יום שלישי ה- 8.2

ferrytale

New member
../images/Emo30.gif הודעות וסקירות כלכליות

הועתק מאתר forexpros

tyoker

New member
חברים הכנתם את היומנים למחר 09.02.11

שלום, לא יכולנו כבר להתאפק מקווים שפיניתם את היומנים שלכם הפתעת השנה שהבטחנו לכם היא : אנו גאים להציג לראשונה בישראל את קטי לין (Kathy Lien) קטי לין מנהלת את מחלקת המחקר של אתר fx360.com ושל חברת המסחר GFT . קטי נחשבת לאחת מסוחרי המט"ח הגדולים בעולם בעיקר בזכות יכולת השילוב שלה בין הניתוח הטכני לניתוח הפונדמנטאלי . את הידע הרב שרחשה מלימודיה ומניסיונה העשיר היא הוציאה לאור, כאשר כתבה ספרים רבים, ביניהם : The little book of currency trading - למתחילים Day trading and swing trading the currency market - לסוחרים פעילים - אני אישית קראתי ומאוד ממליץ . קטי עובדת בשיתוף פעולה עם בוריס סטראומברג - סוחר פעיל ואנליסט בכיר. יחד הם מפעילים את אתר האינטרנט bkforexadvisors.com בו ניתן למצוא בין היתר סקירות שוק שבועיות, שיעורים לימודיים ועוד . קטי מתראיינת ברשתות תקשורת גדולות כגון: בלומברג, רויטרס, CNBS , CNN, fxstreet בעוד. אני אישית התחלתי לעקוב אחרי קטי לפני כשנה ומאז יכולת המסחר שלי השתפרה בצורה משמעותית. אני מזמין אתכם לשיעור מרתק, שבו תוכלו לשמוע את קטי לין באופן אישי ולהכיר את דרכי העבודה שלה. השיעור יערך מחר, רביעי ה-9.2.2011 החל מהשעה 19:30. להרשמה לוובינר לחצו על הלינק: https://www1.gotomeeting.com/register/488223857 הכניסה ללא תשלום !! ....מהרו להירשם מספר המשתתפים מוגבל !! צפו להפתעות נוספות השנה !! * שימו לב ! - השיעור יתקיים בשפה האנגלית ניפגש מחר חזי ינושבסקי - קרן פתרונות פיננסים

EURUSD22

New member
יום מכריע.

נראה שהיום - יום שלישי - יקבע המומנטום בצמד לימים הקרובים. אתמול היו לחצים שוריים שלא החזיקו מעמד אבל התפרצו עם תחילת המסחר בוול סטריט. העליות התגברו בלילה ובשעות הקרובות נראה לאן פני השוק מועדות. אם תיפרץ ההתנגדות ב 1.3643 ללא תבנית היפוך אז המשך העליות מובטח. אחרת, תיווצר פסגה יומית שתסלול את הדרך מטה. קשה להתנבא לגבי היום ובכוונתי לעקוב בשעות הקרובות בכדי למצוא הזדמנות ללפתוח פוזיציה - שורט או לונג - לפי הכיוון שיסתמן. אני לא מוציא מכלל אפשרות ששעות המסחר הקרובות יתאפיינו בדשדוש ורק עם ערב יותווה כיוון מוגדר.

amirvx

New member
האם זו נקודת ההסתובבות שלו למעלה?

בתוך היום נתקע עדיין בממוצע נע 200 בשעתי. בדיילי, אם הנר יסתיים ככה, תתקבל תצורת רברסל יפה.

ferrytale

New member
ניכנסתי לשורט על-פי גרף יומי ו4 שעות

יעד שלי נמצא באזור 81.555 עבודה לפי גרף של 4 שעות, סגירת חצי פוזיציה וקידום סטופים.

amirvx

New member
GBP-USD אם הפאונד עובר את ה 1.62

זה ריברסל מעניין לכניסה בדיילי, עם יעד למימוש ראשון ב- 1.63 ששם תתקבל תצורת פריצה נחמדה C&H

למעלה