טוב, אנשים. היה נעים

• פותח הנושא emale
  • פורסם בתאריך

emale

New member
../images/Emo39.gifטוב, אנשים. היה נעים../images/Emo141.gif

אני מכריז בזאת על הפסקת אש חד צדדית. מה שאמור היה להיות נסיון לדיון ענייני בכמות הצביעות האיומה שיש כאן, הידרדר (גם באשמת אי יכולתי לשתוק למראה תגובות נבזיות ומלוכלכות) כבר עמוק מספיק לזריקת בוץ חופשית ודביקה. ניסיתי להבהיר פה איזו נקודה אבל אז הסתבר לי שהמצב פה כ"כ רקוב, שבלתי אפשרי לנסות להעביר כאן ביקורת בונה. מה לעשות, מה שהרבה בלוגרים אחרים הבינו מזמן והתאיידו מכאן, אני עוד סרבתי להבין וניסיתי לשנות. נבר דה לס, זאת היתה התנסות מעניינת ו-24 שעות של קצת עניין בפורום הזה. אני לפחות מקווה שהמסר שלי לאיה יעשה משהו למי שהוא צריך לעשות. אז כולם, ההפצצות נגמרו. אפשר לצאת מהמקלטים ולחזור לשגרת הגן הפסטורלית, אני כבר לא אהיה פה כדי להפריע לכם לשחק בארגז החול. תודה לכל שולחי הודעות ומכתבי התמיכה, שמחתי לראות שאני לא לבד. לשאר - תחסכו מעצמכם את כל הגירסאות השונות של תגובות סטייל "לך, לך ואל תחזור" או "ברוך שפטרנו", או לפחות תנסו להדהים אותי במשהו חדש ומקורי. יאללה, המונית מצפצפת לי מלמטה. Emale סייברלייף 2.01 בטא

scofflaw

New member
אמנם כתבתי בפורום הזה רק

פעמיים בערך אבל הייתי חייב להגיב לכמות השטויות, לבלגן ולפרסום המגעיל תוך כדי. כ"כ עלוב לבוא לפורום ולכלכך על כולו, על המנהלת, לזרוק עלבונות ועוד לפרסם את האתר שלך בסוף. כנראה שלעשות רע לאנשים ממש עושה לך את זה. אה כן, אני גם חושב שאתה כותב דפוק, מעצב רע, ילדותי, משועמם וסתם ככה חרא של בנאדם.

באז1

New member
האמת שחבל

סוף סוף היה כאן משהו מענין לקרוא, ממישהו שיודע להגיד את האמת בפרצוף. תישאר אולי?

למעלה