../images/Emo187.gif
פעם ראשונה הייתה לפניי בערך 3 שנים [התחלתי כיתה ה' (היום אני בח')
] פגשתי אותה בסט של אהבה מעבר לפינה כשהם צילמו את עונה 2, המממ זה היה בדיוק ביום שבו הראו את הפרק הראשון של העונה השנייה, או שזה היה הפרק השני כי אני זוכרת שדחו את הפרק הראשון כי היה פיגוע.. בכל אופן בהתחלה כשרק באנו לאולפנים כשחנינו אז ראינו את אגם נכנסת לאולפנים והיא הייתה רחוקה מאיתנו ואחכ כשנכנסנו לסט איפה שמצלמים אז בהתחלה פגשנו את יהודה לוי ונתן דטנר בקיצ.. רק לקראת הסוף [היינו שם הרבההה] ראינו את אגם, היא צילמה סצנות שלה עם הממממ רועי ניראלי..[אני סנילית..
] חח אני זוכרת שבזמן שצילמו ישבנו והסתכלנו והייתה ילדה קטנה שישבה על כיסא פלסטיק והיא התחילה להזיז אותו.. אז בגללה נדפקה כל הסצינה והם היו צריכים להתחיל מחדש
בקיצוווור אחרי שאגם סיימה לצלם ענת [זאת שהכניסה אותנו] ביקשה שנצטלם איתה, אז הצטלמנו וגם אגם שאלה מאיפה אנחנו אז אמרנו רשפים, אנחנו גרות קרוב אלייך ואז סתם טיפה דיברנו.. אהה גם היה קטע שהצטלמנו בתור ניצבות בפיצרייה
ואני ישבתי על הדלפק ולפני שהתחילה הסצנה נותנים לכל אחד מגש עם פיצה וכוס או של קולה או של ספרייט אז לפני שהסצנה התחילה אגם אמרה לי "רגע, אני אקח את זה"
ואז כשהתחילה הסצנה היא אמרה "בבקשה" והגישה את הפיצה.. והרי אסור לדבר אז עשיתי כזה עם הראש תודה
וזהו.. חפרתי
ודרך אגב, כל זה לא היה קורה בלי חברה שלי המלכה שקרובה שלה עובדת על הסט... אהה גם ד"א נתנו לנו להיכנס לאזור של השחקנים שבתכל'ס אסור לאף מבקר להיכנס לשם..
הפעם השנייה הייתה בכנות וכבר כתבתי