חברות חדשות בנות 40-50

BAHMAL

New member
../images/Emo39.gifחברות חדשות בנות 40-50

בוקר טוב ! אני גרושה בת 46 + ילדה בת 14 , רוצה להתחיל מחדש להכיר חברות חדשות גרושות בנות גילי בערך מאזור בקעת אונו אני בטוחה שיש עוד כמוני שמרגישות לבד אבל לא רוצות להיות לבד ניתן להשאיר הודעות במסר

kisslali

New member
שלום לך וברוכה הבאה

בהההה (?) יקרה, אני חושבת שזה ראוי להערכה שאדם אומר ומגדיר באופן כ"כ מפורש מה הוא רוצה ו/או צריך - כל הכבוד על הכנות. רוצה להציע שתנסי למצוא עיסוק שמושך אותך ואולי דומות לך, בסיטואציה כזו הרבה יותר קל להתחבר. למשל, במקום שאני לומדת יש 40 אנשים ומתוכם: 2 גברים בלבד (גרושים כמובן) ועוד לפחות 25 נשים בנות גילך -/+, גרושות או רווקות ולדעתי רובן היו שמחות למצוא חברות. נשמח אם תשארי להיות חברה וירטואלית שלנו, ללי

BAHMAL

New member
../images/Emo51.gifמחמם בלב

ברוכים הנמצאים, תודה לך kisslali עשית לי את היום !!!! ,בשמחה אשתתף בפורום זה ,התחלה טובה ושוב תודה. צדקת, אכן אני יודעת מה אני רוצה, אני לא משתתפת באף חוג כי הייתי מאוד עסוקה בבניית חיים חדשים כמו להיות עצמאית לגמרי ...(המבין יבין) וגם הייתי עסוקה בהקמת עסק פרטי שזה היה חלום במשך 20 שנים,הגשמתי את חלומי דיי בהצלחה ,גם עברתי דירה לפני שבועיים (מקום חדש מזל חדש), הכל כמעט מושלם ,אבל אין לי את מי לשתף בהצלחותיי,בן זוג לחיים מתאים עוד לא מצאתי לכן אשמח להכיר נשים כמוני בערך ומרגישות כמוני. bahmal

kisslali

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo50.gif../images/Emo49.gif - עוד משו?

לפי מה שאת כותבת זה בכל מקרה עניין של יום, גג יומיים. מתה לשאול אותך איך מצליחים להציב יעדים ברורים, לתקוף אותם, לכבוש אותם ובנון שלנטיות שכזאת להגיד רציתי עשיתי ועכשיו אני בדרך ל... כולי ירוקה מתנועעת בכסא בחוסר נוחות, רק הרעיון שצריך לעשות משהו גורם לי לתחושה של לאות, איפה מוצאים את האנרגיות, את המוטבציות, את הכוח? באמת שאני שמחה שאת פה, אולי תדביקי כמה מאיתנו ביכולות שלך, ספרי לנו קצת איך ומה? ללי מקשיבה

noa128

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif

SORRY אבל לא מצליחה לבטא את הניק שלך...
שמחה שהצטרפת אלינו, יכולה לספר לך שישנן בינינו כמה נשים ש"מתאים" הגיל וגיל הילדים, דוקא נראה לי שאני ה"ילדה" שבחבורה (הכל יחסי כמובן
גמני אמא רק ליותר קטנים), מצטרפת לללי בבקשה לשמוע עוד עלייך ועל תחומי התעניינותך, ובכלל נשמח לשמוע עלייך עוד, ככל שתרצי לשתף

למעלה