לא ממש קשור בפורום:))))

../images/Emo39.gifלא ממש קשור בפורום:))))

זה לא ממש קשור לפורום של אריאל אבל סתם רציתי להגיד וגם שאתם תדעו משהו שראיתי היום בטלוויזיה מי שראה היום "ריקי לייק"בוודאי ידע על מה אני מדברת אבל הרוב לא,אז ככה היום בתוכנית הנ´´ל הופיע זוג נשוי אולם הוא היה שונה מכל שאר הזוגות הנשואים למה???????? כי הכלה היתה בת 15!!!!!!!!!!!!!!! ובעלה היה בן..........65!!!!!!!!!!!!!!! הם נשואים שנתיים(תחשבו את הגיל שבו הם התחתנו) הקהל היה סוער במיוחד היום. אני ישבתי וראיתי ולא האמנתי איך הם יכלו להיתחתן בהפרש של 50 שנה!!!!!!!!!!!!! יכלו לעצור אותו על אונס קטינה אבל לא עשו זאת כי ההורים שלה נתנו את הסכמתם לחתונה זו!!!!!! אבל מצד שני הם באמת נראו מאוהבים ומאושרים ביחד. הם גם מתכוונים להביא ילדים לעולם רק מתי שהיא תסיים את הלימודים. מצד אחד זה מבחיל כי הפרש של 50 שנה וגם מה היא מצאה בו?????? ומצד שני זה מראה לנו שלאהבה באמת אין גיל!!!!!!! אז מה אתם חושבים על זה זה נראה לכם בסדר או שאתם נגעלים מזה תשלחו תגובות!!!!!!!

crazy dreamer

New member
גם אני ראיתי את זה

במקרה, גם אמא שלי ראתה את זה אז יצא לראות. על מה את מדברת, אהבה?!? מה היא מבינה בגיל 15 על אהבה, להביא ילדים ובכלל!!! לדעתי ההורים שלה ממש ממש סרוטים במח מסוממים או אני לא יודע מה כי זה נשמע פשוט דפוק! הוא סתם מנצל אותה, הוא פדופיל בכלל היא לא מבינה מהחיים שלה והאבסורד פה זה שההורים שלה מרשים את זה! בגלל זה שמו את זה בריקי! מה זה?! הוא יכול להיות סבא שלה! הוא עוד היה מביא לה סוכריות קרמל כשהוא יושב על הספה בסלון מספר לה סיפורים!! כשהיא נולדה הוא יצא לפנסיה בכלל! איפה ההגיון?!?!

LittleBigGirl

New member
אני לא ראיתי את זה...

אבל אני חייבת להסכים עם קרייזי. אהבה יכולה לגשר על הרבה פערים, אבל זה פער שנשמע ממש לא הגיוני. יש סיבה לכך שיחסי מין אסורים בין קטינות ומבגורים, וזה מידת הבגרות המנטלית שלהם. היא בת חמש עשרה. את זוכרת מה זה להיות בת חמש עשרה? ושלא נדבר שלוש עשרה... אז נכון שיש מקומות שבהם מתבגרים קצת יותר מוקדם (נגיד השבטים האפריקאיים שמתחתנים בערך בגיל 14, אבל הם מתחתנים כששני בני הזוג באותו גיל!) אבל אם את חושבת על זה, אז ה"אהבה" הזאת תביא להם רק כאב.. כמה כבר נשאר לסבא הזה לחיות? חמש עשר שנים במקרה הטוב? ומה עם הילדים שלהם? תתארי לך אותה יושבת בגיל 20 עם שלושה ילדים לבד כי בעלה התפגר? זה בלתי הגיוני ולא מציאותי בכלל. אהבה זה מושג שהכל נשמע בו טוב ויפה, אבל יש גם חסרונות שפשוט אי אפשר להשלים איתם. מצטערת שיצא לי כל כך ארוך, זה מה יש ליטל ביג נ.ב "במקרה" ראית את זה?... נו טוב...

crazy dreamer

New member
יופי ליטל ביג!!

ידעתי שמישהו יחשוב שבכוונה ראיתי את זה! אוף! נ.ב. בטח עד שהפרק הזה הגיע לארץ הסבא הזה בטח מת כבר

SAtAnic Soul

New member
זה די שקוף, תמימה שכמותך!

הם אולי אכן מאוהבים, אבל שימי לב שהם 12 אחים במשפחה... לדעתי ההורים נתנו את הסכמתם כי הסבא החביב מפרנס אותם או נותן להם כסף... בקשר לחתונה, מבחינה חוקית זו פדופיליה...(איפה עומר?) אני לא יודע מה היא מוצאת בו, אבל יכול להיות שהיא לא קיבלה מספיק חמימות מההורים שלה, והיא רצתה למצוא אדם מבוגר שיוכל להתמקד רק בה- וזו התוצאה. מה לא ברור כאן?

../images/Emo99.gif

וואי אני ממש בשוק... אני שמעתי על כל מיני נישואים מוזרים אבל עם כל הכבוד לאהבה והכול... כל זיבולי השכל(שבעצם הם די נכונים) שלאהבה אין גיל והכול... בתאכלס זה בולשיט ולמה : 1. אני די מסכימה עם SAtAnic Soul כי עם מדובר במשפחה גדולה סביר רוב הסיכויים שבאמת מדובר בכסף אחר למה לעזאזל שההורים שלה ירשו???? 2. לא נראה לי זה ימשך יותר מידי זמן... ממילא כמה כבר נשאר לו לחיותת... אולי גם זה היה שיקול? 3. עם כול הכבוד לאהבה .... לא נראה לי הגיוני שיש להם יותר מידי אפשרויות להמשיך בנישואים האלו... אני לא מאמינה שהם יולידו ילדים.... מכול מיני סיבות... למען האמת אני מקווה שהם לא... כי חבל לי מאוד על הילדים שלהם מאוד!!!!!!!!

November Dew

New member
הנושא דיי פשוט...

אמנם לא ראיתי אבל לפי מה שקראתי יש לי תשובה. אני מבין את הבחורה...(ילדה) היא בגיל שבו הכסף הוא הדבר הכי חשוב, הזקן כנראה עם הרבה כסף, היא תחכה עד שהוא ימות והכסף עובר אלייה. האהבה פה לפי דעתי היא סתם תירוץ. היא חכמה אבל דיי עצוב שזו הדרך שלה לעשות כסף עדיף כבר ללכת לשדוד בנק או לגנוב מבית. היא לא צריכה אהבה אלא סוף שבוע לכל החיים באברבנל!!!

אני מסכימה.......

לכל אחד יש את הדיעה שלו ואני מכבדת את תגובותיכם ודיעותכם אבל אתם הייתם עושים זאת?????מתחתנים עם מישהו בהפרש של 50 שנה????. אני,אפילו אם הוא היה טובע בכסף,לא הייתי עושה זאת!!!!!!!! מי שמאמין לי שיאמין ומי שלא אז שלא יאמין בשבילי הכסף לא הכל בחיים ולדעתי את הורי הילדה הזאת צריכים להכניס לכלא על זה שהרשו לה להתחתן היא צעירה וכל חייה לפניה הרסה לה את החיים סתם:((((( אני במקומה אף פעם לא הייתי עושה זאת!!!!!!

למעלה