יש לי התלבטות בקשר ל...

../images/Emo39.gif יש לי התלבטות בקשר ל...

אוכל
..... אני כבר שעה מתווכחת עם אמא שלי מה להכין למחר- פולקה או כנפיים
ועזבו סטקים למינהם....מבין שתי האפשרויות, מה עדיף??????

lior297

New member
בטח שכנפיים!!! (ורעיון לרוטב...)

אז ככה... עושים את הכנפיים בגריל (או המנגל...) לוקחים סיר שופכים פנימה את הכנפיים אחרי שבושלו כפי שאתם אוהבים... לוקחים: רוטב ברביקיו רוטב צ'ילי מתוק קטשופ. שופכים עפ"י כמות הטעם הטוב... מערבבים... נותנים לכנפיים להיות קצת בסיר עם הרוטב שיספגו את הטעם... יוצא.....
אממממממ... דליקטס! אגב תגיד לי איך זה יצא... יש עוד רוטב שאפשר להכין אבל אותו אני לא יודעת... (אמא שלי מכינה... וסוד קטן... זה הרוטב שיש במסעדה "פאפאגיו") אגב הרוטב שרשמתי הולך גם טוב עם חזה עוף... חותכים קטן קטן זורקים למחבת שופכים שוב לפי כמות הטעם הטוב אם רוצים אפשר לזרוק קצת צ'יפס פנימה וזה יוצא מיוחד. מטגנים ומערבבים עד שיהיה מוכן החזה עוף. וזה פשוט מעולה! (אחד הדברים הראשונים שלמדתי לבשל...) בקיצור תנסה תתטעם תתלהב ותבוא לספר לנו איך היה. ותגיד אם הרוטב של ליאור אין או אאוט.

../images/Emo39.gif אני בת.... ../images/Emo4.gif

ותודה על המתכון... עוד הצעות
יש עוד הרבה זמן עד שנתחיל לעשות משהו....

../images/Emo39.gif אז אם הבנתי נכון...

להודיע לאמא שהכנפיים זה הדבר ושתכין כנפיים? זה מה שאין עכשיו

../images/Emo39.gif אז אם הבנתי נכון....

להודיע לאמא שהכנפיים זה הדבר ושתכין כנפיים? זה מה שאין עכשיו

../images/Emo39.gif תשמעי.... ../images/Emo13.gif

בעיקרון זאת אותה תרנגולת ויש לה את אותו הטעם, והטיבול יהיה אותו טיבול ככה שאני פשוט רוצה לדעת מה עדיף...לא מבחינת הטעם, מבחינת הקטע של *פולקה* או *כנפיים*.

i l0ve u

New member
מממממ נשמע טעים...

ותעשי כנפיים-ברוטב מתוק...!<עם דבש או משו... אנערף..>

../images/Emo39.gif מה אני אגיד לכם.....

הפורום הזה פשוט עצוב.... חוץ מקרן שענתה נורמלי "שזה לא קטע של אין, זה פשוט טעים" אתם מפתיעים כל פעם מחדש
למי איכפת מה אין באוכל??????? גאד...

i l0ve u

New member
מי אמר שכנפיים זה אין???

שאלת אם כדאי להכין פולקה או כנפיים אז אמרנו לך שכנפיים מה הקשר לזה שכנפיים זה אין ו אאוט? חחח זה נשמע כזה מפגר...! או זה רק אני אבל שאני אוכלת עוף אני מרגישה קצת הבדל בין הפולקה לכנפיים<לא שקרה פעם שאכלתי את זה ביחד חחח> אז שאלת-ענינו... אם היית שואלת מה יותר אין -כנפיים או פולקה? היינו עונים לך בהתאם-שבאוכל אין אין ואאוט זה עניין של טעם <גם בבגדים אבל אוכל זה כבר ממש משו אחרר> אבל שאלת מה להכין ואמרנו שכנפיים זה הדבר מבחינת טעם לא מבחינת איניות......SO PLEASE אל תכניסי לנו שטויות לפה!!

למעלה