לאן נעלם הפורום?

מצב
הנושא נעול.

איילת78

New member
../images/Emo39.gifלאן נעלם הפורום?

לאן נעלם הפורום?
שלום אני חדשה בפורום ואני לא מבינה לאן נעלמתן...

העין ה 3

New member
ברוכה הבאה, איילת

לאן נעלם הפורום?
ברוכה הבאה, איילת
בפורום, להבדיל מצ'אט, כל אחד/אחת כותב הודעה/שאלה/תהייה וכו', וכאשר מישהו אחר נכנס, הוא/היא יכול/ה להגיב. בהחלט יתכן שכאשר כתבת את הודעתך, היתה עוד מישהי בפורום, אולם מכיוון שלא נשאלה שום שאלה, גם לא נענתה אף תשובה. חלק מהבנות נכנסות לכאן פעם ביום, חלק פעמיים ביום, וחלק רק פעם בשבוע או אפילו פחות. נשמח אם תשתפי אותנו בסיפורך, ובנסיבות שהביאו אותך לפורום שלנו, ולאט לאט במשך היום/יומיים/שלושה הקרובים, תקבלי תגובות על הודעתך. בכדי לכתוב לנו את סיפורך, עלייך להכנס להודעה המקורית שלך, ובתחתית ההודעה ללחוץ על המלבן "הוספת תגובה". אז יפתח חלון חדש ושם תכתבי את הודעתך הנוספת, וכך תשתרשר ההודעה החדשה להודעתך המקורית. ושוב, ברוכה הבאה,

איילת78

New member
מה הביא אותי...

לאן נעלם הפורום?
מה הביא אותי...
אני בחורה בת 26 נשואה, יש לי תינוקת בת שנה ושבעה חודשים, ובעיקרון הכל בסדר... אני גרה במושב דתי במרכז הארץ,ו"הרומן" שלי עם כל סיפור טיפולי הפוריות התחיל כשהתברר שאחת הבנות הצעירות והנשואות היתה בהריוןומישהיא מהבית כנסת שלנו אמרה לי: "את יודעת שזה מטיפולים". אז שאלתי אותה איך היא יודעת את זה והיא אמרה: "זה ברור. הם כאלה דוסים נשואים שנתיים נראה לך שהם מנעו את זה? חוץ מזה שיש לה תאומים בבטן" מצאתי את עצמי מזועזעת,ומכיוון שסיימתי ללמוד קולנוע ואני עוסקת בתחום החלטתי לעשות על הנושא הזה סרט. קראתי הרבה מאמרים בנושא, יש לי חברה טובה שעברה טיפולים ונכנסה להריון ופשוט הייתי רוצה לדבר, לדעת, להבין. וככה הגעתי לפורום. אני מאוד מקווה שלא הכעסתי אף אחת. אני אשמח לשמוע תגובות וסיפורים.

תגובות וסיפורים על מה?

מה הביא אותי...
אני בחורה בת 26 נשואה, יש לי תינוקת בת שנה ושבעה חודשים, ובעיקרון הכל בסדר... אני גרה במושב דתי במרכז הארץ,ו"הרומן" שלי עם כל סיפור טיפולי הפוריות התחיל כשהתברר שאחת הבנות הצעירות והנשואות היתה בהריוןומישהיא מהבית כנסת שלנו אמרה לי: "את יודעת שזה מטיפולים". אז שאלתי אותה איך היא יודעת את זה והיא אמרה: "זה ברור. הם כאלה דוסים נשואים שנתיים נראה לך שהם מנעו את זה? חוץ מזה שיש לה תאומים בבטן" מצאתי את עצמי מזועזעת,ומכיוון שסיימתי ללמוד קולנוע ואני עוסקת בתחום החלטתי לעשות על הנושא הזה סרט. קראתי הרבה מאמרים בנושא, יש לי חברה טובה שעברה טיפולים ונכנסה להריון ופשוט הייתי רוצה לדבר, לדעת, להבין. וככה הגעתי לפורום. אני מאוד מקווה שלא הכעסתי אף אחת. אני אשמח לשמוע תגובות וסיפורים.
תגובות וסיפורים על מה?
אני לא ממש מבינה. אם הנושא מעניין אותך - את יכולה לקרוא פה ובפורומים השכנים (פורום פוריות, פורום הריון אחרי טיפולים ופורום הורים אחרי טיפולים) ולקבל קצת מושג על מה שקורה "מבפנים". אם יש לך שאלות ספציפיות - תשאלי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה