היי Livia

../images/Emo39.gifהיי Livia

מה שלומך? רציתי שתדעי ששמי האמיתי הוא ליעד סטריקובסקי והדר זוהי אחותי לא שיניתי את השם.היא מתכתבת בפורומים אחרים והיא אמרה לי על הפורום הזה וכך יצא שאני משתמשת בשם שלה. אני מחולון ואת? האמת שבטלנובלה החדשה של אריק לא משתתפים שחקנים המוכרים לי כך שאני לא יודעת מי תהיה זוגתו אלא נצטרך לחכות לכתבות שכתוב שם עליהם. אני יודעת על הטלנובלה החדשה של קרולינה שדרך אגב הרבה שחקנים מנשים מאוהבות משתתפים בה ואני יכולה לנקוב בשמות רק שזה נראה לי לא הכרחי. אני לא דוברת רוסית אך אני ממוצא רוסי וסבתי מתרגמת לי את הסידרה והיא דוברת רוסית בתה,אמא שלי מבינה אבל בקושי ככה שהיא לא יכולה לתרגם לי. בקשר לאריק וקרולינה רני יראה עכשוי תמונות שלהם מחוץ לצילומים ותגידי לי את מה את חושבת שקרה ביניהם. טיאגו וורקמן יהודי רק שתדעי. אני יראה לך הרבה תמונות עכשוי של כול מיני עם הסברים, תתכונני!!!

L i V i A

New member
היי ליעד ../images/Emo24.gif

וואו, תודה רבה על כל המידע והתמונות המדהימות והנפלאות
האמת שאין לי מושג אם היה ביניהם רומן, אבל אם כן, חבל שהוא הסתיים
אני מגבעתיים, ואני דוברת רוסית... דרך אגב, ביום שני הבא הטלנובלה מתחילה בצ'ילה בערוץ 13, שמשודר גם באינטנרט(בדיבוב לספרדית)! גם אני שמעתי על הטלנובלה החדשה של קרולינה, ונראה לי שבהמשך יביאו גם אותה לערוץ הרוסי(כי הם משדרים שם תמיד טלנובלות מצליחות מברזיל, ועכשיו הם משדרים את "נשים מאוהבות" ואת "האחד")... לגבי הטלנובלה של אריק, אני יודעת שישחקו שם ממש מעט שחקנים מוכרים, ביניהם השחקניות שמגלמות את מרינה וסילביה ב"נשים מאוהבות" וגם אלה שגילמו את דונה ג'ורה, סמירה ומוחמד ב"האחד". את אחותו של אריק תגלם שחקנים בשם ג'יזל איטייה והיא שיחקה בטלנובלה "אספרנסה" שתשודר אצלנו בסתיו... גם רציתי לשאול אותך - איזה דמויות ב"נשים מאוהבות" את אוהבת, ואיזה לא(חוץ מקלאודיו ואדוויז'ס). אני מצרפת כמה תמונות שמצאתי מתחילת הצילומים ברוסיה, מקווה שתאהבי...

למעלה