טעם שYW יקנו את זה על פני מספר סדרות אחרות, אולי אפילו טובות יותר. חוץ מזה, למיטב ידיעתי, יס פלוס ויס וויקאנד אינם קשורים אחד לשני, לכן סדרות שנקנות בוויקאנד לא מגיעות לפלוס, וטוב שכך, כי שים לב שגם ככה לוח השידורים של הסופ"ש לא מורכב מיותר מידי תוכניות חדשות, ושידורים חוזרים לכל תוכנית יש בשפע. חוץ מזה, רצועה של סדרות פשע היא לפי דעתי דבר דיי איום לעשות. yesWeekend עוד רחוק, תודה לאל, מלהיות שם נרדף לCBS. נכון שסדרות פשע זה טוב, אבל זה גם צריך לא להיות לעוס, ולכן, העובדה שלא משודרות יותר מ-3 סדרות פשע לסופ"ש (בערך) פשוט מצוינת. הכל נשמר מלהיות מאוס, וככה זה צריך להיות. "פשע" זה לא כזה ז'אנר גמיש ופשוט כמו "דרמה", "קומדיה" או "ריאלטי" (כמובן, הז'אנר הכל-יכול). ל"דרמה", למרות שבדרך כלל נוטה להסתגר בתוך רמת הקיטשיות שלה, או פשוט הנושאים הרגילים של בגידות, שקרים, הריונות, בלאגנים ("מגרש ביתי", "The OC", "אוורווד" ואפילו "סמולוויל" יעידו על כך). קומדיה זה פשוט צחוק. צחוק זה דבר קל תפיסה. בדרך כלל לעלילות של קומדיות וסיטקומים אין הרבה עלילה ממשית, צריך לדעת את העניין הכללי, לפעמים יש סיפורים עונתיים וכאלה, לא משהו שנורא קשה להשלים. על כך יעידו מספר סיטקומים וקומדיות שהצטרפתי אליהם מהאמצע, או מידי פעם ("סקראבס"). אז נכון שאתה מעריץ שרוף של דרמות פשע, כמו שכל אחד הוא מעריץ שרוף של דבר כלשהו, אבל אם אתה רוצה שיהיו עוד מעריצים לדרמות הפשע, אל תכפה את זה עליהם. ככה זה עובד.
 

snier1991

New member
מברירה ולא מבחירה? לא ולא

אני נורא אוהב את יס וויקהנד בגלל סדרות כמו השרדות יורדים בגדול סמולוויל משפחה בהחלפה 8 כללים פשוטים פשע מן העבר ועוד ועוד. אבל הבעיה שלי היא שהערוץ התחיל ללכת קצת לאיבוד מערוץ שהחיל ריאליטי דרמות נעורים קלילות סיטקומים ועוד דרמה בודדה ופשע בודדה הוא נתן תשובה נהדרת לערוץ 3 ואני מאמין שזה לא מקרי שדוקא הוא החליף את המקום של ערוץ 3(13) אבל הכשיו הוא מתחיל לקנות עוד ועוד סדרות פשע שאני נורא אוהב אבל לא צריכים להיות בו כי הוא אמור להיות ערוץ מהנה לכמה ימים בודדים לא ערוץ איכותי/כבד כמו יס פלוס אבל עדיין אני רואה בו הערוץ השלישי בטיבו אחרי יס פלוס האלוהי וערוץ 11(יש לו אחלה רכש)
 

Aviad1987

New member
רצועת סדרות פשע לא בא בחשבון

מדובר בדרך כלל בסדרות קצת כבדות שלא 'כיף' לראות את כולן ברצף. השיבוץ מעולה, לא צריך לחכות לשום דבר ובטח שלא לעונה הבאה שתהיה עמוסה עם תכנים (פריזן ברייק, קומדיות הדור החדש הבאות, קומנדר אין צ'יף, אינוויז'ן ועוד...) עם כל הכבוד לכל הסדרות הנ"ל הן לא מתאימות בעליל ליס פלוס. להשוות את נאמברס לסופרנוס זה קצת רחוק מהמציאות. ושוב,עם כל הכבוד לנאמברס או לכל סדרת פשע אחרת.
 

snier1991

New member
פריזון ברייק אני מאמין תגיע לויקהנד

ולא השוותי בניהם רק אמרתי שיש צורך לעשות בלוק של יום לזה ולהריץ במהלך 2 עונות ואפילו לאחד את כל האנימציה ולקנות עוד אחת כמו שעושה פוקס
 

TheCharm

New member
נו, באמת

מי כבר יסבול רצעות דרמת פשע על יום אחד? זה יצא לכולנו מכל החורים, ובמקום לאהוב כמה סדרות בנפרד, הכל יהפוך להיות לעוס ולא נחוץ.
 

TheCharm

New member
וחוץ מזה, מה זה יש צורך? צורך שלך?

אתה לא הצופה היחיד של הערוץ.
 

Aviad1987

New member
אני בדרך כלל נגד רצועות בעלת מכנה

משותף זהה. זה פשוט לא כיף, לדעתי. צריך גיוון... ואיך זה שאמרת שפריזן יגיע ליס וויקאנד (שניר) נוגד את מה שאמרתי?
 

TheCharm

New member
אתה צודק לגמרי

ולא סתם, בתקופה שהייתה מגרש ביתי, לא ראיתי את כל הסדרות בבת-אחת (לפעמים הקלטות, לפעמים ש.ח). אבל וואלה, מה אני אגיד, דרמות שכאלה, רצועה שכזאת, סיטקומים וקומדיות, זה לא משתווה לכמה מעצבן יהיה רצועת פשע. כי עזוב את זה שאפשר כמובן להקליט ולראות שידורים חוזרים, זה פשוט שמי באמת רוצה כל כך הרבה סדרות פשע בו זמנית?!
 

snier1991

New member
סליחה התבלבלתי לא שמתי לב

שהתכונת לוויקהנד וכל יס וויקהנד בנוי מרצועות סיטקומים ריאליטי דרמות נוער
 

Aviad1987

New member
אבל יש הבדל

סיטקומים למשל אפשר לראות כמה שבא (בדרך כלל) כי אלה לא סדרות כבדות פשע מן העבר ושות'.
 
למעלה