התפקדות נובמבר

מיכמיך3

New member
אז אני אתחיל... ../images/Emo9.gif

שם: מיכל. מיקום: עיר בלי התקווה, פ"ת. גיל: 16 ו-5 חודשים. שיר שעשה את החודש: מרלין מונרו. תכנונים לחודש הקרוב: שתי מסיבות גיוס לשתי חברות שלי. תמונה:

animal bar

New member
לה לה לה. ../images/Emo79.gif../images/Emo211.gif

שם: קרן מרקוביץ'. מיקום: שוהם. גיל: 14. שיר שעשה את החודש: תמיד אוהב תמיד נפגע- איגי וקסמן, קופסא ליום- אפרת גוש, אחר כך- מוניקה סקס. תכנונים לחודש הקרוב: קונצרט שאני מופיעה בו על בס.
תמונה: אם יש.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif להלהלהלה

שם:
מיכל מיקום:
קיבוץ געתון
>< יש 3ה דיסקים, לא שיר אחד
. תכנונים לחודש הקרוב:
פייה. המון. תמונה
נהה.

linnn

New member
../images/Emo13.gif

מיכל את גדולה:] באת עם זה בדיוק בזמן כשאני חדשה שכולם יכירו אותי:]] שם: לין מיקום: נתניה גיל: 17 שיר שעשה את החודש: אין לי ארצ אחרת......(פולין) תכנונים לחודש הקרוב: יותר מידי תמונה מחשב חדש.....ואז לא תירוצ..

מיכמיך3

New member
אוי תודה! אני יודעת שאני גדולה,לא צריך להגזים

אבל את יכולה להמשיך להחמיא...

ססילייה

New member
שקט.

שם:לירון. מיקום: קריית ביאליק. גיל:19 שיר שעשה את החודש:ג'נגו-
. תכנונים לחודש הקרוב:מסיבת גיוס בשבת, הופעה כלשהיא בשבי ציון וגיוס D: תמונה: כוכבים כוכבים :)

I'm a supergirl!

שם: מאיהשל מיקום:בית גיל:15 שיר שעשה את החודש: Cristina Aguilera - Beautiful תכנונים לחודש הקרוב: דלקות אוזניים תמונה

אפרת P

New member
מדגמנת חזיות../images/Emo99.gif../images/Emo112.gif

בצורה יצירתית שיואו את כוסית חימצנת עוד?

ססילייה

New member
"מה החזיות רוצות ממני?"../images/Emo6.gif

אני לא מאמינה שעדיין לא הורדת את התחתונים מהקיר.

B a m b o o k

New member
../images/Emo187.gif

שם: צליל מיקום: באר שבע גיל: 16.7 שיר שעשה את החודש: אצלך בעולם-מאיר בנאי תכנונים לחודש הקרוב: הופעות הופעות הופעות
תמונה:יפה לי ערבי?

עדי D

New member
אז תבוא לבר כל יום ראשוןן.

שם: עדי מיקום: חיפה גיל: בינואר17 שיר שעשה את החודש: בוא לבר- אסון בראשון תכנונים לחודש הקרוב: היום טיול. ולקבו כבר שיעור נהיגה 1:| תמונה

למעלה