חוויות שלכם עים אגם שלנו

XX KooKi XX

New member
../images/Emo39.gifחוויות שלכם עים אגם שלנו../images/Emo39.gif

כאן אתם יכולים לספר על כול מיני פגישות בינכם לבין אגם!

XX KooKi XX

New member
שלי!

אני פגשתי את אגם בפסטיגל שהיא השתתפה בו,בת דודה שלי הייתה ילדת פסטיגל והחליטה שהיא רוצה שאני אראה את אגם אחרי שההופעה נגמרה. אגם כמובן קיבלה את זה בכיף והסכימה לחתום לי ולדבר איתי כשהבת דודה שלי הכנסיה אותי היא אמרה "אגם יש לך פה מעריצה שרופה!" אגם חייכה ואמרה "בואי תכניסי אותה"ואז נכנסתי! אני לא יודעת למה אבל אני בכלל לא התרגשתי... היא שאלה אותי "איך קוראים לך מתוקה?"ואז אמרתי לה "קטיה"היא שאלה כול מיני שאלות כמו מאיפה אני ובת כמה אני ואם אני מעריצה אותה ועוד כול מיני שאלות דומות..ואז הוצאתי את הארנק שלי ובארנק שלי יש תמונה של אגם אז נתתי לה לחתום על זה והיא קיבלה את זה בכיף היא חתמה לי ועד היום יש לי את זה בארנק!!! אחרי זה נכנסה מאיה (בוסקילה)ואמרה שהיא ורוני רוצות את אגם לאיזה משהו חשוב ואז כבר אגם אמרה שהיא נהנתה לדבר איתי ושהיא מצטערת שזה היה ממש קצר...ואז בת דודה שלי נכנסה ושאלה אם נהנתי אז אמרתי לה "כן כן כן כן כן כן כן כן כן"ואתם לא מבינים איזה מטורפים הם!!!אגם מאיה הראל סקעת ורוני המטורפים במטורפים!!היה להם קרב נעליים קרב גרביים ועוד שטויות אבל לא נשארתי הרבה זמן כי הייתי צריכה ללכת..אבל בסך הכול ממש נהנתי מהפגישה ועד היום בת דודה שלי מזכירה לי כול פעם שאני רואה אותה...

oorlyy1

New member
נישמע שהיה שם כייף אפילו שהיה קצר:)

יצאה לי ליפגוש את אגם אממ.......7 פעמים טפו טפו טפו
ו כל פגישה הייתה מהנה ומפגישה לפגישה פשוט אהבתי אותה יותר היא הכי בעולם באמת
אני חייבת לציין שהפגישה האחרונה שהייתה עם טל ועדי הייתה בין הכפיות וההזויה ביותר חחחחח

oorlyy1

New member
תמיד מתישהו במפתיע יש פתאום היזדמנו

ת... בטוח תיפגשי אותה מתישהו ליפעמים חלומות מיתגשמיםםםםםםם

היפה5

New member
זה נכון באמת......

לפעמים חלומות מתגשמים אני פגשתי אותה אמנם רק פעם אחת והיא היתה מקסימה
ואני מקווה שיצא לי לפגוש אותה עוד פעם בע"ה
כפרה עליה

נכון:(../images/Emo205.gif

מתי שהחנות בסקצ'רס תפתח אני אבוא בע"ה וגם למפגש פורום;] אני צ'ה מסן:( לדבר איתך ועם כולם

אניייייייייי../images/Emo9.gif

פעם ראשונה: אממ זה היה ב10.8.05 ברמת גן שאגם חתמה על יומנים היה ממש כיףףףף
פעם שניה: 1.1.06 שירר נולדד
אגם הביאה לי פסק זמן שמישהו בדיו זרק לבמה
וכל ההופעה צעקתי לאגם ואין לי מושג איך אבל היא שמעהה
פעם שלישית: אמממ עםם איילהה במתגייסים היה אחלהה ומצחיקקקקקק עפ השומרים פעם רביעית: אוחחחחחחחחחחחח
רק להיזכרררר
בקריית שמונה בשלגיה היום הכי מדהים בעולם
פעם חמישית: בכנות עם כולם
פעם שישית: אתמולל

einatit4

New member
../images/Emo187.gif

פעם ראשונה הייתה לפניי בערך 3 שנים [התחלתי כיתה ה' (היום אני בח')
] פגשתי אותה בסט של אהבה מעבר לפינה כשהם צילמו את עונה 2, המממ זה היה בדיוק ביום שבו הראו את הפרק הראשון של העונה השנייה, או שזה היה הפרק השני כי אני זוכרת שדחו את הפרק הראשון כי היה פיגוע.. בכל אופן בהתחלה כשרק באנו לאולפנים כשחנינו אז ראינו את אגם נכנסת לאולפנים והיא הייתה רחוקה מאיתנו ואחכ כשנכנסנו לסט איפה שמצלמים אז בהתחלה פגשנו את יהודה לוי ונתן דטנר בקיצ.. רק לקראת הסוף [היינו שם הרבההה] ראינו את אגם, היא צילמה סצנות שלה עם הממממ רועי ניראלי..[אני סנילית..
] חח אני זוכרת שבזמן שצילמו ישבנו והסתכלנו והייתה ילדה קטנה שישבה על כיסא פלסטיק והיא התחילה להזיז אותו.. אז בגללה נדפקה כל הסצינה והם היו צריכים להתחיל מחדש
בקיצוווור אחרי שאגם סיימה לצלם ענת [זאת שהכניסה אותנו] ביקשה שנצטלם איתה, אז הצטלמנו וגם אגם שאלה מאיפה אנחנו אז אמרנו רשפים, אנחנו גרות קרוב אלייך ואז סתם טיפה דיברנו.. אהה גם היה קטע שהצטלמנו בתור ניצבות בפיצרייה
ואני ישבתי על הדלפק ולפני שהתחילה הסצנה נותנים לכל אחד מגש עם פיצה וכוס או של קולה או של ספרייט אז לפני שהסצנה התחילה אגם אמרה לי "רגע, אני אקח את זה"
ואז כשהתחילה הסצנה היא אמרה "בבקשה" והגישה את הפיצה.. והרי אסור לדבר אז עשיתי כזה עם הראש תודה
וזהו.. חפרתי
ודרך אגב, כל זה לא היה קורה בלי חברה שלי המלכה שקרובה שלה עובדת על הסט... אהה גם ד"א נתנו לנו להיכנס לאזור של השחקנים שבתכל'ס אסור לאף מבקר להיכנס לשם..
הפעם השנייה הייתה בכנות וכבר כתבתי

einatit4

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

מי טו מתגעגעת
צריך להיפגש!!!!!

למעלה