טוב החלטתי לפרסם את הבלוג שלי

../images/Emo39.gif טוב החלטתי לפרסם את הבלוג שלי

שפתחתי לפני כמה שעות. אשמח אם תכתבו לי מה אתם חושבים עליו... (אייקון ביישן) אני.

akravit

New member
פרסום הבלוג...

את יכולה לפרסם את הבלוג שלך באינדקס הבלוגים והיומנים הישראלים ובטבעת בלוגים ישראלים של רחלי, אבל קהל מבקרים נבנה ונרכש במשך הזמן. יש כאן נטיה מאוד בולטת להזמין אנשים לבקר ב"בלוג שלי" - אז כמו שאנחנו רוצים שיבואו לבקר אצלנו, ככה גם אחרים - צאי לטייל בבלוגוספירה, קשרי לבלוגים שמוצאים חן בעיניך, מי שאת מקשרת אליו - יגיע גם אליך. השאירי תגובות לפוסטים שמעניינים אותך, תתייחסי בבלוג שלך למשהו שקראת בבלוג של מישהו אחר - זו הרי למעשה התכלית של הפעלת בלוג ברשת. שיהיה בהצלחה ובכיף!

איה@

New member
הדבר הראשון שאת צריכה לעשות../images/Emo26.gif

הוא לתת קישור ישיר לבלוג שלך
כי אחרת איך נדע להגיע אליך?... ואני מציעה לכולם כאן בפורום לחתום כל הודעה שלהם שבקישור ישיר לבלוג שלהם. את שאר העיצות הטובות קיבלת מאילנה, (שאני מאד שמחה לראות כאן
) בהצלחה!
איה.

ח מ ד ה

New member
לנסיכה ../images/Emo24.gif

קראתי את כל הבלוג שלך (מזל שהוא עדיין קצר, אחרת היה הולך לי כל הבוקר...) מאד נגעת ללבי. תזכרי כי מה שלא הורג אותך, מחשל אותך. אז אזרי כוח והתחזקי, החיים יפים. המשיכי לכתוב, זה מטהר את הנפש מבפנים. חמדה

תודה לך חמדה ../images/Emo23.gif

עושה טוב ללב לקרוא תגובות כאלה.. מסכימה איתך שהכתיבה וההבעה מטהרות את הנפש מבפנים, לכן אני מקווה שאתמיד בזה ולא ארים ידיים, בתקווה כמובן שלא יקרו דברים בלתי צפויים שיגרמו לי להפסיק.. באהבה, אני

למעלה