הפרק היומי

../images/Emo39.gifהפרק היומי../images/Emo39.gif

שם הפרק:יום הולדת לסברינה בפרק:זה היה יום הולדת לסברינה,סברינה הזמינה את ג'וש ליום הולדתה אח"כ סברינה הודיע לדודות שלה שג'וש מגיע הערב לחגוג את יום הולדה.לפתע מגיע שיחת טלפון מפתיעה מדודה אירמה היא אמרה לדודות שהיא שמעה שיש בן אנוש ששמו הארווי קינקל שיודע שסברינה מכשפה והדודה אירמה רוצה לבחון את הארווי על שהוא לא יספר לאף אחד שסברינה מכשפה.הדודות היו בשוק והן עשו הגרלה מי יספר לסברינה על החדשות המפתיעות והילדה זכתה חחח הילדה למחרת באה לספר לסברינה על כך שהיא צריכה לבטל את הפגישה עם ג'וש ולקחת את הארווי לבית,היא סיפרה לה ואחרי כמה דקות לעכל את המסר היא הלכה לגו'ש סיפרה לו שהיא חייבת ללכת והיא ביטלה את הפגישה אח"כ היא התקשרה להארווי ואמרה לו על הנאמר הוא הסכים אך ידוע לכם שהארווי יוצא עם מורגן והם היום צריכים לצאת באותו יום אז הוא שיקר לה שהוא צריך ללכת לחווה שלו כי זה מקרה חירום ומורגן הסכימה לו ללכת בתנאי שייתן לה מעיל פרווה משם חח הוא בא והדודה אירמה באה ובחנה אותו שמה לו מכשיר אמת ושאלה אותו שאלות אם הוא ייספר למשהו על שסברינה מכשפה וכו' עד שהגיעה שאלת הסיכום,שאלת הסיכום הייתה אם דודה אירמה מושכת חח אז הארווי ענה שמבחוץ היא יפה אבל מבפנים היא רקובה ומגעילה חח וכך היא החליטה שהוא ראוי מאוד. ג'וש קנה מתנה לסברינה והלך לבית שלה כדי לתת לה אותה וכשהוא בא הוא ראה שסברינה שיקרה לו שהיא בכלל לא מארגנת מסיבה והיא באה ומחבקת את הארווי והוא חשב שהיא חברה של הארווי בסתר אז הוא עזב במהרה את המקום,ג'וש לוקח את המתנה שלו ותורם אותה לבית תמחוי וגם שחכתי לספר שרוקסי יוצאת עם אחד מוכר(זמר רוק) שקוראים לו אייזיק הנסון רוקסי מחכה לו והוא לא מגיע אז היא עוזבת לבית תמחוי ומורגן שנשארה לבדה בבית מחכה לאייזיק והוא מגיע והוא מציע לה לבוא איתו לבית תמחוי בלימוזינה שלו אז הם הולכים בקיצר סברינה מתקשרת לג'וש וגו'ש היה באמצע לחלק מתנות לאנשים הנזקקים והוא עונה ואומר לסברינה שהוא לא מדבר איתה אז היא המומה ושואלת למה? והוא סיפר לה הכל והיא בסוף שיכנעה אותו שהיא בכלל לא יצאה עם הארווי והם רק חיבקו זה את זה בגלל המתנות(שיקרה לו) וזהו.(סורי סורי סורי שזה כל כך ארוך חח)

../images/Emo44.gifתיקון טעות..../images/Emo9.gif

השם הוא אייזק הנסון, לא אייזיק
והנסון גם הופיעו בבית תמחוי בסוף הפרק..[
] הנה קצת תמונות מהפרק..

hagut

New member
איזה פרק חמוד!

רק עכשיו ראיתי, כי הקלטתי אותו כי הייתי אצל סבתא שלי ולא יכולתי לראות... פרק מתוק!!! במיוחד סיילם (נו ברור
) תגידו לי, זה רק אני או שכמעט כל מי שבפורום אהב בשלב כלשהו בחייו את המורדים?

sisty

New member
*באיחור* זה היה פרק יפהפיה!!!

מכל העונה, את זה ואת השני הכי אהבתי
.

למעלה