הרבלייף שינתה את חיי

shymz12

New member
../images/Emo39.gifהרבלייף שינתה את חיי

ראובן זכריה קבל ח"ח הבנו שאמנון לוי והצוות הכינו לך פח... לא נזכרה אף מילה אחת שהתחקירן השתתף באירוע והצהיר שהוא רוצה להצליח בגדול ,אך אין לו כסף על מנת להקים את העסק ! כמובן ששכחתם להסביר מהי שיטת ה-MLM כמפיץ של מוצרי הרבלייף (שחייו השתפרו כתוצאה משימוש במוצרים) הבנתי את שיטת ה-MLM כנראה שהתחקירן שלכם סובל מאינטיליגנציה נמוכה ולא הבין את השיטה (אני מקווה שאתה מרוצה ממשכורתך) אנחנו מפיצי הרבלייף בוחרים את הלקוחות שלנו ואת המפיצים שלנו לא כולם יהיו לקוחות ולא כולם יהיו מפיצים,אבל מפיץ שרוצה להתקדם לדרגה שמתחילה את העסק יקבל את כל התמיכה מהחונך שלו על מנת להתקדם...אנחנו לא מחליטים עבור אחרים, אלא מראים את ההזדמנות העיסקית לכל מי שמסוגל להפריד בין שמועות לעובדות תגובה אל צוות התחקיר ומר אמנון לוי הנכבד הרבלייף עובדת כמעט 25 שנה עידן ההיי טק של ה-121 הינו עידן הוולנס ולהרבלייף יש את המענה! מכשול שולי וזניח כמותכם לא יהווה בעיה עבור מפיצי הרבלייף ,אנחנו מאמינים במוצר ,אנחנו חיים את המוצר ,תעשו לכולם טובה אחת גדולה במקום לפגוע באנשים שעוזרים לציבור הנכון להגיע לעצמאות כלכלית או לקבל תוצאה בריאותית תמשיכו להתעסק בנוכלים ורמאים,ניסיתם להציג את מר זכריה כנוכל לא ממש הצלחתם כיוון שכסף לא נלקח מהתחקירן שלכם ...תבדקו את עצמכם אולי צריך להקים תוכנית שתחקור את האמינות שאתם משדרים על מנת לזכות בעוד קצת רייטינג ....לכו ללמוד מה זה שיווק רב שכבתי (צופה קבוע מאוכזב ולשעבר של התוכנית המטופשת שומר מסך) נ.ב. מעניין אם התגובה תשאר או שגם כאן תשאירו את מה שעובר צנזורה,זו אינה תגובה רשמית של החברה אלא של מפיץ עצמאי שנדהם מצורת ההתייחסות שלכם בנסיון נואש להלביש תיק נוכלות,יש מספיק נוכלים אני ראיתי בתחקיר שלכם התעטפות עצמית בצעיף הנוכלים...

oren360

New member
קשקוש רב שכבתי

אתם בהרבלייף מזמן נמאסתם על אנשים בארץ ובגלל זלזול באינטליגנציה של אשים אתם נשארים ללא פרנסה ועבודה , כן בוא תראה לי את מאות אלפי השקלים שאתה וחבריך עושים בחודש
קשקשנים מה שאתם עושים זה משחק הפירמידה משמע חבר מביא חבר שמביא חבר כל שאר הבבל"ט זה בשביל שתוכלו לישון יותר טוב בלילה עם המעשים הפלילים שלכם , חסרי מצפון שכמותכם. רוצים לתת עבודה לאנשים ? תבורכו אבל אל תהפכו דורשי עבודה תמימים ללקוחות ותרויחו על גבם עוד לפני שהם התחילו לעבוד , ועל כך תשרה עליכם הקללה.

shymz12

New member
אתה צודק !!!

זה קשקוש אני לא מרוויח מאות אלפי שקלים לא טענתי כך מעולם.... אתה באמת חסר אינפורמציה על שיווק רב שכבתי אם אתה מכנה את זה "קשקוש רב שכבתי" אבל זו זכותך... הרבלייף עובדת בישראל משנת 90 כך שזה לא פלילי ,אלא חוקי וכשר למהדרין אני יכול לציין מספר שוטרים שעזבו את המשטרה והיום עובדים בהרבלייף ורוב הלקוחות שלהם שוטרים בקשר למצפון אתה צריך לפנות לממשלה שהיא מתעלמת מחוסר תעסוקה... נקודה נוספת הרבלייף זה לא מתאים לכל דורשי העבודה אלא לאנשים שמחפשים שקט כלכלי לחיות בלייף סטייל בלי בוס על הראש והפירמידה שאתה היום חי בתוכה בלי לשים לב ..הבוס שלך והבוס שלו והמנכל שלהם מרוויחים את רוב ההכנסה והפועל עושה את רוב העבודה אם זו לא פירמידה אז מה כן ב- M.L.M זה שונה אתה יכול להרוויח יותר מזה שהביא ולימד אותך.. יש ספרות בשפע על הנושא אם זה מעניין אותך... אני חושב שדשנו מספיק בנושא לא נראה לי שאתה בשל לקבל את זה אבל אולי אני טועה שיהיו לכם חיים נפלאים עם או בלי הרבלייף...

koby222

New member
לא צריך

לא צריך להיות גאון כדי לראות שאם משהו נראה טוב מידי אז הוא באמת כזה... ואולי תסביר איך הרבלייף שינה\שינתה את החיים שלך כמו שאתה שב וטוען? ואם אתה צוחק על אנשים בלי עבודה או אנשים שלא מרוויחים הרבה אולי תספר לכולנו כמה אדוני הנכבד מרוויח בחודש?
משום מה יש לי הרגשה שזה מעט מאוד אם לא כלום.

בובי

New member
תתחילו לקרוא מעט ספרים

על השיווק המרושת ולמה עוד כ 10 שנים רוב העסקים בעולם יעבדו בשיטה הזו אני אתמול בערב חזרתי עם 2450 ש"ח בצקים מצטער זה היה ערב חלש. בארץ יש למעלה מ 60 איש העובדים בהרבליף המרוויחים מעל 40 אלף שח בחודש צריך לעבוד בהרבלייף הרבה יותר קשה מכל עבודה אחרת זו לא התעשרות קלה אבל היא פשוטה יחסית. מי שרוצה לראות חלק מהאנשים האלה שיצור עימי קשר במסרים. אבל קודם תקראו קצת ספרים בנושא יום טוב

koby222

New member
אתה חי באשליות דבר ראשון

אם אתה חושב שמישהו יאמין שהרווחת 2000 שקל ביום. אנשים שמנסים להתעשר בדרך הקלה לומדים בדרק הקשה שזה לא עובד
ואתה יכול להמשיך ולנסות למכור את הפירמידה שלך...בהצלחה לך.

בובי

New member
זה לא דרך קלה היא קשה יותר

אך גם מתגמלת יותר. אתה יכול להמשיך לא להאמין הצקים אצלי בבית בדרך לבנק

shymz12

New member
לא צריך להיות גאון !!!

האם היית בכנס של הרבלייף ? האם ביקשת ממשהו לראות צ'קים ? או שאתה אוהב לשבת ולזרוע רעל ? יש לי הוכחות רפואיות שהרבלייף שינתה את חיי ? יש לי הוכחות רפואיות גם של חברים שהרבלייף הצילה את חייהם ? לא צחקתי על אנשים ללא עבודה ואין שום צחוק בתגובה שלי !!! הכעיסה אותי הגישה של צוות שומר מסך נגד הרבלייף ,תנסה ליצור קשר עם ערוץ שתיים ותראה את מספר האנשים שאוהבים ומוכירים את הרבלייף ואני לא מדבר על מפיצים אלא על לקוחות מרוצים שזועמים על הצגת הרבלייף באור שלילי. אין לי מושג מי אתה ומה רצונך ,אם נפגעת בדרך כלשהי ממפיץ של הרבלייף עלייך להסתכל על זה כאינדיבידואל,הרבלייף שלי ושלו שונים ,המוצרים זהים הגישה והעסק שונה. תבדוק את עצמך מאיפה באה השליליות או שאתה שלילי לגבי כל דבר ,תנסה לחשוב לרגע אחד מה אתה באמת יודע על הרבלייף (תבדוק בשיאי גינס מה חוללה הרבלייף ,תופתע מהתגליות אני בטוח) ואני אשתשמש במה שרשמת !!! "לא צריך להיות גאון כדי לראות שאם משהו נראה טוב מידי אז הוא באמת כזה... "

zandan

New member
אתה מתאמץ לחינם...

תראה גם אני התפתתי לעבוד בהרבלייף האמת שזה כנראה עבודה בעיינים ואתה מנסה לחינם לשכנע אנשים אחרת כל עם ישראל היו היום עובדים בחברה אם זה היה כזה מציאה... ברגע שחברה מתבססת על מפיצים פרטיים הסיכויים גבוהים שיהיו הרבה חאפרים וכך קרה, אם תשאל כל אדם שני ברחוב על הרבלייף גם כאלו שלא ראו את התוכנית הוא יגיד לא תודה וזה מסיבה פשוטה כולם שמעו וניסו ולבד גילו את הבלוף גם סוכנים לשעבר אז אולי קנו אותך אבל יש על סוכן "מצליח" יש עשרה שלא... המצליחים הם הסוכנים הראשונים שעושים כסף על הגב שלך! וזה לא משנה אם תמכור או לא כי את הכסף שלך כבר נתת וזה לא משנה אם תמכור או לא, ובגלל זה גם אי אפשר לפטר עובדים כי הכל בלוף!

Ofnonim

New member
כנסו, זו חובה

שלום שי, אינ מכיר אותך מהארגון של א.ל. אני גם אחד מנפגעי הרבהלייף מכמה סיבות. ראשית חברים, אהיה כנה, יש לחברה מספר מוצרים טובים ביותר, אך היא לוקה מאוד בתחום הארגוני. המכירה הינה בעייתי וקשה, וכן הציבור בארץ אינו כזה תמים. יש לי כמה דוגמאות של אנשים שהתפתו, קנו סחורה, לא הצליחו, ולא ניתנה להם כלל אפשרות להזדכות על הכסף שהושקע . אנשים חשבו שמכירה זה בשבילהם וגילו את טעותם אפילו אני נתקעתי עם סחורה שאין לי סיכוןי למכור אותה. אני פונה לכל המעוניין, לא להתפתות פי שרבים עשו. גם אותי לחצו וגם אני השקעית 16000 ש"ח ויותר. בפועל, מספיק להשקיע כ- ב4000 כדי להגיע לרווח קמעונאי של 75%, ויש הבדל בין 4000 ל- 16000. אולי אתה תוכל להסביר, למה החברה לא מסכימה להחזיר מוצרים או להחליף לאחרים, אלא רק בתוך הארגון. מעבר לזה, לא קיבלנו אף ליווי רפואי מהארץ, אלא רק שמות של רופאים מחו"ל שממליצים על המוצרים. לא מצאתי רופא אחד שיצדד במוצרי החברה. אנחנו לא רופאים אלא מפיצים, ללא ידע רפואי נרחב. אני, לאחר כ- כשנתיים של פעילות אומר לכולכם, להתרחק, כמו מאש.

בובי

New member
כמה תשובות

ראשית יש הרבה מהצדק בדברים שלך. אני לעולם לא לוחץ ולא משכנע לא לעשות תוכניות ולא להצטרף לחברה אני מציג את האפשריות ואתה צריך להחליט. יש לי הרבה לקוחות משהו בסביבות ה 14 לקוחות לטווח ארוך וזה הולך ועולה זו מדיניות החברה לא להחזיר מוצרים זה נתון שכל אחד צריך להבין לפני שהוא מצטרף. כמו בכל עסק גם אם תפתח בית קפה ולא תצליח לא תוכל להחזיר את הכסאות השולחנות וכל השאר לחנות. זה עסקי לחלוטין ובכל עסק יש לך סיכוים להצליח וסיכוי להכשל אין שום עסק של 100 אחוז וצריך להסביר זאת ולהיות כנים בהתחלה. בקשר לרופאים יש לי רופא שלא עובד עם הרבלייף והוא ממליץ על המוצרים בפה מלא. אנו לא רופאים וזה לא תרופות והמטרה לא לטפל בחולים או לרפא מחלות אנו עוזרים לאנשים לרדת במשקל ולשמור על הבריאות. אני טס היום לאיטליה הרבלייף תשיק בקרוב קו חדש של מוצרים יום טוב לכם

אני הבנתי את השיטה

המפיצים משווקים\מוכרים למפיצים אחרים שהם בעצם גם הלקוחות, והמפיצים(לקוחות) משווקים\מוכרים למפיצים\לקוחות אחרים, והמפיצים(לקוחות) משווקים\מוכרים למפיצים\לקוחות אחרים,והמפיצים(לקוחות) משווקים\מוכרים למפיצים\לקוחות אחרים,והמפיצים(לקוחות) משווקים\מוכרים למפיצים\לקוחות אחרים, וככה יש הרבה לקוחות למוצר או בקיצור לפרמידה. וכמובן שיש הרבה תרמיות בשיטת השיווק\מכירה של המוצר, חלק כביכול מחפשים עובדים ומספרים כמה חייהם השתפרו ובלה בלה בלה , חלק הולכים למקומות קשים כמו קופות חולים ומחפשים אנשים קשיי יום ותמימים ובטח לא חסר תרמיות מאחורי ניסיונות השיווק, וכמובן שיש חלק שהוא המפסיד העיקרי שפשוט נשאר עם המוצר\הסחורה שקנה ביד ולא לוקח בזה חלק.

ברור שזה לא בשבילי -אני לא תמים

אתם הרי מחפשים אנשים תמימים. זה בסה"כ חלק מהשיטה - ברגע שמזהים מישהו ריאלי ולא תמים ,אז עוזבים אותו וחבל לבזבז עליו את הזמן, וכשרואים מישהו תמים, אפשר להתנפל על הטרף.

למעלה