היי ג'סיקה

אנגלה3

New member
../images/Emo39.gifהיי ג'סיקה

מה שלומכם? איך שם בדרום?
מזמן לא שוחחנו, מקווה שתתקשרי כשתתפני קצת מכל המטלות ב
החדש. בכל מקרה אתמול שחר נרדם בתנוחת X, ונזכרתי בדניאל, ראיתי תמונה כזו שלו בפורום, עמדתי מעליו ופשוט חייכתי. מדהים איך שהם מסתגלים לכל מצב... נשיקות
אנג'לה.

פרלמנים

New member
הי יקירה

תודה שאת דואגת, אנחנו עובדים קשה ומתרוצצים המון בסידורים (כל קפיצה הכי קטנה לעיר הקרובה-באר שבע, זה 45 דק' נסיעה
) לצערי הרב היינו אתמול במיון עם דניאל, יש לו חום גבוה ובסוף חושבים זה מחלה ויראלית, כמובן... אז אני מבטיחה לחזור להיות בקשר ברגע שיהיה לנו אויר... נשיקות,
התמונות ששלחת לי במייל מדהימות! לא הספקתי לענות, אבל תמשיכי לשלוח כאלה פינוקים... ג'סיקה

יו מסכנציק, מה אמרו לו?

וירוס? תמיד זה ככה הכל ביחד, מתחילים משהו אחד והרבה דברים מצטרפים, לפעמים הם לא סימפטיים מאחלת בריאות טובה נקווה שכבר היום הוא מרגיש טוב יותר, הוא בבית? תרגישו טוב אורית

פרלמנים

New member
אורית בוקר אור

כן אנחנו בבית. היינו במיון של סורוקה כל היום אתמול, ושחררו אותנו להמשך מעקב של הרופא שלנו. יש לנו תור היום. היה לנו לילה סיוטי, חום 39.4 שסירב לרדת עם אקמול ונורופן... רק אמבטיה פושרת קצת הקלה על הסבל. עכשיו טפו טפו יותר טוב, מקווה שהשיא מאחורינו, היום יש לנו תור לרופא (עדיין לא מכירים אותו) ומקווה שמעכשיו רק ישתפר. נשיקות, ג'סיקה אגב, המיון ילדים של סורוקה מעולה. יש יחס טוב, אין עומס והרופאים מקסימים.

אנגלה3

New member
היי ג'סיקה../images/Emo10.gif

מסכן קטן, הם כאלה חסרי אונים כשהם עם חום, מקווה שזה וירוס קצר, כזה שחולף מהר. הרבה הרבה בריאות
. גם אנחנו עברנו בשבוע שעבר יומיים עם חום 39, אבל זה היה בגלל החיסון של 4 חודשים, בכל זאת הוא היה זרוק ואני רק יכולה לדמיין מה עובר על דניאל ועלייך, שיעבור מהר ותעדכני מה קורה איתו.
אנג'לה

פרלמנים

New member
הי מותק, תודה על העידוד

מה שלומכם? אני מתגעגעת למתוקי שלך, ולא היה מזיק לפגוש שוב גם את הבובה הבכורה... מה איתכם? נשיקות

אירנה ק

New member
תרגישו טוב../images/Emo24.gif

הלב נקרע
לראות אותה חולים ואין במה לעזור. החלמה מהירה. הרבה
לגיבר הקטן

אנגלה3

New member
מה שלומכם הערב?

ירד החום? איך דניאל מרגיש? מקווה שיותר טוב.
אנג'לה

פרלמנים

New member
ככה ככה

החום אומנם טיפה ירד, דניאל הלך לישון עם 38, שזה סביר יחסית לאתמול, אבל התעורר פתאום עם נזילת דם מהאף..
דיברתי את הרופאה, שאמרה לא לדאוג, זו תופעה שכיחה בחום וביובש.אני ממש נבהלתי בכל מקרה היה יום די קשה ומעייף ואני גמורה מעייפות. מקווה שמחר יהיה יום יפהף בריא וקל! נשיקות נשיקות, לך ולבנים המתוקים
אלמוג
ושחר תודה ג'סיקה

אנגלה3

New member
תרגישו טוב יקירה

ולגבי האף, גם אני סבלתי מהתופעה הזו בילדותי, החום גורם להתפוצצות נימים ולכן יורד דם, תקפידו על שתייה מרובה, מה שאני בטוחה שאת עושה
. לילה שקט ורגוע.
אנג'לה.

פרלמנים

New member
לילה קשה עבר על כוחותינו

שוב דניאל העלה חום ל 39 בסביבות 1 בלילה, והיה ער שעתיים וחצי במסכנות ובנודניקיות הצפויה לתינוק עם חום.. הבוקר דווקא מצברוח טוב לפשושי הקטן, אבל אני... ע י י פ ה
והציצי שלי ע י י ף
מקווה שהיום יהיה שיפור, אחרת אני אהפוך להיות סמרטוט
נשיקות לכולם... ג'סיקה

למעלה