היום בתפוז
אנשים

../images/Emo39.gif היום בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

היום בשעה 18:00 טל רבינוביץ מרצה בנושא אלימות במשפחה ומחברת הספר "כלה ונחרצה" תענה בפורום "אומרים לא לאלימות!" לשאלות הגולשים בנוגע לגורמים השונים לאלימות במשפחה וההתמודדות עם אלימות במשפחה.
איתי בר חוה, רופא נשים המתמחה בפריון ומחבר הספר "פוריות מאלף עד טף" יתארח הערב בשעה 20:00 בפורום פוריות.
איך בוחרים מטפלת לילדים? מחר בשעה 8:00 בבוקר תתארח בפורום להיות הורים לימור גבע, מנהלת חברת kids העוסקת באיתור ומיון של מטפלות לתינוקות וילדים ותענה לשאלות הגולשים בנושא בחירת מטפלת.
תחרות סיפורי הרונים יוצאת לדרך!
איך משתתפים? בוחרים את הרון שאתם אוהבים- ועל פי המשמעות שלו, כותבים תסריט למדיטציה. הסיפורים הטובים ביותר יפורסמו באתר הרונים הישראלי והסיפור הטוב ביותר יזכה בטיפול עם רונים! אז למה אתם מחכים? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1281&msgid=65208323

RaVeN IYI

New member
נצל"ש ראשון ^0^

קודם כל, אני רוצה להגיד לתפוז אנשים מודיע, שאני אממן להם ת'אמאמא אם הם יגידו לי את זה שוב >0<;; כבר יש לי מממן אחד, והוא נקרא אבא *-* ועוד אחד בשם סבא XD ועוד אחד בשם עבודה XX;; שזה בעצם בייביסיטר שאני אפילו לא רוצה כסף עליו ^^;;;;;;; ואני שוב מבלבלת ת'שכל. שנית, אני רוצה להודיע........... שאני עייפה ;; לא ישנתי כל הלילה ואח"כ היה לי לימודים ;; ואז היועצת קראה לי XX;; וישבנו לדבר יחד עם הפסיכולוג של בית הספר XX;; זה כי אני מיוחדת ^^ XX;; והמורה לתושב"ע דיבר עם אבא שלי ;; והמחנכת דיברה עם היועצת XX;; ואני תמיד נכנסת לצרותתתתתתתתתת ;; שונאת ביצפר >.<;; במיוחד בימים המעטים שאני נמצאת שם >.> בכל מקרה.... קיבלתי מחמאה מחן XX;; היא אמרה שאני מציירת יפה XX;; איזה יופי XX;; והמורה לתקשורת כמעט העיפה אותי מהכתה XX;; טוב, היא העיפה אותי מהכתה, אבלאבל לא יצאתי >.<;; כיכי לא רציתי לצאת >.<;; כי אין שולחן בחוץ ;; ואם אין שולחן איך אני לצייר?? ;; אזאז נשארתי P= וניתקתי לאנשים את הטלפון בפרצוף XX;; וצרחתי על המורה שהיא כלבה ושהיא צריכה למות ^0^ XX;; והיא שלחה אותי למנהל אבל המנהל היה עסוק ^0^ ^^;;;;;;;; ובכל זאת אמר שלום לרייבן, משתמש בשם המשפחה שלה (ארג. יש לי שם פרטי. תשתמשו בו!...... או שפשוט אל תפנו אליי >.<; מורים איכסים.) והמנהל שאל מה שלום רייבן ^^ וחשב שהיא באה אליו להגיד צהריים טובים XX;; והמורה נדפקה P= ואז רייבן הרביצה לילדה שנגעה לה במחברת >.<;; כי אף אחד לא לגעת בדברים של רייבן בלי רשות <.<;; כי רייבן מחורפנת בלי שינה XX;; ואם כבר דיברנו על דברים שאסור לגעת בהם.. בת דודה שלי לומדת בביצפר שלי..............................-.- שזה אומר שהיא באה כל בוקר לכתה שלי, כל הפסקה וכל רגע חופשי שיש לה. מה שאומר שהיא נוגעת לרייבן בציורים על השולחן ;; ומקשקשת בלורד ירוק זוהר ;; ומתעסקת לרייבן בקלמר >.<;; שדרך אגב רייבן שכחה היום. מה שאומר שבתדודהשלרייבן לחטוף מכות ^.^ כי רייבן לא ישנה בלילה ;; כי רייבן לכתוב פיק ביאקויה/יורואיצ'י XX;; כי רייבן לא להצליח להירדם.. שיהיה. אזאז רייבן להביט בבתדודה שלה באיום, ובת דודה שלה להחזיר דף אל השולחן בהבטחות שהיא לא לגעת. ואז רייבן לתת מכה לבתדודה שלה בכתף.. XX;; והבתדודה השרמוטה(כתה ז', אגב.) נתנה לה בחזרה.. ורייבן אמרה לה שאם היא לא תבוא מרצונה החופשי לחטוף מכה(כי רייבן להיות חייבת לתת אחרונה P=) אז היא לחטוף אפילו חזקה יותר.. XD ורייבן, ואתם יכולים לשאול ג'ין צ'אן, כי היא להיות אצל רייבן שישי כשהבתדודה להיות ולחטוף ממנה מכות, נתנה לבתדודה מכה כשהיא חזרה.. ^^ וככה נגמר הסיפור. XX;;;;;;;; אני עייפה ;; אני לא יכולה להישאר ערה יותר ;; אני צריכה שעות שינה ;; אני צריכה כדורים ;; אני צריכה טיפול נפשי ;; ואשפוז ;; ושינה ;; ושוקו P= ;; ושינה.. וקאי ;; ובישים ג'ינג'ים *-* ;; וכרית מאגניבע של רייבן. ורייבן ללכת עכשיו לישון ;; כי צריכים לאסור על רייבן לכתוב בפורום בלי לישון לילה לפני -.- כי רייבן לא בסדר בראש. ורייבן ללכת לישון XD ג'ה נה P= נב. לאלה שקראו על לפה XX;; קבלו תמונע XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ו..אממ.. אם אתם מתכוונים להגיב.. תכתבו "אפונה" כדי שאני אדע שאתם קראתם עד לפה P= ואז אני אכתוב לכם פיק קצר, או סתם פיק עם כמה חלקים, באיזה שיפ שתרצו ^^ לא שזה משהו טוב XX;; אבל עדיין P= ג'ה.

Neon taichou

New member
אפונעעעעעעעע

לשלוח לי ביאקויהיורואיצ'י! הרי אני ביקשתי את זה >< גם את מציירת על שולחנות? כל השולחן שלי מלא בקשקושים של בליץ'. ^__^ אשמח לראות ציור שלך פעם.

Violettecat

New member
אפונה ^^

וואו בחיי שהיה לך יום עמוס... בנות דודות קטנות זה איכס, איזה מזל שאין לי כאלה.... לכי לישון! זו פקודה!

Jifannit

New member
עפונא! D:

ישלי תמונה. *מרגישהחשובה* DDD: הו, את קשוחה >.> ואמיצה XD אני ילדהטובה;.;. אני להיות תלמידה שקדנית חרשנית שהממוצע של לא נמוך מ96. ~.~ שהיומ כמעט הייתה בהיסטריה כי השיעורים שלה למחשבת היו בלוקר והמורה כבר כמעט נכנסה לכיתה [והיא מכסחת את מי שמעז להיכנס אחריה], אז היא הפעילה את כישוריה ולאחר בעיטה וחצי היא פרצה מנעול גרמני! ^O^ ורצה לכיתה כשהיא צורחת, "תלמידה של איקה עוברת ואיקה בכיתה, פנו דרך!" והחליקה בכניסה ודפקה את הראש בשולחן של המורה. שהמורה עמדה לידו. והמורה הסתכלה עליה במבט מפחיד ומוזר. ואז שפשפה את ראשה, איפה שקיבלה את המכה, קמה, אספה את השיעורי בית שהיו בתוך קלסר והתפזרו משומה, מלמלה "סליחה, הלוקר לא נפתח..." והתיישבה במקום שלה בקצה הכיתה. ואז תמיר, נדב, גפן, גילי, לי, נמרוד, ליאן ורן, גל, וירין, שיושבים סביבה, אמרו לה שזה היה... מדליק X_X וואטדהפאק? X_X מי אומר בימינו "מדליק"? XDDDDDDDDD טאמפ. אני להצטרך לשיר בטקס יצחק רבין~.~ קראתם עד פה? קבלו מכה מרייבןצ'אן[: לא קראתם עד פה? קבלו שתי מכות מרייבןצ'אן[:

Neon taichou

New member
ה"טקס" יצחקרבין שלנו הוא הליכה.

ברגל. עד לכיכר. ואז ילד אחד ינעץ דגל. ואז חוזרים. בהליכה. מווווווווווווווווווווווווווות!!!!!!1111111111

Neon taichou

New member
אני בטוחה שלא >__<

נכון שאת מרשה לי לצבוע את זה? נכוןנכוןנכון? T_T

למעלה