חשוב!

nuni bomb

New member
../images/Emo39.gifחשוב!

היי כולם! היום בצהריים ראיתי תמונה של סלון בצבע לבן שהיה צריך לחכות ולראות מה יקרה, והסתכלתי בערך שתי שניות ומהר סגרתי! עכשיו אני בטוחה שאני מסוגלת לראות את זה, אבל אני ל-א מ-ו-צ-א-ת את זה וזה ממש מעצבן.. מישהו יכול לשים לי את הקישור? בלאט נ.ב- יש למישהו כאן את האנימציה מהסרט המקורי של מגרש השדים ולא הפרודיה ממת לצעוק, שהילדה מקיאה דם? (יאקי)

nuni bomb

New member
../images/Emo5.gifשנייה עכשיו אני פותחת את זה...

אמאלה יש לי מזה צמרמורת.... זה עד כדי כך מפחיד? בלאט טוב! אני יקריץ אומץ ונראה מה יקרה... action!

nuni bomb

New member
גאד זה מפחיד

ראיתי את זה עם רונה (חחחחחחחחחחחחחח) ובפעם השנייה שפתחתי את זה, שתינו השתטחנו על המיטה שלה עם ידיים על האזנייים בררררררר זה עושה צמרמורת! לא ידעתי שיש לזה סאונד! תשלחו עוד כאלה!!

MitzPetelGirl

New member
הדברים האלו גורמים לי..../images/Emo4.gif

לא לישון לילה שלם אז לפני שאני מחכה לראות מה יקפוץ ממאחורי הספה ענו לי בבקשה-מה יקרה שם שיגרום לי להתחבא מתחת לשמיכה, חסרת שינה לאחר הטיול השנתי, מבוהלת עד מוות?

MitzPetelGirl

New member
חחח תפסתי אומץ ופתחתי את זה../images/Emo3.gif

וזה לא היה מפחידדדד...
טוב נו, כי כבר הייתי מוכנה...

בלאט...../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

מישהו יכול לשים לי תמונת מסך ש מה שקופץ מהתמונה?... הגזמה
נההההההההה
אני סתם פחדנית

nuni bomb

New member
תיכנסו זה מעניין!

בגלל שאני ילדה משועממת |הצילו| חיפשתי אתרים וכתבות על שדים וכאלה ומצאתי משהו כזה: נערה בת 19 שהתנהגה כרגיל, התחילה להתנהג מוזר יום אחד. בלאט תחילה, היא הלכה לרופאים רבים כדי שיאבחנו את המצב שלה, ואף רופא לא מצא מה הבעיה. אחר כך היא הלכה למלא כמרים כדי שיעשו לה טקס "גירוש שדים" ואף אחד מהם לא הצליח. בלית ברירה, היא הלכה לאפפיור, ובפומבי הוא ניסה לערוך טקס גירוש שדים אך ללא הצלחה... היא התחילה להקיא מול כולם ואז היא אמרה בקול מוזר: אתה לא תנצח אותי! (בטח הגזמה של הכותב) בררר... למישהו יש עוד כאלה שטויות? זה כיף לקרוא! נ.ב- למרות 78648506430 פעמים שהסתכלתי, אני עדיין מפחדת מהסלון ומהמכשפה שיוצאת מהשקית הכחולה...

למעלה