חשוב ביותר

JUstMeAndMe

New member
../images/Emo39.gifחשוב ביותר../images/Emo70.gif../images/Emo185.gif../images/Emo140.gif

תקשיבו שלחתי מכתב לערוץ שלוש ושאלתי מתי תשודר העונה השניה של רוזוול! אוקיי... קודם כל היא תעלה
... כבר משהו משמח... אבל העניין הוא שהיא תעלה *רק* ב14.12- זה יוצא יום ראשון הדבר המשמח לפחות שנאלץ להחזיק מעמד *רק* כחודש ללא התוכנית האהובה. טוב אז הודעתי לכם את ההודעה! ותזכרו! ה14.12! ערוץ שלוש האלה ממש נחמדים, כבר שאלתי אותם בעבר שאלה והם תמיד עונים ושלחתי את השאלה רק אתמול או שלשום! נחמד מצידם! טוב אז זהו! תכינו לכם צידה לחודש לפחות שתחזיקו מעמד ללא רוזוול! אוי ואם כבר הודעה חדשה- יש למישהו מושג היכן אפשר להשיג את הספרים של רוזוול? כלומר הסדרה שנכתבה בידי מלינדה מץ- "ROSWELL HIGH". אני מעוניינת לקרוא אותם. זהו- באמת זהו. *טל משכה אתכם יותר מדי* טל

King Of Kromags

New member
גם לי הם שלחו מייל.../images/Emo103.gif

במקור זה היה מתוכנן למרץ, אבל הקדימו את זה. בקשר לספרים - תוכלי למצוא אותם באמאזון (www.amazon.com) בכל מקרה,
שיידעת את כולם.

Dawson girl

New member
רגע... יש לי שאלה...

בקשר למועד השידור של העונה השניה... למה הם לא משדרים אותה ישר אחרי העונה הראשונה כמו שעשו עם "מלאך שחור"? כי נראה לי שהפרש של חודש בין העונות, אם העונה השניה כבר אצלם, זה טפשי.... ונדב, למה הם הקדימו את השידור? אה ועוד שאלה (יו כמה אני שואלת היום!): הבנתי שאחת העונות של רוזוול, או השניה או השלישית, שייכת ל-WB ולכן לא ישדרו אותה בערוץ 3... איזה עונה זו? אם זה נכון? סורי על כל השאלות...

King Of Kromags

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo103.gif

א. בטח יש טקסים כלשהם או משהו...לא יודע. אבל בגלל שלרוזוול יש רק שלוש עונות, ורייטינג גבוה מאוד - הם לא רוצים לשדר את הכל ברצף ולאבד תוכנית עם רייטינג. ב. לא יודע למה הקדימו את השידור. ג. דווקא לא. החלק של הדבליובי (WB) שודר, ואני חושב שגם העונה השניה שייכת לWB. העונה השלישית, שייכת ל-UPN (אותה חברה שבאפי עברו אליה), ותשודר גם היא בארץ, אני מקווה. אפשר לשלוח אי-מייל לערוץ שלוש לשאול אם הם מחזיקים בזכויות השידור לעונה ה-3...

JUstMeAndMe

New member
תשובות../images/Emo140.gif../images/Emo185.gif

אז ככה... הם לא משדרים את העונה השניה לאחר הראשונה, זה לא קשור שהפרקים כבר אצלם, הם פשוט תכננו סדר מסוים וככה זה ישודר. למזלם הם לא יצרו הפרש גדול. אוקי לדבר השני- הקדימו את השידור, למה שנדב ידע? *אתה יודע?*, טוב בכל מקרה זה היה בטח אחד מהשיקולים של ערוץ שלוש, שיקול נכון כי הסדרה גם ככה די "ישנה" לכן אין טעם למשוך עוד ועוד את מועד השידור שלה. ולשאלה השלישית- העונה הראשונה שייכת לאולפני וורנר בראדרס ולאחר שהיא לא נחלה את הניצחון הכי גדול שלה ברייטינג היא הועברה לחברה יותר קטנה (אלה שמשדרים את באפי). *כל התשובות הן לפי מה שאני יודעת ואינני בטוח- מקווה שעזרתי*

JUstMeAndMe

New member
אין על לא דבר!../images/Emo13.gif

לא חשבתי אחרת
ותודה על האתר- לא חשבתי לחפש שם... עדין לא הביאו את הספרים לארץ? ידוע אם יביאו?

frikin shin

New member
ערוץ 3 סתם מעצבנים!!!!

עללק הסדרות הכי טובות בעולם! בגלל הסכסוך שלהם עם ה-WB אין יותר מלא תוכניות מ-ע-ו-ל-ו-ת כמו פעם בערוץ 3! במיוחד בנות גילמור!!!! אין פלא שהם ענו לך תוך יומיים! כי אף אחד לא כותב להם כי הם סתם מגעילים!!!!! אבל אני שמחה שרוזוול באה לעוד עונה בקרוב!!! יופי! אני יכולה להישאר לא קרימינלית בנתיים

frikin shin

New member
לא בטוח בקשר לבנות גילמור../images/Emo4.gif

זה יכול להיות בדיגיטלי וYES ואין לי דיגיטלי או YES

shasha14

New member
אני דווקא נורא אוהבת את התוכניות

בערוץ 3 תשוקות,ימי חיינו,מכושפות,רוזול,כולם אוהבים את ריימונד..... אבל חברים,בנות גילמור מש"ה ועוד כמה חסרים לי..... אבל צודק פעם היו תוכניות יותר יפות.........

JUstMeAndMe

New member
אנשים../images/Emo70.gifעוד הודעה חשובה ביותר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז ככה- שוב כתבתי לערוץ שלוש והם נחמדים כי הם שוב ענו לי במהרה והעונה השלישית אכן תשודר אצלם- אך הם ענו לי (כנראה ציפו שאני אשאל גם את זה בקרוב- ח), בקיצר הם ענו שהן לא תשודרנה ברצף עד כאן לעידכון בענייני שידור רוזוול בערוץ שלוש לחםות לעת כתיבת הודעה זו

King Of Kromags

New member
זה דבר טוב, למען האמת../images/Emo103.gif

א. נוכל להשלים פרקים/להנות מחדש/להקליט משידורים חוזרים ב. יהיה כאן פעיל ליותר זמן.
יחי ערוץ שלוש.

למעלה