חודש חדש

Kettercat

New member
אני?

- להצליח בבגרויות ובמתכונות. - לעבור בלאגן שהיה לי אתמול בשלום. - שאנשים רשעים שפעם נקראו "חברים" שלי יסבלו. - שאהוב ליבי סוף סוף יצא איתי
- שאני אקבל סוף סוף את הכסף שמגיע לי על עבודה. - שיהיה זה חודש פעיל במיוחד בפורום רובי וויליאמס!

n u l i t

New member
אממ..מה אני מאחלת לעצמי ???????????

ובכן, ממ...אני אהיה צנועה ואבקש משאלה אחת עבורי. ואחת בשביל המדינה. בישבילי.... אני מבקשת ש....אני סופסוף יקבל את הכח לסדר את החדר שלי שאני מנקה אותו כבר חודשיים וחצי. (איכשהו למדתי לחיות בתוך ערמת תחתונים וגרביים..אבל כל הזמן דברים הולכים לי לאיבוד...זה כמו קרקעית ים פה. אני יחד עם פרט לכרית, שמיכת פוך והדובי עם חצי ארון בגדים שלי...ספרים, מחברות, צלחות, בקבוק ספרייט, צעיף, ארנק, תיק גב אדום, נייר טואלט...ושאר עצמים בלתי מזוהים שאני מפחדת לגעת בהם.) ובשביל המדינה, אני מאחלת שלעולם לא יגמרו הארטיקיםםםםםםםםםםםם ב-שתיים שקל !

n u l i t

New member
תיקון.

ובכן, ממ...אני אהיה צנועה ואבקש משאלה אחת עבורי. ואחת בשביל המדינה. בישבילי.... אני מבקשת ש....אני סופסוף יקבל את הכח לסדר את החדר שלי שאני מנקה אותו כבר חודשיים וחצי. (איכשהו למדתי לחיות בתוך ערמת תחתונים וגרביים..אבל כל הזמן דברים הולכים לי לאיבוד...זה כמו קרקעית ים פה. אני ישנה יחד עם פרט לכרית, שמיכת פוך והדובי עם חצי ארון בגדים שלי...ספרים, מחברות, צלחות, בקבוק ספרייט, צעיף, ארנק, תיק גב אדום, נייר טואלט...ושאר עצמים בלתי מזוהים שאני מפחדת לגעת בהם.) ובשביל המדינה, אני מאחלת שלעולם לא יגמרו הארטיקיםםםםםםםםםםםם ב-שתיים שקל !

adis90

New member
דבר זה נובע מחוסר הודעות../images/Emo29.gif

ואני רוצה שהפורום ישגשג

מרילנצח

New member
חוסר הודעות??? פה???

איפה עוד פגשת פורום שבו פותחים כל כך הרבה הודעות על זה שהשמש זורחת??? רק פה!!! סתם ת'אמת בשביל שיהיה לנו הרבה הודעות אנחנו צריכים לסמוך על רוב שיעשה כמה סצינות להנאתנו ואז הכל יהיה בסדר..

n u l i t

New member
אהמ, א-ה-מ... "סליחה"?!!?!?!??!?!?!

מה זה החוצפה הזאת!!!!!! זה הפורום הכי מלבלב, חי, תוסס וחסר כל תוכן ממשי בתפוז !!! מי זה אמר שלא רצות פה הודעות?!?!

n u l i t

New member
אה, וחוץ מזה, אם נגמר על מה לדבר,

תמיד אפשר לפתוח בשרשור תמונות סוחף !!

מרילנצח

New member
כן כולנו יודעים שתמונות זה הדבר

השני שאת הכי טובה בו ... את הראשון את כבר יודעת..

למעלה