חברים הכנתם את היומנים למחר 09.02.11
שלום, לא יכולנו כבר להתאפק מקווים שפיניתם את היומנים שלכם הפתעת השנה שהבטחנו לכם היא : אנו גאים להציג לראשונה בישראל את קטי לין (Kathy Lien) קטי לין מנהלת את מחלקת המחקר של אתר fx360.com ושל חברת המסחר GFT . קטי נחשבת לאחת מסוחרי המט"ח הגדולים בעולם בעיקר בזכות יכולת השילוב שלה בין הניתוח הטכני לניתוח הפונדמנטאלי . את הידע הרב שרחשה מלימודיה ומניסיונה העשיר היא הוציאה לאור, כאשר כתבה ספרים רבים, ביניהם : The little book of currency trading - למתחילים Day trading and swing trading the currency market - לסוחרים פעילים - אני אישית קראתי ומאוד ממליץ . קטי עובדת בשיתוף פעולה עם בוריס סטראומברג - סוחר פעיל ואנליסט בכיר. יחד הם מפעילים את אתר האינטרנט bkforexadvisors.com בו ניתן למצוא בין היתר סקירות שוק שבועיות, שיעורים לימודיים ועוד . קטי מתראיינת ברשתות תקשורת גדולות כגון: בלומברג, רויטרס, CNBS , CNN, fxstreet בעוד. אני אישית התחלתי לעקוב אחרי קטי לפני כשנה ומאז יכולת המסחר שלי השתפרה בצורה משמעותית. אני מזמין אתכם לשיעור מרתק, שבו תוכלו לשמוע את קטי לין באופן אישי ולהכיר את דרכי העבודה שלה. השיעור יערך מחר, רביעי ה-9.2.2011 החל מהשעה 19:30. להרשמה לוובינר לחצו על הלינק:
https://www1.gotomeeting.com/register/488223857 הכניסה ללא תשלום !! ....מהרו להירשם מספר המשתתפים מוגבל !! צפו להפתעות נוספות השנה !! * שימו לב ! - השיעור יתקיים בשפה האנגלית ניפגש מחר חזי ינושבסקי - קרן פתרונות פיננסים