יש תקווה

מכורה

New member
../images/Emo39.gifיש תקווה

שלום לכולם אני חדשה כאן בפורום ומאוד שמחה למצוא אתכם פה,קראתי חלק מההודעות רובן מלאות באהבה ונתינה עד אין קץ וחלקן מלאות בכאב ויאוש ...אני באה בדיוק משם מהכאב הבלתי נסבל מהיאוש ממקום אפל מאוד ,עמוסה בכשלונות ותבוסות ואני אסירת תודה לאלוהים שהביא אותילפני כמה שנים לחדר אנ.איי ושם מצאתי אתכם ועם הזמן הפכתם למשפחה שלי לאנשים היחידים שהסכמתי להכניס לתוך הנשמה שלי להכיר אותי ולאהוב אותי...לא היה לי קל ...היו קשיים ועדיין יש אבל יש לי דרך יש לי אמונה ואנשים שמאמינים בי...וכשאני מאפשרת לכל זה לקרות קורה נס.אני רוצה לחיות ..כל כך הרבה שנים לא רציתי לחיות כי לא יכולתי להרגיש את הכאב על העבר ואת הפחד המשתק מהמחר ...כן ,חשוב לי מאוד היום להגיד בכל מקום שאני יודעת שיש מכור שעדיין סובל ולא משנה למה הוא מכור שיש דרך ,יש תקווה ,יש אהבה ללא תנאים ויש ניסים.זה קרה לי - נס ההחלמה ואני מחבקת את החסד הזה ...יש לי חיים היום ואני אמא לבנות שלא ידעתי בעבר מה זה להיות אמא יש לי חברים וקשיים ובעיות ותוכנית וצעדים ועבודה.אני חיה ומרגישה וזו מתנה גדולה אז תודה שמצאתי אתכם גם פה תוך כדי גלישה סתמית במחשב....

../images/Emo24.gif ברוכה תהיי וברוכה הבאה

לזה הבית.. איני קוראת לך בכינוייך אולי משום מה שאני רואה במילותייך... יותר מהכל מתאים לך השם: "יש תקווה" . תקווה ואהבה הם שני המרכיבים הבסיסיים ואולי העיקריים לכל אותם אשר אינם יכולים מסבות אלה או אחרות, להבחין בנצנותו של שביב אור במנהרת הזמן האפלה של חייהם. את, היא ההוכחה שאפשר !!! את אולי נס קטן לפני החנוכה לבאי הבית הזה... יש לנו הרבה נסים קטנים וכולנו אור גדול.. אני מחבקת אותך, על ששיתפת אותנו, ומרגע ששיתפת - את חלק מאיתנו. תודה.

תודה ברבורה....

מהיום אכנה את עצמי "יש תקווה" -תודה על האהבה ... וכן יש המון אנשים שעדיין לא הבחינו באותו שביב אור ותקווה...יש לי אחות שעדיין לכודה באותו מעגל של התמכרות ואני חסרת אונים ...מתפללת שהיא תחזור אלינו ...שבת שלום ברבורה..

../images/Emo140.gif יייששששששששש תקווה ...

אהבתי... יפה לך - יש תקווה... באמת יפה לך...
כמו שיר .. אולי תשכנעי את אחותך לבוא אלינו ? לשבת איתנו.. לספר לנו? את הסימן שאפשר גם אחרת...

RIKIA91

New member
חיבוק ענק

זו לי הפעם הראשונה . אני שולחת לך חיבוק ענק מלא בהערצה ומחזקת את דרכך . אני חושבת שאת אמיצה וגדולה ודי מהר תשלימי את החסר ותקיפי אותך בים של אור ושמחה . לשנה החדשה אני מאחלת לך רק אור חיוך צחוק ואהבה בכמות שתקיף חלל גדול מימך והחוצה . שלך ריקי

למעלה