היום הופעה בזאפה הרצליה

veredmp

New member
../images/Emo39.gif היום הופעה בזאפה הרצליה ../images/Emo39.gif

נו? מריחים כבר את הסוף? עוד דקה וחצי נגמר הסבב האקוסטי. היום מירי מגיעה בפעם האחרונה לזאפה הרצליה. מי מגיע? ההנאה מובטחת! תהנו, תשירו, תצחקו ותדמעו ואח"כ תבואו לספר לנו על החוויה

הייתי אמורה ללכת להופעה הזאת אבל עקב תאונת

דרכים קטנה שהייתי מעורבת בה וכאבים שיש לי מהפגיעה ביטלתי את הכרטיסים.תיכננתי על ההופעה הזאת. למי שהולך שימסור למירי המון הצלחה באלבום החדש.לפחות הייתי בהופעה אחת בסיבוב הזה.בסיבוב הבא שיהיה בטח כבר בשנה הבאה אני אפצה את עצמי פעמיים.אני מקווה

BRANGELINA

New member
כיף לכם!תהנו!(בטח אתם כבר נהנים..)

אני אחכה עוד דקה וחצי עד להופעה האחרונה.... בא לי כבר שיגיע!!!

veredmp

New member
!!if you love me scream

אז אם תהיתם, מירי היתה אתמול בהופעה של מדונה. ואיך אני יודעת את זה? כי היא סיפרה לנו על זה. במשך כמה וכמה דקות
היא גם אמרה לנו לקום וללכת עכשיו למדונה! אח"כ הודתה לנו על זה שאנחנו בכל זאת נמצאים אצלה, והסבירה שההופעה היום תממן לה את מה שהיא שילמה אתמול
בתור מחווה למדונה (וכי לקח כמה דקות עד שסידרו לה את האוזניות שיעבדו) היא שרה קצת מ"like a virgin". עפר התארח. הם לא שרו את הדואט, רק את "ולרגע נדמה" ואז עפר שר את "לוקח ת'זמן" כשהפעם מירי נשארה על הבמה (וניסתה לגנוב לאורי את המיקרופון שלו, לא הצליחה
). "לשם" היה מהמם, היא נתנה לקהל לשיר יותר מבד"כ (כל הבית והפזמון הראשונים) וזה היה ממש מקסים. כל שאר הביצועים היו מהממים כרגיל
תמונות בהמשך

veredmp

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

זה ב"לשם" כשהיא נהנתה לשמוע את הקהל שר

veredmp

New member
../images/Emo195.gif

נזכרתי עכשיו בעוד משהו. כשמירי סיפרה את סיפור הצבא שלה אמרה ששתי האחיות שלה היו בשטחים וברמת הגולן, והיא גם רצתה להיות קרבית, ושאבא שלהן מאוד רצה בנים ולכן היה מאוד גאה בהן. אורי ענה לה שאמא שלו מאוד רצתה בנות
על זה מירי הגיבה שאפילו מילואים הוא עושה בלי מדים. היא רוצה לדמיין אותו עם מדים, מזיע, רץ בגבעות ובמקום זה הוא הולך עם קלידים לראשון

איריס מ

New member
שמחה שנהנת ../images/Emo13.gif נשמע שהייתה הופעה מקסימה

על השיתוף ועל התמונות היפות

../images/Emo99.gifמירי התגעגעתי

מירי שיתפה אותנו בחוויות מהופעה של מדונה - כאשר היא אמרה את המשפט ש- ורד כתבה בכותרת ואנו אפילו צעקנו- היא הופתעה שזה עובד גם בזאפה
היא גם סיפרה על זה שאם במהלך ההופעה הזזת את הראש לשניה פספסת משהו
היא גם אמרה שמדונה זייפה (אורי: זה אחרי שרצה המון, את היית חוטפת התקף לב
היא הקדישה לאחותה שהיתה לה אתמול יום הולדת את שיר לשירה ואמרה שהיא יותר שחקנית ומצחיקה ממנה ואף צוטטה את אורי שאמר שהיא במקצוע הנכון - גננת
לטל ליהיא היא הקדישה את אף אחת אאל"ט. שעפר עלה הוא סיפר שהגיע מהתנדבות לכבוד ילדים שאין להם מה לאכול לחגים- מירי: ושרת? תכין להם משהו לאכול, אולי עדיף שלא לפי איך שאתה מבשל
ושוב, היא אמרה שזה שיר חדש ששומעים בבכורה לפני ששרו את "ולרגע נדמה", לי לא היתה אפילו תחושת תקווה שזה באמת נכון, אני כבר ידעתי
כאשר עפר שר את לוקח את הזמן מירי ישבה לצד בעלה אורי זך וניגנה עם בתוף, היה גם דיון מעניין למס' רגעים אם זה תוף מרים או לא
המצחיק בעיני שהיתה מישהי בקהל שדרשה בקול רם את שירה ושיר תקווה- חבל שהיא לא יודעת שזה גם ככה בליינאפ, בהתחלה מירי רצתה לשיר לה רק בית אחד משירה אבל בסוף שרה את הכל. כמובן שהיא סיפרה את כל הסיפורים הידועים- עם צדי צרפתי, שירות צבאי אבל הכי נהניתי מהסיפורים החדשים
היתה הופעה מהממת

למעלה